Inlägg från: Anonym (hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm)

    Samma och samma... vi fick vårt första barn för fem år sedan och hon har problem med lusten (mer eller mindre sedan då), så ja. Men jag vet ju inte exakt vad hon egentligen tänker, även om vi diskuterar det och går på familjerådgivning för att försöka reda ut det. Hon var också väldigt sexintresserad tidigare. Eller i varje fall mycket mer än nu. Och det var attraktivt.

  • Anonym (hmm)

    TS, lita inte på att er relation står på så stadig bas att den överlever allt. Hustrun och jag går på familjerådgivning, eftersom vi insett att relationen (även bortsett från sexet) inte var så trygg som vi kanske hade trott. Vi har varit vänner i mer än halva våra liv och varit ett par i drygt nästan en tredjedel. Vi har gått igenom mycket tillsammans och trodde nog inte att två barn och tunga jobb skulle kunna knäcka oss. Det har de inte gjort heller (ännu), men vi har märkt hur vi börjat glida ifrån varandra och insett att även vi måste arbeta AKTIVT för att hålla ihop.

    Och detta knyter ju an till bristen på sex. På något vis måste man prioritera i livet så att det blir egen tid, par-tid, familjetid och jobbtid. Min fru prioriterar i omvänd ordning och bristen på egen tid hindrar nog henne från att orka par-tid. Jag prioriterar nog in ungefär samma ordning som jag skrev ned. Det går inte ihop...

Svar på tråden tappat lusten