• Dr Mupp

    Någon har anmält mig anonymt till Socialen!!!!

    Altså om du gapar och skriker mest hela tiden så är det inte konstigt att nån reagerar för det är inte sunt att skrika hela tiden. Barn blir högljuda av att deras föräldrar är högljuda och de lyssnar inte mer bara för att man skriker, snarare mindre.

    Om de slåss mycket så kan det vara ett sätt att få uppmärksamhet, det kan enkaslt få bort genom att jobba mer på att få fram positiv uppmärksamhet.

  • Dr Mupp
    Anonym (ledsen) skrev 2010-03-19 06:48:37 följande:
    Tack för era svar. Dock är jag jätte orolig ändå, jag har redan magkatarr och hjärtklappning sedan en tid tillbaka pga. andra saker! (Tex. mitt jobb som jag inte trivs med men går dit ändå) Jag började röka igen igår:(( Så jävla kass är jag...hade varit rökfri helt&hållet sedan 1januari-2010. Köpte ett WII till barnen igår så dom ev. ska va lite lugnare. Jag sa inte ett ont ord till mina barn igår, dom fick bråka bäst dom ville, vem vågar lägga sig i? Grannen kanske står med kamerani högsta hugg o filmar?!! Jag vet att det är min granne då vi sällan har besök, det är ifs min bror som kommer över en helg då&då. Han skulle nog inte anmäla mig kan jag aldrig tänka mig. Men grannen har redan varit ute en gång o tagit bilder n'är vi eldade skräp (ris,löv) ute...det va farligt för miljön osv. tom. när vi grillat på sommaren har hon kommit gående för att kolla så vi inteeldat skräp! Alltså sen har jag ju som sagt va tagit tag i mina barn i armen och även fått hålla i min äldsta son ibland för att lugna ner honom. Och han skriker ju o gapar som bara den! Jag skulle vilja filma hur det är här hemma tex. just nu skriker o gapar dom 2 äldsta om spelet, dom kan inte komma överens om det...fan lika bra att skita i hela livet känns det som!
    Låter som du kanske faktiskt skulle behöva hjälp att hantera situationen för den verkar vara jobbig för er alla. Se anmälan som en chans att faktiskt få hjälp.
  • Dr Mupp
    qenzo skrev 2010-03-29 04:33:30 följande:
    Varför anonym? Kan man inte stå för sin anmälan anser jag att man inte ska anmäla öht.Sedan är det så här (fick det förklarat för mig vid vår soc.anmälan), att om den som ringer presenterar sig "hej jag heter Lisa Persson" har man redan valt att INTE göra en anonym anmälan. Det försökte min anmälare med men det gick inte så bra. Så när jag fick reda på vem det var som anmält kunde jag ju direkt tala om för soc hur jag kände denna person och hur ofta hon varit i mitt hem (dvs aldrig).Så den utredning och helvete personen i fråga var ute efter, uteblev.

    Anonym anmälan finns för att fokl ska våga anmäla. Det finns idioter som ger sig på den som gör en anmälan och handlar det tex om en nära släkting så kanske man faktikst inte vill stöta sig med släkten samtidigt som en anmälan verkligen behövs. Det är för barnens skull som man kan göra en anonym anmälan och det är bättre med en anonym anmälan än ingen alls, men du kanske tycker det är bättre att barnen misssköts än att nån anmäler anonymt.
Svar på tråden Någon har anmält mig anonymt till Socialen!!!!