• Anonym (bt)

    Radiotjäns Tv avgifte

    Jag har blivit det, särskilt när jag har flyttat och sånt, men så ofta har de inte ringt! Bland annat har jag fått snäsiga kommentarer som "jaHA! Det var ju OVANLIGT" och "då har du inget emot om vi kommer och kollar?" trots att jag förklarade att jag var student och bodde i ett litet studentrum.
    Tycker att de borde lägga av ifall du säger till dem att det inte har en tv!

  • Anonym (bt)
    Anonym skrev 2010-03-10 12:37:24 följande:
    Ja de är ju konstigt alla har tv sa dom til mig!? vad då alla inte jag ja men då får vi väl skicka dit en spekulant och kolla upp de hela då? ja gör de sa jag men inget annat hände än at de ringer ocg ringer och ringer.
    Svara som jag gjorde "ja visst, ta med en husrannsakan och kom hit!". Hade jag varit du hade jag blivit förbannad och skällt ut dem! Det finns människor som har som livsstil att inte ha tv och då ska man inte bli ringd och utpekad som lögnare stup i kvarten!
  • Anonym (bt)
    Anonym (miipan) skrev 2010-03-10 12:48:38 följande:
    vi bjöd in en radiotjänst snubbe en gång, men han ville inte komma in utan sa bara "jag får inte lov att komma in". då får dom väll sluta höra av sig o tro på en helt enkelt?!
    Nej de får inte gå in utan poliserskort längre, efter att de blivit anmälda. Har även för mig att någon blivit inbjuden och sen fått ett regält kok stryk av lägenhetsinnehavaren. Så de står bara i dörröppningen och hoppas på att få en glimt av tv:n. Jag har även hört talas om att de stått utanför dörren och lyssnat efter "tv-ljud", men det är ju inga bevis för något då man som någon sagt kan kolla på film via datorn!
  • Anonym (bt)
    Anonym (miipan) skrev 2010-03-10 12:52:57 följande:
    tänkte på en sak, vi har en del lcd skärmar hemma, vi har ett nätverk hemma (dvs vi kan komma åt våra datorer via olika skärmar osv). hur kan de se skillnad på en vanlig lcd skärm och en lcdtv, om vi skulle bjuda in en radiotjänstkontrollant?
    Det kan de inte, du får väl visa upp någon instruktionsbok som visar att det inte finns någon tv-mottagare i skärmen. I värsta fall går de till tingsrätten med det hela och får på pälsen där. Det är ju mottagaren man ska betala för, inte skärmen!
Svar på tråden Radiotjäns Tv avgifte