• Anonym (Jag blir såå arg)

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Jag och min son som är lite över 2 år åkte till badhuset idag, Och jag såg verkligen fram emot det för jag visste hur kul vi skulle få det! Men det är alltid någon som förstör det roliga!
    Nu till saken

    Vi hade precis kommit dit och var poväg in i omklädnings rummet för att byta om. Och då stannade sonen till för att titta på något. Och jag sa till honom i vanlig ton att han skulle komma till mig. Men han hörde inte vad jag sa och då sa jag det lite högre. Lät inte sur eller något. Ville bara att han skulle komma till mig. Och när han kom till mig så sa jag lungt och försiktikt till honom om han inte lyssnar på mig så får vi åka hem.(För det är ju farligt att vara i ett badhus om han inte lyssnar) Jag såg att han förstog vad jag sa och så gick han in till omklädnings  rummet. Och då kom en mamma (40+) och sa till mig att när man är sååå liten som min son är så fattar inte han vad man säger, jag kommer ihåg när mina barn var så små. Jag blev helt paff och sa till henne jätte surt att hon inte skulle bry sig och jag känner min son. Jag är hans mamma jag BESTÄMMER!

    Jag blev skit sur. Bara för att jag är en ung mamma så kan inte jag något. Inte uppfostra min egen son så nån annan behöver lägga sig. IN MY AS! Jag är en underbar mamma och det vet jag. Jag skadade inte min son på något vis. Det är inte första gången en kärring lägger sig i vad jag gör och hur jag uppfostrar min son.

    Klart man ska lägga sig i när det väl gäller, men en sån töntig sak att jag höjde rösten till min son för jag ville att han skulle komma är något alla mammor gör. Jag är inget undantag- Men bara för man är ung så ska folk säga vad dom tycker och tänker!!

    Och jag bara hatar när människor som inte känner oss lägger sig i!
    Jag vet fortfarande inte vad jag gjorde för fel. Jag skadade inte honom, men mer jag tänker på detta desto argare blir jag......

    Fan snälla j*vla 40+ mammor, sluta lägg i er så mkt i vad andra gör. Jag tycker det är jätte jobbigt att hitta på saker med min son bara för att jag vet att folk tittar på en bara för man är ung mamma. Och då blir man ju jätte nervös. Eller så tror folk att jag är min sons stora syster! Och den komentaren hatar jag med!
    Men bara för min sons skull så gör jag saker med han iallafall.
    Allt skulle bli mkt änklare om folk lät mig vara...

    Jag är en stolt mamma till min son, jag är en underbar mamma, jag avgudar min son. Älskar honom över allt annat!!!! Skulle aldrig skada honom på något vis!

    Tycker ni att jag över reagerar???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-28 00:21
    Det värmer verkligen av alla ni som har svarat med snälla och gulliga kommentarer=)

  • Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i
  • Anonym (Jag blir såå arg)

    Min son får mkt respekt, kärlek och allt annat som hör till i föräldrar rollen. Men det spelar ingen roll hur mkt jag älskar mitt barn, han får inte göra som han vill iallafall.

    Och min son är tidig med mkt, jag tänkte på att ditt barn inte fattar vad du säger vid 2år, men det gör ju mitt barn, konstikt att han gör det! Enligt dig så går ju inte det för då är han ju utanför grensen om vad ett barn i hans ålder ska klara av{#lang_emotions_smile}

  • Lady Dahmer
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 20:49:41 följande:
    Min son får mkt respekt, kärlek och allt annat som hör till i föräldrar rollen. Men det spelar ingen roll hur mkt jag älskar mitt barn, han får inte göra som han vill iallafall.Och min son är tidig med mkt, jag tänkte på att ditt barn inte fattar vad du säger vid 2år, men det gör ju mitt barn, konstikt att han gör det! Enligt dig så går ju inte det för då är han ju utanför grensen om vad ett barn i hans ålder ska klara av
    mitt barn får inte heller göra som hon vill. 

