• Anonym (miipa­n)
    Äldre 10 Mar 12:46
    3078 visningar
    20 svar
    20
    3078

    Radiotjäns Tv avgifte

    jag har också varit med om det, framförallt när man har flyttat brukar de ringa hur många gånger som helst. efter ett tag blir man irriterad och låter fan dom få veta det. vad är det för sätt att ringa o nästan bli terorisiterad av en myndighet?! vi har ingen tv, vi har inga kanaler, inget tvkort på våra datorer, ingen box, inte ens radio!!! fattar dom inte att folk klarar av att leva utan det eller vad är det för problem dom har? dom ska väll skita i om det är röster i bakgrund eller skjutljud (man kan faktiskt titta på film i datorn utan tvutkort). tror dom att alla som inte har tv sitter i tysta lägenheter vid en brasa och stickar eller vad är det frågan om?

    fick en gång höra att "du är i den åldern som folk mest brukar se på tv i", nä snarare tvärtom... visst är jag 23 år på pappert, men det betyder inte att jag har tid eller lust att sitta vid en tv och glo på en massa skräp. jag både pluggar, jobbar, och har många andra fritidsintressen och bekanta att umgås med. radiotjänst är ett jävla bullshit.

  • Anonym (miipa­n)
    Äldre 10 Mar 12:48
    #13
    Tussilagan skrev 2010-03-10 12:32:54 följande:
    Vi betalade ingen lincens tidigare och de gånger de ringde oss, när vi flyttade, så sa vi att vi inte hade någon tv men skulle återkomma till dem så fort vi hade skaffat. Detta godtogs och vi blev aldrig terroriserade på något sätt. Kan de inte bevisa, ja via bildbevis då så vidare du inte släpper in dem och de får se med egna ögon, att du har tv eller ej så skall de också låta dig vara ifred. Jag tycker att du skall ta detta med deras chef. De får helt enkelt tro på ditt ord. Samtidigt har de heller ingen rättighet att ta sig in i någons hem, får bara komma in om de blir inbjudna.
    vi bjöd in en radiotjänst snubbe en gång, men han ville inte komma in utan sa bara "jag får inte lov att komma in". då får dom väll sluta höra av sig o tro på en helt enkelt?!
  • Anonym (miipa­n)
    Äldre 10 Mar 12:52
    #16

    tänkte på en sak, vi har en del lcd skärmar hemma, vi har ett nätverk hemma (dvs vi kan komma åt våra datorer via olika skärmar osv). hur kan de se skillnad på en vanlig lcd skärm och en lcdtv, om vi skulle bjuda in en radiotjänstkontrollant?

Svar på tråden Radiotjäns Tv avgifte