• twix

    Hur bra är Vincent skor och Kavat???

    Ska köpa skor till vår lille 1-åring som har börjat gå. Var inne på Vincent shoe igår och såg ett par "lära sig att gå" skor. Expediten var supertrevlig och dom hade massor med fina skor där. Priset är ju lite högre, men samtidigt är det ju skinn skor så då är dom ju lite dyrare.

    Undrar om det är någon som har köpt Vincent skor och vad ni tycker om dom?? Är dom hållbara och så bra som det sägs?? Är Kavat eller Pax bättre??


    ♥ ♥ (¯`°?.¸♥ Vår älskade Leo kom 090301 ♥¸.?°´¯) ♥ ♥
  • Svar på tråden Hur bra är Vincent skor och Kavat???
  • twix

    Tack för alla bra tips. {#lang_emotions_laughing}  Imorgon ska vi ge oss ut efter babyskor. Ska spana in Kavat, var inne på deras hemsida och såg flera fina skor där. {#lang_emotions_laughing} När man hört så mkt positivt om Kavat så lutar det mkt åt det hållet nu.


    ♥ ♥ (¯`°?.¸♥ Vår älskade Leo kom 090301 ♥¸.?°´¯) ♥ ♥
  • Lejoliv

    Kavat är jättebra, funktionella läragåskor!

    Vincent är snygga men dyra och av undermålig kvalitet, duger om man vill ha "finskor" att tassa på fest i men är inget för tuffa tag i sandlådan.

    Vi har använt Kavats promenadskor från 1 till 3 års ålder sedan gick vi över till Superfit goretexskor. Båda märkena har passat oss kanon och de flesta skorna duger som extraskor till andra barnet tack vare slitstark kvalitet.

  • L E A
    twix skrev 2010-03-19 15:31:23 följande:
    Tack för alla bra tips.   Imorgon ska vi ge oss ut efter babyskor. Ska spana in Kavat, var inne på deras hemsida och såg flera fina skor där.  När man hört så mkt positivt om Kavat så lutar det mkt åt det hållet nu.
    Kan ju tipsa om att du på ellos har 50% rabatt på ett par valfria skor!
  • tessan27

    Vi har haft flera par vincentskor till dottern och varit mycket nöjd. Kavat har hon knappt kunnat ha då hon har så smala fötter, men kvallitetsmässigt så är dem väl också mycket bra skor. Gillar vincents tå och hälförstärkning och att de är lätta att ta på och av.

  • MiisPiis

    Har ett par kavatskor ute på Tradera nu. De är HELT i nyskick, såna som sitter som en smäck på foten! Nypris 499:-.

    Antar att man inte får länka här......?

  • TiLo

    kavat är outstanding för barnfötter. hållbara och slitstarka. enda stället jag märkt att de blir slitna är i sömmen vid hälen på stövelskaftet, men då har jag köpt skorna beg på bytardagar för typ 40 kr och vet inte hur många ungar som haft dem innan. mina barn har ärvt dessa skor efter varandra även fast man säger att man inte ska ärva skor.
    vanliga kängorna har jag också köpt beg och de syns det knappt att de är använda. jätte bra skor.

  • Förälskad
    twix skrev 2010-03-19 15:24:53 följande:
    Jättesnällt att du frågade, men sonen har storlek 21/22 (beroende på skon) efter att vi mätte i affären igår.
    Ahh.. Då blir stl.19 på tok för litet {#lang_emotions_smile} Hoppas du hittar några fina skor. Tänk på att man alltid kan hitta skor på REA, det är sällan man måste köpa till ordinarie pris. Tänker främst på Kavat.
  • Queenie70

    Köpte ett par supermjuka men stadiga läragåkängor från kavat i somras, de var helt underbara, men inget för vinterväder och att gå ute i direkt. Tycker alla vinterskor är stela och klumpiga tyvärr Ska man traska omkring inne, är ju ändå barfota bäst.

  • Alexi

    Fast är jag ensam om att tycka att vilken sko man har till barn som precis börjat gå är ganska oviktigt? De slits ju inte för fem öre och används rätt lite. Min dotter lärde sig gå i december och antalet gånger hon varit ute med skor är lätt räknade, hon tycker bara det är jobbigt med tjocka uteskor. Blir väl skillnad om man har ett barn som lär sig gå på sommaren men jag tänker just kring vinterskor osv.

Svar på tråden Hur bra är Vincent skor och Kavat???