• Anonym (TS)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Ja herregud idag hände det som bara inte fick hända. Jag tar det från början.

    Jag tröck i mig nästan en hel grillad kyckling med lite sallad till middag och packade in ungarna i vagnen för att bege mig till en lekpark 3km härifrån direkt efteråt.

    När jag kommit en bit på vägen kände jag hur det riktigt bubblade till i magen, men tänkte att det är nog ingen fara så jag fortsätter gå.
    Helt plötsligt så small det riktigt till och jag kände att nu är det panik, snart skiter jag på mig.
    Lite längre fram står det några stora granar på en liten äng bredvid gångvägen och bostadsområdet som låg bredvid.
    Så jag skyndar mig in med vagnen mellan granarna och drar ner byxorna och sätter mig ner.
    3åringen frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska bara kissar lite, till hennes stora förtjusning.

    Sen lättar jag på trycker, och det riktigt sprutar ut. Det både låter och luktar. Jag kikar bort mot husen och gångvägen så att ingen ska se mig.
    Det var med bultande hjärta jag satt där!
    Sen tar jag servetterna ur skötväskan (tack och lov hade jag med mig den)
    och torkar mig.
    Någonting jag inte räknat med var att mitt arsle var mycket närmare marken än vad jag trodde, så när jag har torkat klart och ska ta bort handen råkar jag doppa hela handen i härligheten.

    Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Hela handen var täckt av en gul/brun sörja.
    Så jag börjar torka av det värsta med servetterna och sköljde av lite med varmvatten som jag hade i termosen (tack och lov äter bebisen ersättning)

    Men jag var fortfarande helt gulfärgad om handen och det luktade apa.
    Svär över mig själv och min motvilja mot våtservetter.
    Precis då ser jag hur det kommer folk gående mot mig på andra sidan ängen.

    Och där står jag. Fullt med små bruna servetter omkring mig, en stor bajshög och en hand full med skit.

    Så jag tar vagnen och skyndar mig därifrån. Panik hade jag eftersom jag var långt hemifrån. Vad fan gör jag nu?!

    Så får jag syn på ett äldre par som står och lassar in utemöbler så jag skyndar dit och säger
    "Jag har världens konstigaste fråga, jag har bytt blöja på bebisen och råkade få lite bajs på handen. Jag är långt hemifrån, skulle jag kanske få låna eran toalett och tvätta händerna?
    De får jag så jag skyndar tacksamt in och tvättar händerna riktigt ordentligt.

    Skyndar sen ut igen eftersom barnen är kvar ute i vagnen med mannen som bor i huset.

    När jag kommer fram så säger jag glatt till 3åringen "sådär nu är mamma fin om händerna igen"

    Då kläcker ungen ut sig "mm mamma bajsade i skogen"

    jag trodde jag skulle dö!! Jag blir helt eldröd i ansiktet och säger lite fint "nämen mamma bytte ju blöja på bebisen"
    Samtidigt som jag tackar för lånet, tar vagnen och skyndar mig därifrån.

    GAH vilken jäkla dag jag har haft!
    Nått är säkert iallafall och det är att jag ska inhandla våtservetter!

    Är det någon mer som har nån skitolycka att dela med sig av?

  • Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat
  • Anonym (shiiit!!!)
    Anonym skrev 2010-04-19 09:33:12 följande:
    Hur fasiken klarar du att sova naken när du har mens? Blir det inte blod överallt?
    Hehe, ja du det undrar jag också idag mååånga år senare Jag hade ju tampong, men idag använder jag inte det nattetid och därmed sover jag inte naken, hade inte gjort det även om jag haft tampong... inte alls bekvämt
  • Anonym

    Ja jag har en historia...på vägen till jobbet en decembermorgon, på landsväg så fick jag panikont i magen och fick stanna bilen och sätta mig i snön och skita vid kyrkan.

    Torkar, kommer tillbaka... bilen startar inte. Får ställa mig på vägen och lyckas stoppa och skrämma livet ur en kille med en pick-up. Han ställer sin bil emot min och kopplar på startkablar och när han gör det så har han helljuset på...så han lyser rätt på, med fyra starka lampor, på min stora, lösa skithög som ligger tillsammans med toapapper i snön!
    Dessutom fick jag bajs på ärmen, eftersom det var mörkt och jag ingenting såg...

    En annan gång, fast motsatt, en sommar, händer samma sak och jag får skynda upp i skogen bakom en sten... när jag sitter där på huk så känner jag hur det börjar svida på fötterna i sandalerna, och klia, massor! Tittar ner och inser att jag sitter bland RÖDMYROR! Aj, aj, aj, bara bajsa klart och stampa och springa!

