Inlägg från: yrväder |Visa alla inlägg
  • yrväder

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Mimmi 71 skrev 2010-04-20 14:37:05 följande:
    Jag fick mitt fordonstyg häromdagen och oj vad besviken jag blev Jag beställde det limegröna med lila fordon och de var ju inte lila, de ser mer bruna ut. Så tråkigt!
    egentligen borde man reklamera om det är så stor skillnad att man inte ens kan kalla det lila.
  • yrväder
    melizza skrev 2010-04-20 20:01:39 följande:
    idag blev jag äntligen färdig med snickarbyxorna och tröjan  som kusinbarnet ska få i födelsedagspresent.........puh vad jobbigt det var att sy dem byxorna här finns bilder på nysydda grejer om nån vill se: www.familjeliv.se/hem/melizza/galleri.php?cur... jag har sytt en byxdress som jag sa att jag skulle visa er när den var klar......hur enkel som helst att sy.......tog bara ett byxmönster och förlängde rakt upp så mycket som man vill ha då och sen sydde jag smocksömmen i livet och sen satte på hängslen med gummiband inuti för att lättare få av dem vid toabesök idag sydde jag en singoalla med och det var nog det jobbigaste tyget jag sytt i.....superelastiskt så det var jättesvårt att fålla
    Jag är oinbjuden till ditt konto så jag kan inte se bilden.
  • yrväder
    Zabw skrev 2010-04-20 23:38:09 följande:
    WEE!! Mina tyger från www.mjukatyger.se har kommit!! TVÅ MÅNADER tog leveransen!!! Beställde i februari, betalade nästan 2000kr i förskott. Inget paket, hon sa att adresslappen kommit bort hos Schenker, paketet kom tillbaka till henne. Det skickades igen. Inget paket nu heller. Hon skyller på mig. Schenker skyller på henne. Jag har inte fått någon avi (skulle komma både på sms och brev och inget har kommit). Paketet går tillbaka till henne. Hon skickar en tredje gång och äntligen kommer det fram, två månader senare och jag får sms-avi utan problem. Frågan är bara vems fel det är. Hon vill kräva mig på frakter och returer för att jag inte hämtat. Jag har inte fått någon avi förrän nu så jag har inte kunnat hämta. Schenker säger att det inte finns något registrerat från henne förrän 3:e sista leveransen, alltså har hon inte skickat paketet alls tidigare, och dom såklart inte aviserat mig på nåt som inte finns. Undrar hur detta slutar.... Men ett 20-tal mail och x antal telefonsamtal med spårande är dom äntligen här i alla fall *pust* Någon mer som haft problem med mjukatyger eller är det bara jag som haft en otrolig otur????
    Ja och varför skulle du inte hämta ut ett paket du redan betalt för dessutom?
  • yrväder
    Fiffa5 skrev 2010-04-21 11:23:26 följande:
    Jag ska sy ett par velourbyxor i stl 92, tror det är till en liten pojke på drygt 9 månader.  Har klipppt till en midjemudd i interlock på 37 cm, verkar det vara ett vettigt mått?? Ska jag förstärka intelocken med resår och i så fall vilken längd? Tycker det är så svårt att sy midjemudd när man inte vet mått på barnet som skall ha byxorna! Vet bara att beställaren sa att pojken var lite knubbig som de oftast är i den åldern ju.
    37 cm lät lite till storlek 92, men å andra sidan lät storlek 92 väldigt stort till nån på 9 månader. Jag skulle absolut förstärka en midjemudd interlock med resår, för interlock håller inte upp brallorna.
  • yrväder
    TeDrickaren skrev 2010-04-22 20:51:01 följande:
    Missat att det kommer ugglor vilka är de?...kan vänta några veckor!!!
    finns på znoks blogg
  • yrväder
    bakabakalitenkaka skrev 2010-04-22 21:04:23 följande:
    Jag behöver snabba råd tjejer. Ska beställa nya namnlappar och velar mellan färger. Svart band med turkos text ELLER orange band med vit text ??
    orange med vit, skitsnygg. Hade det tidigare, nu har jag bruna med orange text och jag gillar dom inte, märker inte ens kläderna om dom ska stanna inom familjen för att jag inte gillar dom. Ska nog beställa nya när jag får lön till veckan
  • yrväder
    bakabakalitenkaka skrev 2010-04-23 08:55:54 följande:
    Nu har jag beställt nya namnlappar, blev orange och vita Synd bara att man måste vänta så rackarns länge på dom. Velade mellan standard lapparna eller att rita egna. Blev egna till slut, dubbelvikta. Så nu hoppas hoppas jag att dom blir kanonsnygga! Kostade ju lite grann, host!
    Jag har oxå lust att rita egna, kostar ju en del som sagt men mitt största problem är att jag inte vet hur jag vill att dom ska se ut....vill som ha nån symbol/logga till, om jag nu ändå ska specialbeställa, men jag vet inte vad.
  • yrväder
    Mimmi 71 skrev 2010-04-23 10:12:31 följande:
    När ni ändå pratar "speciallappar" så passar jag på att fråga hur Etsy-shoppen med speciallappar fungerar. Har aldrig handlat vare sig på etsy eller ebay tidigare. Måste man lägga i köpet i varukorgen, handla och betala innan man påbörjar arbetet med att skicka korrektur på lappar. Är det någon som kan utläsa vad lapparna kostar? Önskar ja var mer framåt och kunnig på sådana här affärer, men å andra sidan så kanske det är bra för plånboken
    Ja precis, man genomför köpet och sen skickar man korrektur. Det står dock att om dom inte kan genomföra tillverkningen så får man pengarna tillbaka. (typ om ens design inte går att göra av nån anledning)

    300 artwork labels $59.90 included shipping.
    600 artwork labels $79.90 included shipping.
    1200 artwork labels $119.90 included shipping.
    2400 artwork labels $179.90 included shipping.

    Så från 435 kr till 1300 ungefär. Vikning ingår om man vill ha det.
  • yrväder
    Skumboll skrev 2010-04-23 10:13:01 följande:
    Vad ungefär kostar det specialbeställa från minanamnband?
    Jag skickade efter en offert på 2 respektive 3 färger med text och en bild, 300 st utan vikning.

    Pris för 3 färger: 1.550,00
    Pris för 2 färger: 1.450,00

    Så antal färger skiljer iaf inte så mkt i pris, men jag tror nästan jag ska testa etsys variant, känns som att för det priset är det inte hela världen om dom inte är perfekta, man får liksom lika många för mindre än en tredjedel av priset, plus att man får dom vikta om man vill.
  • yrväder
    yrväder skrev 2010-04-23 10:21:20 följande:
    Ja precis, man genomför köpet och sen skickar man korrektur. Det står dock att om dom inte kan genomföra tillverkningen så får man pengarna tillbaka. (typ om ens design inte går att göra av nån anledning) 300 artwork labels $59.90 included shipping. 600 artwork labels $79.90 included shipping. 1200 artwork labels $119.90 included shipping. 2400 artwork labels $179.90 included shipping. Så från 435 kr till 1300 ungefär. Vikning ingår om man vill ha det.
    Det är om man vill ha med egendesignad logga osv, vill du bara ha text är dom billigare.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd