• Anonym (mamma)

    Jag behöver stöd! ev övergrepp mot litet barn

    De senaste veckan har varit som en tät dimma, jag mår så fruktansvärt dåligt!

    Inte nog med att jag befinner mig mitt i en vårdnadstvist med min sons pappa så började min son förra veckan delge saker som gjorde mig väldigt orolig. Allt detta har kommit efter det senaste umgängestillfället.

    Min son pratar om pappa och om snoppen. Att det killats på snoppen, busats med snoppen, äta snopp osv. Jag kontaktade bup för rådgivning och de gjorde en anmälan till soc då de ansåg att detta kan röra sig om allvarliga saker. Det blev en anmälan och nu vill soc helst att jag gör en polisanmälan på övergrepp pappan begått mot mig. Och jag vet inte om jag orkar!?

    Pappan har under tiden vi faktiskt var ett par och även efter utnyttjat mig sexuellt, jag har dock aldrig anmält honom. Innan var son kom så la jag skuld på mig själv för de gånger han gjorde saker mot mig, att han skulle neka så att det inte skulle bli mer än så. Efter att sonen kom så kände jag att jag vill bespara honom allt detta. Visst, det har gett mig känslomässiga och sexuella men, men har ansett att min son går först och han har rätt till båda sina föräldrar och yadayada.

    Är bara väldigt förvirrad och nedstämd just nu.. nästa vecka får jag veta om soc, bup, polis och åklagare på barnahus bestämmer sig för att göra en polisanmälan ang detta med min son. Jag är så rädd. Tänk om de lägger ner utredningen?

    Jag känner min lilla son mer än väl och jag märker när något är fel med honom. Det jag känner mig väldigt illa till mods över är hans sätt att röra sig själv den senaste veckan.. detta har uppkommit efetr sista umgänget med pappa. Det ser ut som han onanerar! Han juckar och han tar på sig själv, kallar sin lek för namnet på ett bär. Men vägrar berätta mer än så.

    Är det någon som varit med om något liknande!?

    Jag är också väl medveten om att jag kommer bli ifrågasatt under tvisten, detta kom ju väldigt "lägligt" så att säga, men jag är ensam vårdnadshavare över min son, jag ska se till att han mår bra, och det har han inte gjort senaset veckan, hans beteende har varit allt annat än ´hans normala, aggresivitet, oro, sover dåligt, har mardrömmar, första dagarna fick jag inte säga att jag älskade honom, då skrek han bara nej. bara några exempel.

    min son är bara 2,5 år dessutom, dock väldigt försigkommen.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-30 10:04
    Hej igen,
    idag pratade jag med min kontakt på soc, den 8 april ska de på möte på barnahus med bup, polis och åklagare, hon kunde inte säga med säkerhet, men förmodligen blir pappan polisanmäld och vi får börja komma på förhör.
    De tyckte även att jag borde överväga att anmäla alla övergrepp pappan utsatt mig för, för att det väger tyngre då. Om det kan hjälpa min son så gör jag det givetvis, utan att fundera. Men det kommer även göra ont att riva upp gamla sår igen.

    Tack för alla era inlägg!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-30 10:06
    Föresten, jag kan tillgägga lite som hänt här hemma de senaste dagarna.

    Pojken absolutvägrar att låta mig ta tempen på honom iom vaccinspruta och han var varm, vi har alltså en rump-temp som alltid fungerat förrut utan problem, men han knep ihop benen, grät förtvivlat och kastade sig i min famn för att jag skulle krama honom. Han fick alltså ingen alvedon, efetrsom vi alltid använt "suppar", men det går alltså inte nu längre. Han fick panik.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 11:51
    Har pratat med soc idag och det gjordes en polisanmälan igår, det är dock inte säkert att de vill "förhöra" min lilla pojk, men de vill prata med mig så jag kommer få en kallelse, samt pappan ska på förhör. Jag vet att det är en lååång bit kvar och att det är liten chans att det väcks åtal, Men jag har nått en liten milstolpe och nu ska jag aldrig sluta kämpa! Tack för erat stöd här! Och tack för att ni delat med er av era egna historier.