    och jo hon förstår allt jag säger. Hon är dessutom tvåspråkig. Men att förstå vad som sägs och att kunna kontrollera sina impulser är två helt skilda saker. Det är märkligt att du inte verkar förstå skillnaden.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Anonym (Jag blir såå arg)
    Anonym skrev 2010-03-29 20:46:49 följande:
    Det är vi som anser att barnen ska kunna lyssna som senare får höra vilka duktiga och väluppfostrade barn vi har. Då brukar även barnen sträcka på sig och känna sig stolta när de får höra av andra att de är så duktiga som kan lyssna på sin mamma /pappa.  Sen blir man som förälder också stolt över sitt barn när de lyssnar och det stärker barnet. Min mamma var unga mamma och råkade också ut för samma sak med mig. Men hon utgick från att jag förstog som 2-åring och det är nog därför jag är den jag är idag. Jag vet att jag kan eftersom mina föräldrar trodde det om mig. Fast egentligen borde jag sitta med låg självkänsla nu eftersom de ställde "höga" krav på migVissa mognar snabbare och det är bara för de som har barn som inte mognar lika snabbt att acceptera. Varför ska alla barn dras över en kant och utgå från att alla är som den som mognar sist? När mina barn började på föskolan var personalen förvånade över att de kunde förstå så pass mycket som de gjorde trots deras ålder. Men de tyckte inte det var något fel i det utan utgick då från att det gick att ställa högre krav istället.
    Kolla här på denna tjej hur väluppfostrad hon blev fast hennes mamma gjorde samma tabbe som jag gör nu{#lang_emotions_tongue_out} Det finns hopp om mitt barn iallafall, trodde nästan hoppet var ute *ironi*

    DEt är kul att du har samma värderingar som mig, jag anser att min son klarar av mer en vad man tror, och det gör han också, men om man är som förälder inte tror det så stoppar man ju barnens utveckling!
  • Anonym (Jag blir såå arg)
    Lady Dahmer skrev 2010-03-29 20:52:50 följande:
    mitt barn får inte heller göra som hon vill. och jo hon förstår allt jag säger. Hon är dessutom tvåspråkig. Men att förstå vad som sägs och att kunna kontrollera sina impulser är två helt skilda saker. Det är märkligt att du inte verkar förstå skillnaden.
    Jag förstår skillnaden, men jag håller inte med dig, det är en viss skillnad...  det är därför du blir så sur{#lang_emotions_wink}
  • Lady Dahmer
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 20:54:57 följande:
    Jag förstår skillnaden, men jag håller inte med dig, det är en viss skillnad...  det är därför du blir så sur
    den enda som är arg i den här tråden är ju du.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Anonym (Jag blir såå arg)

    Hehe kanske det,
    Nää ärligt tar jag inte åt mig så mkt av vad du skriver. Du visa tidigt i denna tråden att dina verderingar inte håller. Du svarar ju bara på vad jag skriver, men håller nån med mig skiter du i att svar. Bara för att du inte gillar mothugg{#lang_emotions_smile}

  • Anonym

    TS: jg förstår mig, liknnde hr hänt mig. vi var på en stor parkering och sonen vr upprörd och lyssnade inte på mig, så jag förskte lugna ner honom när han plötsligt sprng i väg så jg tog tag i hns arm, rädd för han skulle bli på körd, sonen grät ju så klrt för han var arg för vi inte gick in på en djur affär, då kommer en kärring och fullkomligen skäller på mig att jag är var en fruktansvärt dålig mor och sånn som jag borde inte ha barn, hon skulle minnsan anmäla mig för barnmisshandel, jag blev så oaff, när jag vänder mig om och skulle säga till henne springer hon till sin karl i bilen och sticker. tårarna bara rann på mig, jag satte sonen i bilen och  ringde sambon och stor tjöt.
    hade det varit bättre min son blivit påkörd?

  • Lady Dahmer
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 20:58:14 följande:
    Hehe kanske det,Nää ärligt tar jag inte åt mig så mkt av vad du skriver. Du visa tidigt i denna tråden att dina verderingar inte håller. Du svarar ju bara på vad jag skriver, men håller nån med mig skiter du i att svar. Bara för att du inte gillar mothugg
    om jag inte gillade mothugg så skulle jag sluta posta.

    och på vilket sätt har jag visat att mina värderingar inte håller?
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Lady Dahmer
    Anonym skrev 2010-03-29 21:00:39 följande:
    TS: jg förstår mig, liknnde hr hänt mig. vi var på en stor parkering och sonen vr upprörd och lyssnade inte på mig, så jag förskte lugna ner honom när han plötsligt sprng i väg så jg tog tag i hns arm, rädd för han skulle bli på körd, sonen grät ju så klrt för han var arg för vi inte gick in på en djur affär, då kommer en kärring och fullkomligen skäller på mig att jag är var en fruktansvärt dålig mor och sånn som jag borde inte ha barn, hon skulle minnsan anmäla mig för barnmisshandel, jag blev så oaff, när jag vänder mig om och skulle säga till henne springer hon till sin karl i bilen och sticker. tårarna bara rann på mig, jag satte sonen i bilen och  ringde sambon och stor tjöt.hade det varit bättre min son blivit påkörd?
    du gjorde det som krävdes i en nödsituation.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i