Inlägg från: Anonym (ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ledsen)

    Någon har anmält mig anonymt till Socialen!!!!

    Jag är sååå orolig,rädd...vad kommer hända nu? Blir jag av med mina barn?

    Jag fick samtal från Soc idag, någon har anmält mig anonymt...för att det tydligen alltid är ett himla liv hemma hos oss:((

    Jag vet att det är min granne för vi har bara en enda granne!

    Iaf sa hon som ringde att anmälaren sagt att vi alltid skriker o gapar på min äldsta son, och att dom tror att han far illa hemma:(

    Han går på utredning för ADHD, så han är väldigt stökig och jobbig.

    Han slåss och bråkar med allt och alla. Mest med sin lillebror, och när dom är ute blir det ju ett jäkla liv ibland. Och ibland måste man skrika på dom, man skriker o skäller ju inte bara på en...Och man måste verkligen skrika annars hör dom ju fan INGET!

    Tagit tag i mina barn har jag gjort, men jag har då inte misshandlat någon, inte deras pappa heller!!!

    Nu har det varit liv här hemma hela kvällen, då har ändå en varit iväg på annan aktivitet ikväll. Men våran äldsta han har skrikit och gapat som bara den, han har försökt spela TV-spel och det är för svårt.

    Men alltså när man har 4 barn mellan 1½-9år så blir det livat!

    Och vad ska man göra ska man låta dom slå ihjäl varandra?

    Nu vill soc ha ett möte med oss ang. anmälan...hur går det till? Hon sa att man utreder alla barn som bor i hushållet.

    Som om man inte har tillräckligt med problem!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-24 11:55
    Lite uppdatering!

    Jag tror det var i fredags som jag ringde till soc. tanten och pratade med henne igen. Då sa hon att vi ska dit och prata om ifall vi skulle behöva ha lite avlastning med vårat äldsta barn. Hon förstod att det är jobbigt med barn som ev. har ADHD som min son nu ska utredas för.

    Hon hörde även när jag pratade med henne att det va livat hemma, minstingen snubblade o började gråta, 4&6 åringen sprang runt o lekte så som barn kan göra...hos oss blir det ganska mkt ljud vid sånna tillfällen.
    Hon sa då att det är ju så i en barnfamilj.

    Kändes ganska bra, och hon anklagade mig inte för något. Och sa även att vi inte är misstänkta för något.

    Imorgon blir då mötet:((( Jag är så orolig så jag mår illa...jag blir så stressad av sånna här saker. USCH!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-27 18:38
    NUUU har samtalet äntligen ägt rum!!! Jag är sååååååååååååååååå lättad, fy fan vilken helvetes vecka det har varit.

    Fick träffa 2 tjejer(brukar dom va 2?) Och berättade som det va hemma hos oss.

    Tydligen så har anmälaren sagt att vi inte tar hand om barnen och dom får klara sig själva?!!!
    blev helt chokad (stavning?) Vi är aldrig ute o festar,dricker inte sprit,öl,vin eller nåt sånt...vet inte ens när jag tog något senast. Jag tar ALLTID rena kläder på barnen varje dag,dom duschar varje dag...jag tvättar städar m.m alltid!
    Ute får dom va själva (bor ute på landet) Ok inte minstingen men dom 3 större...men jag kollar ju i fönstret hela tiden så jag har koll på dom. Sen ibland sticker dom iväg bort till grannen(går på ett ögonblick) det är kanske 50m dit...och då går jag ju ut o ropar på dom o så kommer dom hem. Ibland har dom hunnit gå in till henne, o då ringer jag bort o ber henne skicka hem dom. Är jag en dålig mamma för det liksom?

    Dom sa iag att dom tyckte det lät som att det finns mkt gott i oss föräldrar...men dom skulle ta ett beslut ihop med chefen om det blir utredning. hoppas INTE!