  • Svar på tråden Jag behöver stöd! ev övergrepp mot litet barn
  • Anonym

    Usch ts. vilken mardröm..............

    Har du några dagboksanteckningar eller liknande sen tiden då du själv blev utnyttjad? Eller vittne/ någon du berättat allt för?

    Du måste ju för det första göra allt för att skydda ditt barn. Klart du skall anmäla. Du har gjort helt rätt som sökt hjälp, mottag all hjälp du kan få.

    Lycka till och hoppas allt kommer ordna sig!!!

  • Fridalusen

    Ja, jag håller med, vilken mardröm. Jag kom att tänka på en annan tråd som också handlar om misstänkta övergrepp. Där finns en del kloka kommentarer som kanske kan hjälpa dig lite.


    Hoppas det ordnar sig!
  • Anonym (mamma)

    Hej!

    Det finns människor i min närhet som vet om det pappan gjort mot mig. Dagboksanteckningar är osäkert, kan kolla, men förmodligen inte

    Jag är bara så rädd att de ska lägga ner hela utredningen kring min son, vart är barnets talan egentligen?
    En 2,5 åring kan väl inte bara hitta på en massa saker utan grund? Han har aldrig gjort det om någonting annat.

    Inatt sov han oroligt igen, ville sova bredvid mig. Halva natten har varit orolig, han har vaknat, gråtis, gnytt och ibland skrikit till. Pratat om att "snoppen är fel håll" att den skulle ligga konstigt i blöjan. Dessutom har han börjat med att vilja byta blöja ganska ofta.

    Hans intrersse för sin snopp har ökat, flera gånger per dag drar han ner blöjan bara för att få göra det som i mina ögon ser ut som onani. Det gör mig väldigt illa till mods.

    Det enda positiva just nu är att pappan fått inerimistisk dom på varannat veckoslut dagtid MED kontaktperson. Men om ytredningen läggs ner måste umgänges frågan prövas igen.. och då kommer det garanterat INTE inkludera en kontaktperson, utan han och sonen ensammma.

  • Pretty in scarlet

    Jag tycker att du ska göra allt i din makt för att se till att din son inte träffar pappan själv. Anmäl till alla instanser det går att anmäla till inkl polisen. Du känner din son, du vet när ngt inte står rätt till. Snälla lyssna på din egen känsla. Du säger ju själv att han beter sig annorlunda nu, att han är orolig och fixerad vid sin snopp etc. Du måste ta detta på allvar och kämpa för din son. Ingen annan än du kan göra det åt honom. Han är så liten!

  • Anonym (mamma)
    Pretty in scarlet skrev 2010-03-26 13:09:51 följande:
    Jag tycker att du ska göra allt i din makt för att se till att din son inte träffar pappan själv. Anmäl till alla instanser det går att anmäla till inkl polisen. Du känner din son, du vet när ngt inte står rätt till. Snälla lyssna på din egen känsla. Du säger ju själv att han beter sig annorlunda nu, att han är orolig och fixerad vid sin snopp etc. Du måste ta detta på allvar och kämpa för din son. Ingen annan än du kan göra det åt honom. Han är så liten!
    jag försöker.. men det är svårt. om soc lägger ner utredningen så kan pappans advokat i vårdnadstvisten liksom påpeka att jag gjort detta för att sabotera

    jag har haft ensam vårdnad sen barnet föddes så mitt ombud sa att jag absolut inte ska vara orolig för att de kan ta vårdnaden ifrån mig, men jag är så rädd. nu för tiden verkar ju barns berättelser inte hålla i rätten om man säger så. ska dessa män få klara sig undan!? de förstör livet för ett barn och får ändå vara med och ta hand omd et? och ha all chans i världen att utsätta den för övergrepp, hot och våld under lång tid?

    jag vill bara lägga mig ner och gråta.

    pappan har fått interimistiskt umgänges dom, varannat veckoslut dagtid med kontaktperson. men det gälelr ju så att säga endast om det blir en fortsatt utredning samt polisanmälan om detta

