• Anny123

    Samlingstråd för oss med GBS (streptokocker B) *NY*

    Hoppas också på att teåden lever. Har förlorad ett barn i magen pga gbs infektionoch nu gravid i v 9 där urinodling påvisade gbs. Vad kan man kräva? Vad gör jag? Livrädd!!!

  • Anny123

    Ja precis, huvudsaken allt går bra. Vilken vecka är du i? Vad har sjukvården sagt till dig ang behandling om det kommer åter? Ringde nu och ev ska jag få antibiotika pga min bakgrund, hoppas på det även om det kan komma tillbaka fort efter. Tro hur många kurer man kan tänka sig få under en grav? Jobbigt att vara såå orolig och rädd!

  • Anny123

    Får jag fråga vad du känner, när de skriver "känner minsta lilla". När vår bebis insjukna av gbs i magen hade jag ingen infektion och kände heller inget vad jag vet...

  • Anny123

    Ok tack för att du delar med dig av din historia och kunskap. Jag ringde specmödra (bor i en liten stad) idag och läkaren där skrev it furadantin, som jag ska ta 3 tabletter av i 5 dagar och sedan en tablett dagligen fram till v 36 typ. Tycker det känns bra att detta togs på allvar trots att jag inte har någon uttalad infektion. Har du testat denna form av antibiotikaprofylax som ska ta bort gbs alt hålla dem "nere"?

  • Anny123

    Ja tycker också det låter bra. Ska lämna några urinodlingar ändå för att säkerställa att de håller sig borta.Har förlorat två barn i magen, en i v 27 och en i v 23 Har som tur är ett barn i livet också. Är det din första grav?

  • Anny123

    Nä en psd (ingen direkt förklaring) och sen gbs infektion. Ja det känns oroande när man vet att man bär på gbs. Men denna gång ska det gå bra. Lycka till för dig!

Svar på tråden Samlingstråd för oss med GBS (streptokocker B) *NY*