Forum Övrigt - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ladda ner filmklipp från Youtube????

  Tis 30 mar 2010 11:30 Läst 3774 gånger Totalt 6 svar
  Tis 30 mar 2010 11:30

  hej..

  Om man har konto på youtube, kan man då ladda ner filmklipp och lägga över på en dvd skiva från youtube???

  Kostar det nåt???

  Jättetacksam för svar


  Hos Prisjakt jämför du pris på barnprodukter!
 • Tis 30 mar 2010 11:41 #1

  Du kan inte ta hem youtube-klipp som lagts upp även om du blir medlem.
  Det finns rip-program som rippar av det som visas på youtube.
  mediaconverter tror jag kan spara ner youtube-klipp

  Googla på hur du laddar ner youtube-klipp så kanske du hittar något program, kan dock inte utantill just nu.


  (=
 • Tis 30 mar 2010 11:44 #2

  Om man har realplayer så kan man ladda ner videos från youtube och andra webbsidor... kom inte ihåg om vi fick göra några inställningar i programmet för det är ganska länge sen jag installerade det o fixade så vi kunde ladda ner videos. Så när vi går in o kollar en video på tex youtube så kommer det upp en liten download-banner som vi klickar på för att ladda ner klippet till datorn. 

  Att bara lägga över youtube-klipp på en dvd funkar inte så bra (om du vill spela upp dom i dvdn) då dessa är i ett speciellt youtube-format men det finns ju konvertrar där man kan omvandla klippen till avi-filer så att man sedan bränna dom på en dvd så dom funkar i dvd-spelaren.

 • Tis 30 mar 2010 11:47 #3
  http://keepvid.com/ Men vet ej exakt hur man gör, läs på sidan så ska det framgå.. ;)
 • Tis 30 mar 2010 11:57 #4

  Glömde tillägga att i realplayer kan man även göra spellistor av alla youtubeklipp man laddat ner... vi har en hdmi-sladd kopplad till tv:n så vi kör bara igång barnens spellista i realplayer och sen kan dom sitta/stå eller dansa framför tv:n... väldigt uppskattat

 • Allima­c 2004
  Visa endast
  Tis 30 mar 2010 12:02 #5

  Jag tror inte att det är några spevciella inställningar för vi har ochså den bannern och vi har inte ställt in det så


  Mumin75 skrev 2010-03-30 11:44:04 följande:
  Om man har realplayer så kan man ladda ner videos från youtube och andra webbsidor... kom inte ihåg om vi fick göra några inställningar i programmet för det är ganska länge sen jag installerade det o fixade så vi kunde ladda ner videos. Så när vi går in o kollar en video på tex youtube så kommer det upp en liten download-banner som vi klickar på för att ladda ner klippet till datorn.  Att bara lägga över youtube-klipp på en dvd funkar inte så bra (om du vill spela upp dom i dvdn) då dessa är i ett speciellt youtube-format men det finns ju konvertrar där man kan omvandla klippen till avi-filer så att man sedan bränna dom på en dvd så dom funkar i dvd-spelaren.
 • LillaB­u
  Visa endast
  Mån 31 maj 2010 00:32 #6

  For mac;
  his one is a gem. Ever wanted to download a YouTube video to watch later? No need to purchase third party applications or plugins, this feature comes built right into Safari. Start the video in Safari and hit ⌘+Opt-a (European, Alt+Cmd+A ) to bring up the activity window. Then simply find the largest file (usually multiple MB) and double click it. It’s as easy as that!

  Det bidde lite engelska :)