• Anonym (Kaffedraken)

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Eh, en två-åring förstår mycket väl vad man säger (om man inte använder sig av väldigt svårt terminologi då) även om de inte är så bra själva på att uttrycka sig. Så vart tanten fick sin "kunskap" ifrån är en gåta - antagligen har hon behandlat sina barn som bebisar längre än nödvändigt.

    Jag beklagar att du får så många bra "tips" och "råd" från andra - kan vara jävligt irriterande och jag skulle som du bli skitförbannad.
    Nej, du har inte gjort nåt fel utan agerat som vilken mamma som helst. Skit i kärringen och hennes kommentar, antagligen är det en sån där människa som alltid ska veta bäst trots att hon är helt ute och cyklar.
    Händer det igen så fråga vilken rätt personen anser sig ha att lägga sig i din och din sons relation. 
      

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag tycker att du överreagerar.

    Det är bra att folk säger till.

    Varför är hennes ålder viktigt när din inte är det menar du?

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 18:04:28 följande:
    Varför är det bra att hon sa till, jag gjorde ju inget. Hur jag uppfostrar min son och ber han komma till mig så gör alla föräldrar. Det är väll bra att jag sa att han skulle komma det visar ju bara att jag bryr mig om min son. Det är bra att människor agerar i vissa fall, om man ser något som inte är tillåtet. Men människor tror att man kan säga till precis hela tiden. Och det kan man inte, hande jag vart 40 så vet jag att inte hon hade sagt något och hade hon vart 25 så hade hon inte sagt något heller. Dom som lägger sig i det är dom som är gammla mammor med många barn som tror att dom vet allt, Man kan tycka och tänka vad man vill, men behöver inte säga det
    Hon tyckte uppenbarligen att du gjorde något. Annars skulle hon inte ha sagt något.

    Hur kan du veta att hon inte skulle ha sagt till om du varit 40 och hon varit 25? Det kan du inte veta.

    Rent generellt tycker jag att äldre mammor är bättre mammor än unga mammor, det kanske är därför ingen säger till en äldre mamma.
  • Anonym (Kaffedraken)

    Nej, jag skrev inte för att provocera.
    Jag får väl ha en åsikt?

    Jag tycker att du överreagerar.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 19:03:01 följande:
    Jo du får ha en åsikt. men åldern har inget med att vara en bra mamma! Jag är en toppen mamma fast jag är ung, min mamma fick sitt sista barn när hon var 39 och hon är en toppen mamma. Jag vet att du är en gammal mamma för du känner dig träffad, men jag lämnar denna tråd nu för den har urartat. Jag vill ha vuxna svar, ingen smutskastning vem som är en bra mamma eller ej!
    Hela din trådstart baseras på att 40+ mammor är jävla haggor. Du började med att skriva det. Svårt att inte halka in på ämnet ålder då.

    Mitt svar var rent generellt.

    Kul att du vet att jag är en gammal mamma. Själv vet jag att jag är ung och inte har några barn alls.
    Men visst, jag kanske är en gammal mamma då eftersom du vet det. Man kan ju kanske vara en gammal mamma fast man är ung och barnlös.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 19:21:54 följande:
    Men om du inte har några barn alls hur kan du då veta att unga mammor är sämre en unga???   Gammla morsor ska lägga sig i, vet inte vf men så är det. Hon hade ju inget med mitt barn och mig att gör, hon sa ju bara det för att säga något! när jag skrev det var jag arg och ledsen! Skriver mkt dumt då. Man vill inte att folk ska lägga sig i, vad jag gör och säger till min son har ingen annan med att göra! Jag skadade inte honom på något vis, men är man på ett badhus så vill man att sina barn lyssnar, annars går det ju inte att vara där! Vatten är farlikt om man inte har respekt för det. Men det kanske inte du visste! Klart man ska agera om man ser något som inte är OK, men jag gjorde inget fel, och hon kan inte veta om mitt barn fattar eller ej! Barn i 2 års åldern fattar mer en vad man tror!
    Jag skrev rent generellt.
    Det baserar jag på att jag arbetat på en förskola i fem år.

    Hon tyckte uppenbarligen att du gjorde något fel.
    Om det händer igen så fråga vad du gör för fel. 

    Nej, jag vet inte att vatten är farligt. Jag har ju inga barn så hur skulle jag kunna veta det. Skrev inte du nyss att du ville ha en vuxen dialog?
    Du vill ha en vuxen dialog och skriver nu till mig att jag kanske inte vet att vatten är farligt om man inte har respekt för det?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 19:47:50 följande:
    Jo men jag fick höra senast i fredags av min sons dagis fröken som sa att jag ser hur mkt du bryr dig om din son och gör det bästa för honom. Och då blev jag glad! Hon kunde säga det till mig fast jag är ung!
    Men tydligen så visste inte du att vatten är farligt för då hade du fattat vad jag ville med denna tråd och att det var därför jag sa till min son att han skulle komma. Det är ju inte kul att göra saker med sonen om folk hela tiden ska lägga sig i.
    Varför bryr du dig om vad en främling säger då om personer som vet vem du är säger att du är en bra mamma?

    Jag vet att vatten är farligt. Därför håller jag små barn i handen när vi är i närheten av vatten. Det är oftast halt i en simhall.
    Men det är bara vad jag gör.
    Och vad vet jag? Jag är ju bara en gammal mamma som är ung och utan barn.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 20:01:43 följande:
    Klart jag håller min son i handen när vi är i ett badhus! Men nu var vi poväg in i omklädnings rummet och hade skorna på så det var inte alls halt! Men jag skrev min upplevelse till er just för att ni skulle fatta varför jag sa till min son om han inte lyssnar så får vi åka hem! Jag bryr mig något enormt mkt om min son och vill att han ska lyssna när vi är i ett badhus!!! Men alla uppfostrar inte sina barn lika dant, och bara för denna kvinna gagade med sina barn i 2 års åldern och pratade med dom som dom vpre knäppa är ju inte mitt problem, jag pratar med min son som vicken mamma som helst,    Jag tog inte åt mig, utan blev arg att hon ens hade mage och säga något till mig!
    Om du blir arg för att hon säger något till dig är det nog bättre att du säger det till henne direkt.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-27 22:47:27 följande:
    Och då kom en mamma (40+) och sa till mig att när man är sååå liten som min son är så fattar inte han vad man säger, jag kommer ihåg när mina barn var så små.
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 20:01:43 följande:
    Men alla uppfostrar inte sina barn lika dant, och bara för denna kvinna gagade med sina barn i 2 års åldern och pratade med dom som dom vpre knäppa är ju inte mitt problem, jag pratar med min son som vicken mamma som helst,
    Nu får jag inte ihop det.
    Hade hon barn i 2-årsålder och sa att hon kommer ihåg när hennes barn var så små? I nutid alltså?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Läst TS. Känner igen det där. Första barnet var jag "ung mamma" till men när de sa sådana saker svarade jag bara att mitt barn är nog smartare än deras då h*n kan lyssna. 2 år och inte förstå ??? Det är de vuxna som tror att de inte förstår, men det du skrev är nog inga större problem för en 2-åring att förstå. Inte för mitt barn när h*n var i den åldern.
    Nu några barn senare och med att jag blivit äldre så blandar sig inte folk inte i lika mycket längre, trots att jag har samma uppfostran nu som då.
    Strunta i dessa kommentarer och lägg kraften på annat som är roligt istället, finns alltid "gamlingar" som anser att de vet så mycket. Det blir som tur mindre "goda råd" ju äldre man blir ( eller ju äldre man ser ut att vara{#lang_emotions_tongue_out})

Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i