    Vad gör man egentligen om de lägegr ner allt, pappan får normalt umgänge ENSAM med sonen? hur ska jag kunna leva med mig själv då? hur ska jag kunna skicka iväg min son!?
  • Anonym
    Anonym (mamma) skrev 2010-03-26 10:14:47 följande:
    Hej!Det finns människor i min närhet som vet om det pappan gjort mot mig. Dagboksanteckningar är osäkert, kan kolla, men förmodligen inte Jag är bara så rädd att de ska lägga ner hela utredningen kring min son, vart är barnets talan egentligen?En 2,5 åring kan väl inte bara hitta på en massa saker utan grund? Han har aldrig gjort det om någonting annat. Inatt sov han oroligt igen, ville sova bredvid mig. Halva natten har varit orolig, han har vaknat, gråtis, gnytt och ibland skrikit till. Pratat om att "snoppen är fel håll" att den skulle ligga konstigt i blöjan. Dessutom har han börjat med att vilja byta blöja ganska ofta. Hans intrersse för sin snopp har ökat, flera gånger per dag drar han ner blöjan bara för att få göra det som i mina ögon ser ut som onani. Det gör mig väldigt illa till mods.Det enda positiva just nu är att pappan fått inerimistisk dom på varannat veckoslut dagtid MED kontaktperson. Men om ytredningen läggs ner måste umgänges frågan prövas igen.. och då kommer det garanterat INTE inkludera en kontaktperson, utan han och sonen ensammma.
    Det är fullt normalt att små barn rör vid sina könsorgan vid denna ålder, även små barn "onanerar". Jag har jobbat på en förskola där vi haft barn som suttit och pillat på snoppen, som legat på golvet och gnuggat sitt underliv mot golvet och är i en helt annan värld när detta sker. Det är inget ovanligt!!
  • Anonym (mamma)
    Anonym skrev 2010-03-26 13:21:52 följande:
    Det är fullt normalt att små barn rör vid sina könsorgan vid denna ålder, även små barn "onanerar". Jag har jobbat på en förskola där vi haft barn som suttit och pillat på snoppen, som legat på golvet och gnuggat sitt underliv mot golvet och är i en helt annan värld när detta sker. Det är inget ovanligt!!
    Är det heller inget ovanligt med de andra sakerna? att denna form av "onani" dykt upp i samband med att han varit med sin pappa? att han pratar om vad pappa gjort med snoppen?
  • Anonym
    Anonym (mamma) skrev 2010-03-26 13:34:05 följande:
    Är det heller inget ovanligt med de andra sakerna? att denna form av "onani" dykt upp i samband med att han varit med sin pappa? att han pratar om vad pappa gjort med snoppen?
    Jag vet inte exakt vad som hänt, jag ville bara förtydliga att det är fullt normalt med just "onanin" i ung ålder.
  • Anonym (mamma)
    Anonym skrev 2010-03-26 13:38:08 följande:
    Jag vet inte exakt vad som hänt, jag ville bara förtydliga att det är fullt normalt med just "onanin" i ung ålder.
    Jo jag vet, jg förstod det, jag är bra så uppvarvad. Alltså, att pilla på snoppen har han gjort länge, dragit, slitit och pillat påd en. Nu ser det mer sexuellt ut, han juckar, tar fram snoppen MÅNGA ggr under dagen för att smeka den. Han pratar om en lek som finns men inget vidare i det.

    Hans beteende förövrigt var det som gjorde att detta är inte mitt barn, att han varit så förändrad, iom att detta började så slutade han äta mer eller mindre, petade i maten, i en evcka, nu är det lite. LITE bättre. Hans sömnproblem som kommit i samband och ahsn aggresiitet, särskilt riktiad mot djur. Han slår, sparkar och slår med föremål, såsom leksaker och andra tillhyggen.

    Första dagen, samma som pappa åkte var han väldigt arg på mig, vilket han aldrig varit förut i det sambandet. Han slog mig, sa att jag skulle gå, att jag var dum. Fick inte stöta i honom knappt. Sa jag att jag älskade honom skrek han "NEEJ". Han har varit orolig, förvirrad och suttit i sin egen värld. Det är först nu, nästan 2 veckor efter helgen i fråga som han blivit mer och mer som vanligt igen.
Svar på tråden Jag behöver stöd! ev övergrepp mot litet barn