• Anonym (Jag blir såå arg)
    Äldre 27 Mar 22:47
    24356 visningar
    268 svar
    268
    24356

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Jag och min son som är lite över 2 år åkte till badhuset idag, Och jag såg verkligen fram emot det för jag visste hur kul vi skulle få det! Men det är alltid någon som förstör det roliga!
    Nu till saken

    Vi hade precis kommit dit och var poväg in i omklädnings rummet för att byta om. Och då stannade sonen till för att titta på något. Och jag sa till honom i vanlig ton att han skulle komma till mig. Men han hörde inte vad jag sa och då sa jag det lite högre. Lät inte sur eller något. Ville bara att han skulle komma till mig. Och när han kom till mig så sa jag lungt och försiktikt till honom om han inte lyssnar på mig så får vi åka hem.(För det är ju farligt att vara i ett badhus om han inte lyssnar) Jag såg att han förstog vad jag sa och så gick han in till omklädnings  rummet. Och då kom en mamma (40+) och sa till mig att när man är sååå liten som min son är så fattar inte han vad man säger, jag kommer ihåg när mina barn var så små. Jag blev helt paff och sa till henne jätte surt att hon inte skulle bry sig och jag känner min son. Jag är hans mamma jag BESTÄMMER!

    Jag blev skit sur. Bara för att jag är en ung mamma så kan inte jag något. Inte uppfostra min egen son så nån annan behöver lägga sig. IN MY AS! Jag är en underbar mamma och det vet jag. Jag skadade inte min son på något vis. Det är inte första gången en kärring lägger sig i vad jag gör och hur jag uppfostrar min son.

    Klart man ska lägga sig i när det väl gäller, men en sån töntig sak att jag höjde rösten till min son för jag ville att han skulle komma är något alla mammor gör. Jag är inget undantag- Men bara för man är ung så ska folk säga vad dom tycker och tänker!!

    Och jag bara hatar när människor som inte känner oss lägger sig i!
    Jag vet fortfarande inte vad jag gjorde för fel. Jag skadade inte honom, men mer jag tänker på detta desto argare blir jag......

    Fan snälla j*vla 40+ mammor, sluta lägg i er så mkt i vad andra gör. Jag tycker det är jätte jobbigt att hitta på saker med min son bara för att jag vet att folk tittar på en bara för man är ung mamma. Och då blir man ju jätte nervös. Eller så tror folk att jag är min sons stora syster! Och den komentaren hatar jag med!
    Men bara för min sons skull så gör jag saker med han iallafall.
    Allt skulle bli mkt änklare om folk lät mig vara...

    Jag är en stolt mamma till min son, jag är en underbar mamma, jag avgudar min son. Älskar honom över allt annat!!!! Skulle aldrig skada honom på något vis!

    Tycker ni att jag över reagerar???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-28 00:21
    Det värmer verkligen av alla ni som har svarat med snälla och gulliga kommentarer=)

  • Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i
  • Anonym
    Äldre 28 Mar 18:07
    #21
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 18:04:28 följande:
    Varför är det bra att hon sa till, jag gjorde ju inget. Hur jag uppfostrar min son och ber han komma till mig så gör alla föräldrar. Det är väll bra att jag sa att han skulle komma det visar ju bara att jag bryr mig om min son. Det är bra att människor agerar i vissa fall, om man ser något som inte är tillåtet. Men människor tror att man kan säga till precis hela tiden. Och det kan man inte, hande jag vart 40 så vet jag att inte hon hade sagt något och hade hon vart 25 så hade hon inte sagt något heller. Dom som lägger sig i det är dom som är gammla mammor med många barn som tror att dom vet allt, Man kan tycka och tänka vad man vill, men behöver inte säga det
    Hon tyckte uppenbarligen att du gjorde något. Annars skulle hon inte ha sagt något.

    Hur kan du veta att hon inte skulle ha sagt till om du varit 40 och hon varit 25? Det kan du inte veta.

    Rent generellt tycker jag att äldre mammor är bättre mammor än unga mammor, det kanske är därför ingen säger till en äldre mamma.
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 28 Mar 18:10
    #22
    Jennie med ie skrev 2010-03-28 13:03:18 följande:
    Man hör ju oftast bara det som sägs till en själv och vet således inte om samma sak sägs av samma person till även andra, av varierande ålder. Man kan ha uppfattningen att det är si och så, men man vet sällan. Och OM det i princip bara skulle vara yngre som får kommentarer på hur de hanterar sina barn (vilket jag tycker är tydligt att det INTE är, kolla bara trådarna på FL) så kan det lika gärna ha med beteendet i sig att göra än åldern, att fler yngre gör på ett visst sätt helt enkelt...
    Tycker inte att du ska kolla vad som står på fl utan att titta in i verkligheten.{#lang_emotions_tongue_out}

    Jag vet att unga mammor skriver inte att dom får påhopp av en gammal mamma här på fl för då får man bara skit. Och alla säger bara att så är det inte!!
    Men sanningen ser ut så tyvärr{#lang_emotions_embarassed}
  • Anonym
    Äldre 28 Mar 18:43
    #24

    Nej, jag skrev inte för att provocera.
    Jag får väl ha en åsikt?

    Jag tycker att du överreagerar.

  • Äldre 28 Mar 18:49
    #25
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 18:35:38 följande:
    Att vara en bra mamma har inget med ålder att göra, när man är ung så har man många fördelar. Man kan leka med sitt barn på helt annat sätt. När man är gammal har man väll också fördelar. Men vet inga just nu...Jag kan säga att jag vet många gammla mammor som skiter i sina barn. Och jag vet unga mammor som skiter i sina barn. Jag vet med att det finnns MÅNGA toppen mammor som är unga som bryr sig om sina barn "Jag är en av dom"Jag vet också att det finns många gammla mammor som är toppen.Det du skrev nu skrev du bara för att provosera folk. Jag vill gärna att man kan ha en vuxen dialog för en gång skull här på FL. Det är pågrund av sånna som dig att en tråd sabbas och kommer in på helt fel spår!
    varför skulle inte en äldre mamma kunna leka med sitt barn? Min erfarenhet är snarare tvärtom; äldre föräldrar bryr sig inte lika mycket om de ser löjliga eller fula ut och kan därför slappna av bättre. Att vara äldre innebär inte lastgammal och redo för hemmet. Jag är 34 och orkar precis lika mycket nu som när jag var 20.

    när det gäller TS så känner jag att du själv är ganska fördomsfull, men det har redan påpekats.

    Och när det gäller barn så vill jag även inflika att "tanten" har rätt; Barn i den åldern har inte ett speciellt välfungerande konsekvenstänkande. Dessutom har de ganska bristande impulskontroll. Det är värt att ha i åtanke.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 28 Mar 19:03
    #26
    Anonym skrev 2010-03-28 18:43:53 följande:
    Nej, jag skrev inte för att provocera.Jag får väl ha en åsikt?Jag tycker att du överreagerar.
    Jo du får ha en åsikt. men åldern har inget med att vara en bra mamma!
    Jag är en toppen mamma fast jag är ung, min mamma fick sitt sista barn när hon var 39 och hon är en toppen mamma.

    Jag vet att du är en gammal mamma för du känner dig träffad, men jag lämnar denna tråd nu för den har urartat.
    Jag vill ha vuxna svar, ingen smutskastning vem som är en bra mamma eller ej!
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 28 Mar 19:05
    #27
    Lady Dahmer skrev 2010-03-28 18:49:55 följande:
    varför skulle inte en äldre mamma kunna leka med sitt barn? Min erfarenhet är snarare tvärtom; äldre föräldrar bryr sig inte lika mycket om de ser löjliga eller fula ut och kan därför slappna av bättre. Att vara äldre innebär inte lastgammal och redo för hemmet. Jag är 34 och orkar precis lika mycket nu som när jag var 20. när det gäller TS så känner jag att du själv är ganska fördomsfull, men det har redan påpekats. Och när det gäller barn så vill jag även inflika att "tanten" har rätt; Barn i den åldern har inte ett speciellt välfungerande konsekvenstänkande. Dessutom har de ganska bristande impulskontroll. Det är värt att ha i åtanke.
    Jag kan säga att jag skiter i att jag ser "FUL ut" när jag leker med mitt barn.
    Han var ledsen på bussen för någon dag sen, jag sjöng för honom och hela bussen, fick blickar men inget jag brydde mig om. Jag ville bara ha ett glatt barn{#lang_emotions_tongue_out}
  • Anonym
    Äldre 28 Mar 19:13
    #28
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 19:03:01 följande:
    Jo du får ha en åsikt. men åldern har inget med att vara en bra mamma! Jag är en toppen mamma fast jag är ung, min mamma fick sitt sista barn när hon var 39 och hon är en toppen mamma. Jag vet att du är en gammal mamma för du känner dig träffad, men jag lämnar denna tråd nu för den har urartat. Jag vill ha vuxna svar, ingen smutskastning vem som är en bra mamma eller ej!
    Hela din trådstart baseras på att 40+ mammor är jävla haggor. Du började med att skriva det. Svårt att inte halka in på ämnet ålder då.

    Mitt svar var rent generellt.

    Kul att du vet att jag är en gammal mamma. Själv vet jag att jag är ung och inte har några barn alls.
    Men visst, jag kanske är en gammal mamma då eftersom du vet det. Man kan ju kanske vara en gammal mamma fast man är ung och barnlös.
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 28 Mar 19:21
    #29

    Men om du inte har några barn alls hur kan du då veta att unga mammor är sämre en unga???
     
    Gammla morsor ska lägga sig i, vet inte vf men så är det.
    Hon hade ju inget med mitt barn och mig att gör, hon sa ju bara det för att säga något! när jag skrev det var jag arg och ledsen! Skriver mkt dumt då. Man vill inte att folk ska lägga sig i, vad jag gör och säger till min son har ingen annan med att göra! Jag skadade inte honom på något vis, men är man på ett badhus så vill man att sina barn lyssnar, annars går det ju inte att vara där! Vatten är farlikt om man inte har respekt för det. Men det kanske inte du visste!

    Klart man ska agera om man ser något som inte är OK, men jag gjorde inget fel, och hon kan inte veta om mitt barn fattar eller ej! Barn i 2 års åldern fattar mer en vad man tror! {#lang_emotions_tongue_out}

  • Anonym
    Äldre 28 Mar 19:37
    #30
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-28 19:21:54 följande:
    Men om du inte har några barn alls hur kan du då veta att unga mammor är sämre en unga???   Gammla morsor ska lägga sig i, vet inte vf men så är det. Hon hade ju inget med mitt barn och mig att gör, hon sa ju bara det för att säga något! när jag skrev det var jag arg och ledsen! Skriver mkt dumt då. Man vill inte att folk ska lägga sig i, vad jag gör och säger till min son har ingen annan med att göra! Jag skadade inte honom på något vis, men är man på ett badhus så vill man att sina barn lyssnar, annars går det ju inte att vara där! Vatten är farlikt om man inte har respekt för det. Men det kanske inte du visste! Klart man ska agera om man ser något som inte är OK, men jag gjorde inget fel, och hon kan inte veta om mitt barn fattar eller ej! Barn i 2 års åldern fattar mer en vad man tror!
    Jag skrev rent generellt.
    Det baserar jag på att jag arbetat på en förskola i fem år.

    Hon tyckte uppenbarligen att du gjorde något fel.
    Om det händer igen så fråga vad du gör för fel. 

    Nej, jag vet inte att vatten är farligt. Jag har ju inga barn så hur skulle jag kunna veta det. Skrev inte du nyss att du ville ha en vuxen dialog?
    Du vill ha en vuxen dialog och skriver nu till mig att jag kanske inte vet att vatten är farligt om man inte har respekt för det?
  • Hägris
    Äldre 28 Mar 19:39
    #31

    Orka bli så arg över en så fånig sak, hur vore det att skaffa lite mammasjälvförtroende?

Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i