  • Svar på tråden Någon har anmält mig anonymt till Socialen!!!!
  • Anonym (ledsen)

    nej döva är dom inte, men dom lyssnar ju inte...o visst det är inte rätt att skrika, men jag misshandlar ju inte dom heller.

    Klart man säger till vanligt först men när man har sagt 20ggr o inget händer...då måste man ju skrika, och ev. sära på ungarna!

    Jag va inte aggressiv mot hon som ringde!

    Utredningen har inte börjat än, men han står på kö...genom skolan har vi äntligen kommit så långt!!

  • Anonym (ledsen)

    Tack för era svar.

    Dock är jag jätte orolig ändå, jag har redan magkatarr och hjärtklappning sedan en tid tillbaka pga. andra saker! (Tex. mitt jobb som jag inte trivs med men går dit ändå)

    Jag började röka igen igår:(( Så jävla kass är jag...hade varit rökfri helt&hållet sedan 1januari-2010.

    Köpte ett WII till barnen igår så dom ev. ska va lite lugnare. Jag sa inte ett ont ord till mina barn igår, dom fick bråka bäst dom ville, vem vågar lägga sig i? Grannen kanske står med kamerani högsta hugg o filmar?!!

    Jag vet att det är min granne då vi sällan har besök, det är ifs min bror som kommer över en helg då&då. Han skulle nog inte anmäla mig kan jag aldrig tänka mig.

    Men grannen har redan varit ute en gång o tagit bilder n'är vi eldade skräp (ris,löv) ute...det va farligt för miljön osv. tom. när vi grillat på sommaren har hon kommit gående för att kolla så vi inteeldat skräp!

    Alltså sen har jag ju som sagt va tagit tag i mina barn i armen och även fått hålla i min äldsta son ibland för att lugna ner honom. Och han skriker ju o gapar som bara den!

    Jag skulle vilja filma hur det är här hemma tex. just nu skriker o gapar dom 2 äldsta om spelet, dom kan inte komma överens om det...fan lika bra att skita i hela livet känns det som!

  • Anonym (ledsen)

    jOBBIGT, jaa det är bara förnamnet! Men det jobbiga är just min äldsta son!
    När han inte är hemma (dom få ggr farmor kan tänkas ha honom) så är det såååå lugnt!
    Men så fort han kommer innanför dörren börjar livet igen!

    Han lyssnar inte alls och kan inte acceptera något!

    Ofta går han ut när han blir arg o skriker o gapar också. (det har säkert grannen hört)

    Men vad gör dom alltså brukar dom vilja träffa barnen också osv?

    Varför jag e rädd är för att min son brukar skrika att slå mig inte, (har vi aldrig gjort), och min 5-åring har sagt på dagis att om jag inte sover på natten så får jag smisk :S När jag frågar varför han säger så...så vet han inte!

    Nä jag vet inte usch lika bra att skita i allt!

  • Anonym (ledsen)

    du får ringa socialen och säg att du vill va anonym och att du är orolig för ett barn!

  • Anonym (ledsen)

    Går in till grannen oinbjudna? Nä det gör dom inte dom knackar på och hon öppnar!

    ibland tycker hon det är helt OK, att dom kommer o leker med hennes 2 barn, och ibland tycker hon att det inte är OK. Vad ska jag göra?

    Klart jag har sagt till mina barn att inte gå dit
    Grannen har även sagt att det är kul när dom kommer på besök ibland...och dom får komma när dom vill. men hur ska jag veta om det passar eller inte?

    Och jag vill inte att dom ska gå dit, men ibland hinner jag inte mer än se att dom är på väg, och då går jag ut o säger till
    Våran granne blir irriterad över allt, tex. får vi inte grilla ute då ska hon ut o promenera o kolla vad vi gör...det är farligt att grilla tydligen!

    En gång eldade vi löv ute...då kom hon ut o fotograferade o skulle anmäla oss för miljöförstöring. (Dock va det ju tilllåtet att elda löv,grenar osv.)

Svar på tråden Någon har anmält mig anonymt till Socialen!!!!