• Alexandra84

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Nej du överreagerar inte. Jag förstår att du blev sur.

    Och när det gäller att ditt barn är för litet för att förstå så kan jag inte hålla med henne. Även om det nu vore så, så måste man sätta gränser. Man kan inte börja sätta gränser när barnet är 5-6år, då är det för sent. Min dotter på 2½år förstår mycket väl när jag söger till henne, och hon är inte ovanligt klok, utan mer som en vanlig 2åring. Så dom förstår.
    Och jag tycker att i ett badhus måste barnen lyssna, vatten är farligt när olyckan är framme.

    Jag vet inte vad jag ska säga faktiskt, för det spelar egentligen inte roll vad jag säger. Skadan är redan gjorde eller vad man ska säga (hmm mycket säga blev det visst)
    Men härda ut, håll huvudet högt och låt dom inte trycka ner dig


  • Alexandra84
    Jennie med ie skrev 2010-03-27 23:45:30 följande:
    Jag förstår att du blir sur på kommentarer som den. Absolut. Men tycker det är tråkigt att det så ofta görs till en åldersgrej även där det inte måste ha med saken att göra alls, det ökar knappast respekten och förståelsen mellan "äldre" och "yngre" föräldrar t ex....
    Fast många gånger så är det ju äldre som säger till dom yngre. Hur ofta möter man på det att en 19åring säger till en 35åring hur hon ska sköta sitt barn?

    Och jag har ju aldrig själv fått några negativa kommentarer (tvärtom) men jag har läst desto mer här på fl. Och det är äldre som säger till yngre hela tiden.

    När yngre föräldrar får negativ kritik titt som tätt så minskar ju deras respekt för äldre.
Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i