Inlägg från: gewjyn |Visa alla inlägg
  • gewjyn

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Lind1981 skrev 2011-02-10 10:05:52 följande:

    Funderar på att åka till skroten i kinna men har dock 10 mil enkel resa dit så är lite nyfiken på om någon här kan tala om hur utbudet är på trikåtyger....är ute efter mycket enfärgat att kombinera med mina tyger från MT o JNY men även roligt mönstrat till barn. kanske någon på vägen oxå skall dit som vill samåka och kanske splitta bensinnotan...åker via vårgårda, borås.


    Nu är det länge sedan jag var där, men de har ganska mycket, lite sämre med enfärgat kanske, men jag har inte direkt kollat det när jag har varit där innan. Om du kan vänta tills jag har varit där nästa vecka så kan jag rapportera
  • gewjyn
    LumLumLum skrev 2011-02-11 19:14:12 följande:
    Jag blev aldrig godkänd till gruppen på fb, så jag drog tillbaka min förfrågan. Trist dock, det hade varit kul att få vara med.
    Men det måste ju bara vara en miss, skicka igen, klart att alla som vill får vara med.
  • gewjyn
    Riskiflickan skrev 2011-02-11 21:35:47 följande:
    Vad heter fb-gruppen?
    Vi sytokiga
  • gewjyn

    Har ni sett att syfestivalen kommer till Jönköping i April, samtidigt som leva&bo-mässan. Hoppas att det blir bra med utställare.

  • gewjyn

    Visst har det skrivits om att rynka med OL:en istället för rynktråd här? Hur gör man?

  • gewjyn
    yrväder skrev 2011-02-13 21:04:33 följande:
    Gewjyn
    Jo gekko bloggade om det. Vänstra nålspänningen drar du upp till 7-9 ( ju mer desto mer rynk) och så diffen på max
    tack!
  • gewjyn
    6barnsmamman skrev 2011-02-15 15:42:43 följande:
    På tal om syfestivalen, inte vart på nåt sånt tidigare, brukar mest hänga på trädgårdsmässorna Men tänkte försöka ta mig till jönköping när det blir syfestival där, nog måste det väl finnas en hel del roligt där oxå?
    Jag gissar att Jönköping blir ungefär som Borås. MT och MG på plats, men inte JNY och Znok. Jag har varit i Borås två ggr och tycker att det är en trevlig mässa, men inte i närheten av så stort utbud som i Stockholm.
  • gewjyn
    sarahl skrev 2011-02-20 18:03:18 följande:
    jag har beställt från mylymuksut, men jag klurar inte ut hur jag skall betala, ska betala till bangiro o jag måste ju betala i Svenska kronor, men fakturan är i euro.

    Någon som kan hjälpa!
    Du hänger på SB va? Kolla in i tygblöjetråden, där fick jag hjälp igår
  • gewjyn
    sarahl skrev 2011-02-21 07:39:31 följande:
    Tack. lyckas dock inte, min  bank ger felmeddelande "Bankens id är ej av giltigt SwiftID-format "
    vilken bank har du?
    Använder du denna kombination? OKOYFIHH
    Det funkade utan problem för mig
  • gewjyn
    sarahl skrev 2011-02-21 11:00:39 följande:
    ja den använde jag , jag har länsförsäkringar
    jag har swedbank så jag vet inte om det är någon skillnad på hur man gör, tyvärr
  • gewjyn
    Kaja skrev 2011-03-03 08:42:29 följande:

     


    Jag håller på och kämpar med min fotografering av plagg. Det är så himla svårt att få till det med bra ljus och rätt färger utan att det blir grällt. Visserligen så har jag en hyfsad kamera, men jag orkar inte ge mig på att köpa en systemkamera. Så, det blir en del photoshoppande efteråt i stället.

    Men, nu tror jag att jag har kommit fram till ett vinnande concept. Jag har fortfarande svårt med bilderna i helfigur, men... 

    Finns det någon foto-nörd här som kan tipsa om bra länkar eller någon fiffig inställning på kameran som jag inte känner till?
    Vad har du för kamera? På lite mer avancerade kameror kan man ställa vitbalansen manuellt, man mäter mot ett vitt papper för att det ska bli rätt. symbolen på kameran är två "liggande" trianglar med en prick emellan. Du får nog plocka fram instruktionsboken och kolla
  • gewjyn

    La ut den här frågan på fb, men tar den här också:
    Jag tänkte testa flatlocken på min OL, men jag får den för hård för att kunna dra isär den. Är det nåltråden man ska lossa på eller? Och brukar man få lossa jättemycket?

  • gewjyn
    gewjyn skrev 2011-03-03 14:18:05 följande:
    La ut den här frågan på fb, men tar den här också:
    Jag tänkte testa flatlocken på min OL, men jag får den för hård för att kunna dra isär den. Är det nåltråden man ska lossa på eller? Och brukar man få lossa jättemycket?
    Ingen som använder flatlock?
  • gewjyn

    Jag har problem med min OL. Den en av gripartrådarna (den övre) som inte kommer med i kedjan. Jag trär som vanligt men sen åker den tråden på något mystiskt vis ur hålet och istället snor den undre gripartråden in sig i det övre hålet också. Jag fattar inte ens hur det är möjligt?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd