• Anonym (Jag blir såå arg)
    Äldre 27 Mar 22:47
    24358 visningar
    268 svar
    268
    24358

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Jag och min son som är lite över 2 år åkte till badhuset idag, Och jag såg verkligen fram emot det för jag visste hur kul vi skulle få det! Men det är alltid någon som förstör det roliga!
    Nu till saken

    Vi hade precis kommit dit och var poväg in i omklädnings rummet för att byta om. Och då stannade sonen till för att titta på något. Och jag sa till honom i vanlig ton att han skulle komma till mig. Men han hörde inte vad jag sa och då sa jag det lite högre. Lät inte sur eller något. Ville bara att han skulle komma till mig. Och när han kom till mig så sa jag lungt och försiktikt till honom om han inte lyssnar på mig så får vi åka hem.(För det är ju farligt att vara i ett badhus om han inte lyssnar) Jag såg att han förstog vad jag sa och så gick han in till omklädnings  rummet. Och då kom en mamma (40+) och sa till mig att när man är sååå liten som min son är så fattar inte han vad man säger, jag kommer ihåg när mina barn var så små. Jag blev helt paff och sa till henne jätte surt att hon inte skulle bry sig och jag känner min son. Jag är hans mamma jag BESTÄMMER!

    Jag blev skit sur. Bara för att jag är en ung mamma så kan inte jag något. Inte uppfostra min egen son så nån annan behöver lägga sig. IN MY AS! Jag är en underbar mamma och det vet jag. Jag skadade inte min son på något vis. Det är inte första gången en kärring lägger sig i vad jag gör och hur jag uppfostrar min son.

    Klart man ska lägga sig i när det väl gäller, men en sån töntig sak att jag höjde rösten till min son för jag ville att han skulle komma är något alla mammor gör. Jag är inget undantag- Men bara för man är ung så ska folk säga vad dom tycker och tänker!!

    Och jag bara hatar när människor som inte känner oss lägger sig i!
    Jag vet fortfarande inte vad jag gjorde för fel. Jag skadade inte honom, men mer jag tänker på detta desto argare blir jag......

    Fan snälla j*vla 40+ mammor, sluta lägg i er så mkt i vad andra gör. Jag tycker det är jätte jobbigt att hitta på saker med min son bara för att jag vet att folk tittar på en bara för man är ung mamma. Och då blir man ju jätte nervös. Eller så tror folk att jag är min sons stora syster! Och den komentaren hatar jag med!
    Men bara för min sons skull så gör jag saker med han iallafall.
    Allt skulle bli mkt änklare om folk lät mig vara...

    Jag är en stolt mamma till min son, jag är en underbar mamma, jag avgudar min son. Älskar honom över allt annat!!!! Skulle aldrig skada honom på något vis!

    Tycker ni att jag över reagerar???

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-28 00:21
    Det värmer verkligen av alla ni som har svarat med snälla och gulliga kommentarer=)

  • Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 29 Mar 15:20
    #52
    Lady Dahmer skrev 2010-03-28 20:36:25 följande:
    nej. när du är i badhuset med din son så ska DU ha hundra procent koll.  En tvååring har varken konsekvenstänkande eller impulskontroll. Det är helt orimligt att förvänta sig att han ska kunna ta ansvar för sitt eget handlande.
    jag hade 550% koll på min son, jag har aldrig sagt att han ska kunna ta ansvar för sina handlingar. Men han fattar klart och tydligt vad jag säger! Och hade inte han sköt sig på badhuset så skulle ju  vi få gå p.g.a att jag inte vill att något ska hända! Han fattade vad jag sa och han sköte sig hela dagen! Han var sååå duktig och vi hade så kul när vi bada{#lang_emotions_tongue_out} Min gosse är såååå duktig utan folks kommentarer
  • Äldre 29 Mar 17:31
    #53
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 15:20:35 följande:
    jag hade 550% koll på min son, jag har aldrig sagt att han ska kunna ta ansvar för sina handlingar. Men han fattar klart och tydligt vad jag säger! Och hade inte han sköt sig på badhuset så skulle ju  vi få gå p.g.a att jag inte vill att något ska hända! Han fattade vad jag sa och han sköte sig hela dagen! Han var sååå duktig och vi hade så kul när vi bada Min gosse är såååå duktig utan folks kommentarer
    som sagt: han kanske förstår orden, men han förstår inte innebörden. Ett barn i hans ålder kan inte förväntas kontrollera sina impulser eller förstå innebörden av hot.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Äldre 29 Mar 17:33
    #54
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 15:11:56 följande:
    Det ja mena vad att dom som skriver här på FL är en liten grupp. Alla skriver inte allt här, och då tror alla att det inte är så här för det inte står på FL. Men i verkligheten är det så, man får tips man inte har bett om. Och att en äldre mamma har mer erfarenhet kan stämma men för det så har hon ingen rätt att lägga sig i, och bara för att hon har varit mamma längre en mig så betyder inte det att jag tycker om just hennes uppfostran!Jag har sätt många "Gammla mammor" På stan som bara skriker åt sina barn för dom verkar ha ledsnat på att vara mamma, och en sån uppfostran vill inte ja ge min son!
    och statistiskt sett så är det mycket vanligare att unga föräldrar missköter och misshandlar sina barn.

    Varför säger du först att åldern är oviktig för att sen verkligen tjata om "gamla mammor". Skärpning!
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 29 Mar 18:03
    #55
    Lady Dahmer skrev 2010-03-29 17:33:36 följande:
    och statistiskt sett så är det mycket vanligare att unga föräldrar missköter och misshandlar sina barn. Varför säger du först att åldern är oviktig för att sen verkligen tjata om "gamla mammor". Skärpning!

    Hur kan du sitta och skriva att unga mammor misshandlar sina barn? Det finns ingen ålder av att va en bra/dålig mamma. Att jag pratar med min son och säger till honom att om han inte lyssnar så får vi åka hem är ingen misshandel. Det är ett faktum. Det är fel av dig att ens påstå en sån sak, denna mamman som sa det till mig såg ju att jag inte misshandla min son, och det var nog inte därför hon sa så! Och du verkar också ha en väldigt syn på unga mammor.... Jag är en bra mamma Jag är bäst på mamma rollen och det vet jag!!!!!

    JAG ÄR EN BRA MAMMA SOM INTE ORKAR HÖRA PÅ "GAMMLA MAMMOR SOM TROR ATT DOM VET ALLT"
     
    Och vad vet du om vad min son förstår, jag vet att han förstår vad jag sa. Och igentligen inte så stor mening i att diskutera vad min son förstår eller ej! För jag skulle åka hem om han missköte sig men som tur var var han en snäll pojke. Så om han endå inte förstår mig så förstår jag inte varför du diskuterar det, för om han inte förstog så tog det ju inte skada på honom!

    Och du snälla, visa mig den statistiken, för jag tror knappast på dina påstoende.


    Och sluta skriv skärpning, jag är förfan inte en hund!

  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 29 Mar 18:16
    #56

    Och en sak till, så som jag prata med min son så tror jag alla pratar med sina barn!
    Man ska prata med dom så mycket som möjligt. Om han aldrig får lära sig konsekvenser  så kommer han aldrig fatta det!

    Bara för att jag är ung så behöver inte jag ta all skit som helst!
    istället för att säga till unga mammor att ni bara slår era barn, ni förstör era liv om ni får barn tidigt! Ni kommer aldrig palla att ta hand om ett barn!!! ect ect Detta är ju myter!

    Kan ni inte skriva lite posetiva saker istället! Som att bli mamma är det bästa som hänt mig, barnen gör så livet har en mening! Jag älskar att va mamma, det bästa som hänt mig var den dag jag födde mina barn!!!

  • Anonym
    Äldre 29 Mar 18:20
    #57
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
    Hur kan du sitta och skriva att unga mammor misshandlar sina barn? Det finns ingen ålder av att va en bra/dålig mamma.
    Det var inte vad Lady Dahmer skrev.
    Läs hennes inlägg igen.
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 29 Mar 18:22
    #58
    Anonym skrev 2010-03-29 18:20:51 följande:
    Det var inte vad Lady Dahmer skrev.Läs hennes inlägg igen.
    Mycket vanligt att unga slår sina barn???
    Hur fattar man det då?
    Det finns ingen ålder på att vara en bra eller dålig mamma!!!
  • Anonym (Jag blir såå arg) Trådstartaren
    Äldre 29 Mar 18:26
    #59

    Om den statistiken stämmer så tror jag att unga mammor ber om hjälp medans äldre inte ber om det!
    Jag vet att inte unga misssköter och misshandlar sina barn mer en än som är äldre!!!
    Vissa är födda till att bli mamma och vissa inte!!!
    Det spelar ingen roll hur gammal man är man får aldrig röra ett barn!

  • Äldre 29 Mar 18:32
    #60
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
    Hur kan du sitta och skriva att unga mammor misshandlar sina barn?
    jag skrev att statistiskt sett så är det vanligare att unga föräldrar missköter sina barn.
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
    Att jag pratar med min son och säger till honom att om han inte lyssnar så får vi åka hem är ingen misshandel. Det är ett faktum. Det är fel av dig att ens påstå en sån sak, denna mamman som sa det till mig såg ju att jag inte misshandla min son, och det var nog inte därför hon sa så!
    Läs om läs rätt. Jag har inte påstått att du misshandlar din son.
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
     Och vad vet du om vad min son förstår, jag vet att han förstår vad jag sa. Och igentligen inte så stor mening i att diskutera vad min son förstår eller ej!
    Jag vet en del om barns utveckling. Barn i din sons ålder har inget konsekvenstänkande eller impulskontroll. Ditt barn är inget undantag. Ju förr du förstår det desto bättre kan du bemöta din sons behov
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
    För jag skulle åka hem om han missköte sig men som tur var var han en snäll pojke. !
    han hade fortfarande varit "en snäll pojke" även om han "missköts sig".
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
     Så om han endå inte förstår mig så förstår jag inte varför du diskuterar det, för om han inte förstog så tog det ju inte skada på honom!
     
    Att ha orimliga krav på ett sånt litet barn påverkar. Att det roliga tar slut och mamma blir arg utan att man förstår varför påverkar negativt.
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:03:36 följande:
    Och du snälla, visa mig den statistiken, för jag tror knappast på dina påstoende.
    Ok.

    http://diss.kib.ki.se/2004/91-7140-033-8/

    http://sverigesradio.se/Ekot/arkiv.asp?DagensDatum=2004-07-23&Artikel=447780

    http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/barn-i-unga-familjer-lever-farligt-1.290970
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
  • Äldre 29 Mar 18:35
    #61
    Anonym (Jag blir såå arg) skrev 2010-03-29 18:16:52 följande:
    Och en sak till, så som jag prata med min son så tror jag alla pratar med sina barn!Man ska prata med dom så mycket som möjligt. Om han aldrig får lära sig konsekvenser  så kommer han aldrig fatta det!
    jag pratar med mitt barn på den nivå hon är i sin utveckling. Jag förväntar mig inte att hon ska kunna ta ansvar för sina handlingar eller för sig själv när hon är två bast. Och jag förväntar mig inte att hon ska kunna förstå konsekvenser eller kontrollera de impulser hon får.

    Konsekvenser lär de sig ändå. Det är en del av livet. Det är en jävla skillnad på konsekvens och straff dessutom. En konsekvens hade varit att han ramlade och slog sig. Tror man att man måste hota och straffa för att lära barn så behöver man en lektion i barnafostran.
    Gillar du mina inlägg? Läs min blogg! - ladydahmer.blogg.se/
Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i