Inlägg från: eilien |Visa alla inlägg
  • eilien

    Om att önska sig pengar i bröllopspresent

    Håller med om att det är en känslig fråga för många men jag tycker att det är jättebra att brudparet har en önskelista, alla köper ju present och bättre att ge något som de verkligen önskar sig o behöver än att man ska försöka hitta på något som kanske inte passar.
    Tänker oxå på att man oftast har bott ihop en tid innan man gifter sig och då har det man behöver till "hemmet" var ju skillnad förr när man flyttade ihop efter att man gift sig =O
    Ser inget fel i att önska sig pengar till resa i present. Min bästa kompis och hennes man gjorde en brevlåda som man kunde lägga kuvert i på presentbordet för att det inte skulle bli så tydligt vem som gav vad.
    Det är ju heller inget tvång att köpa det som paret önskat sig om man nu har någon kanon ide om vad man vill ge =)

  • eilien
    Miniminou skrev 2010-04-02 17:00:08 följande:
    Ja, visst är det så. Fast visst, jag är den pyssliga typen och kan sakna lite att få hitta på något personligt också . Jag funderar på att försöka ta bra bilder underbröllopet och kvällen och göra ett album som jag ger i efterhand, kanske kan vara trevligt att få något "ur gästernas perspektiv"
    Ja det låter ju som en kanon idé {#lang_emotions_laughing} Annars kanske du kan göra ett album som de kan sätta in korten från bröllopsresan i, för att spinna på deras tanke mena ja. Det roligaste som finns är ju att ge bort något personligt och detsamma att få det {#lang_emotions_laughing}
Svar på tråden Om att önska sig pengar i bröllopspresent