• Anonym (S)
    Äldre 27 Mar 13:14
    5073 visningar
    26 svar
    26
    5073

    tappat lusten

    vill du få tillbaka lusten för din egen skull eller för din mans skull?

  • Anonym (S)
    Äldre 28 Mar 11:41
    #12

    Ta reda på VARFÖR ni (för jag såg att det var fler än ts med detta problem) inte vill ha sex. Det finns alltid en orsak man inte ska blunda för, beror det på mannens brist att hjälpa till med vardagslivet? Beror det på jobbstress? Blir så trött när människor tror man kan få något gratis.. att tappa lust till sex är ett symptom på att något i relationen är fel det är inte ett problem som bara uppstår ur tomma intet.

    Sen verkar många kvinnor som tappat sin sexlust vilja ha tillbaka den enkom för att göra sina män nöjda och glada.. makes me sick.

  • Anonym (S)
    Äldre 28 Mar 22:57
    #17

    Bara du själv vet svaret till din brist på lust.. tänder du på andra män än din man tex? är det där felet ligger eller har du tappat lust till ALLA män?  menar att om man kan känna attraktion till andra än sin partner så är det ju inte ens lust det är fel på..

    Förebråelse? startar du trådar för att få höra andras åsikter eller för att höra det du själv vill hörs?



    Anonym (tristess?) skrev 2010-03-28 20:49:19 följande:
  • Anonym (S)
    Äldre 29 Mar 09:01
    #20
    Anonym (tristess?) skrev 2010-03-29 08:14:15 följande:
    suck... blir det ännu en sån tråd.... Jag vill gärna ha tips och synpunkter. Gärna oväntat och från andra vinklar.  Svarar du på trådar frö att bli av med frustration typ " makes me sick" etc....? Om du har något tänkvärt att bidra med så försvinner det i den bistra leveransen...
    Du väljer att tolka det på det sättet, gör det! Men min avsikt är INTE att förebrå dig på något sätt, varför väljer du att se det så?

    "Makes me sick" var inte menat till dig utan sådana människor som enbart vill få tillbaka sin lust för sina mäns skull.

    Herregud, var är ditt självförtroende?
Svar på tråden tappat lusten