  • Anonym (shiiit!!!)
    Anonym skrev 2010-04-19 18:34:22 följande:
    Ja jag har en historia...på vägen till jobbet en decembermorgon, på landsväg så fick jag panikont i magen och fick stanna bilen och sätta mig i snön och skita vid kyrkan.Torkar, kommer tillbaka... bilen startar inte. Får ställa mig på vägen och lyckas stoppa och skrämma livet ur en kille med en pick-up. Han ställer sin bil emot min och kopplar på startkablar och när han gör det så har han helljuset på...så han lyser rätt på, med fyra starka lampor, på min stora, lösa skithög som ligger tillsammans med toapapper i snön! Dessutom fick jag bajs på ärmen, eftersom det var mörkt och jag ingenting såg...En annan gång, fast motsatt, en sommar, händer samma sak och jag får skynda upp i skogen bakom en sten... när jag sitter där på huk så känner jag hur det börjar svida på fötterna i sandalerna, och klia, massor! Tittar ner och inser att jag sitter bland RÖDMYROR! Aj, aj, aj, bara bajsa klart och stampa och springa!
    Hoppas inte myrorna hann ända upp i baken på dig, de blev väl förbannade för att du sket i deras bo!
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-19 15:26:03 följande:
    Jag förstår henne, som inte vågade låna toan hos killen. Jag var själv i en liknande sits en gång Jag var i 20 årsåldern, ville absolut inte bajsa hemma hos honom, eller ens att han skulle veta att jag bajsade överhuvudtaget (det är ju okvinligt) Han bodde 12 mil ifrån mig, så det var inte bara till att köra hem för att gå på toa. Jag försökte istället hålla mig under de helger vi var hos honom, jag lyckades med detta men blev ju lite förstoppad. Så en morgon när han "lyckligtvis" gått till jobbet och jag låg kvar och drog mig, passade jag på att släppa en brakare (vågade ju inte heller fisa i hans närhet) sen tyckte jag att det kittlades så konstigt på ena skinkan ( jag sov naken) Jag lyfte på täcket och upptäckte till min förskräkelse att det rann ut skit från rumpan :-O (förstoppningsdiarre) Jag flög ut på toa och rengjorde mig, men det hade kommit på både täcke och lakan och eftersom det var så löst hade det gått igenom till madrassen och själva täcket! :-O snacka om panik! ställde mig att tvätta med tvål och vatten i handfatet (lakan och påslakan) sen gnugga med toapapper med vatten och tvål på madrassen, vilket jobb jag hade, och var hela tiden livrädd att han skulle dyka upp, för hämta nått han glömt typ. Jag försökte sen torka det med hårfönen, men den dog efter ett tag. Panik lixom, skitit ner hans säng + förstört hans fön! Mitt i allt detta ringde han hem från jobbet, just för att han glömt nått, han ville att jag skulle lämna det, när jag ändå körde hem, men jag skulle ta det lugnt och äta frukostet i lung och ro. Jovisst frukost i lugn och ro, defenitivt inte!När jag lämnat grejeen till honom på jobbet, åkte jag inte hem, utan begav mig till hans lägenhet igen, som tur var funkade fönen igen, den hade bara blivit lite överhettad. Jag lyckades få allt rent och torrt och bäddat med samma lakan (för att han inte skulle undra, varför jag bytt hans lakan) Men jag åkte nog inte hem förens på eftermiddan.Jag tänkte länge efteråt på hur illa det kunne ha gått, om jag tillexempelt "fisit" i sömnen eller passat på medans han bara var ute och köpte frukost huuuuuuMen så här i efterhand var det rätt komiskt Att ställa till det så bara för att man inte vill gå toa hos honom. Typ jag skiter hellre i din säng än på din toa, sexigt va?
    Hahahahaa! Vilken jäkla tur att han inte fick för sig att komma hem och hämta grejen själv :D
  • Anonym

    Oj va jag skrattar

    Men inte kul när de drabbar en själv.. :-/

  • Anonym (T)

    Underbart med barn TS!

    Jag har en favorithistoria.
    Min kompis hade varit ute på krogen med ett gäng och var ganska dragen när de tog nattbusen hem. Väl på bussen kände han sig lite gasig och la av en diskret smygrökare. Problemet var bara att det råkade bli en rejäl s.k. blötfis.
    Han låtsades som ingenting men kompisarna började klaga på att det stank i bussen och föreslog att de skulle byta plats. Fast det stank ju märkligt nog överallt.

    Det blev en olidligt lång färd men till slut kom han fram till sin hållplats och rusade av bussen. Han skyndade sig hem men hejdade sig i trapphuset. Han bodde fortfarande hemma och ville inte avslöja att han hade gjort i brallan.
    Full som han var kom han på den briljanta idén att slänga både byxor och kallingar i sopnedkastet. (Man är ju ofta inte helt rationell i det läget.)

    När han står där med de nerbajade kläderna i handen, naken från midjan och ner med kletigt arsle öppnas plötsligt grannens dörr. Ut kommer grannfrun på väg till jobbet...

  • Anonym (turisterna)

    Hahahaha!
    Har också en skithostoria. Jag och syrran var i Turkiet för ett par år sedan, och vi drabbades båda två av rejäl turistmage. Sket dagarna i ända. Ändå åkte vi på en massa utflykter, för vi ville ju inte sitta på ett hotellrum hela semestern. Vi var tvungna att uppsöka offentlig toalett ett otal gånger i samband med dessa utflykter. Ungefär varannan toalett funkade inte just då vi var där. Det fanns liksom inget vatten då man skulle spola. Så det var bara att smyga iväg och hoppas att ingen såg den stinkande förödelsen. Vid de flesta av dessa tillfällen, så fanns det bara en toalett, så  en av oss var tvungen att sätta sig och inandas och skita ovanpå den andras stinkande skit. Fy f*n vad det såg ut efteråt!
    Idag skrattar vi åt det, men det var ju synd om den stackare som skulle städa där sedan.

  • Anonym
    Anonym (turisterna) skrev 2010-04-19 23:30:03 följande:
    Hahahaha!Har också en skithostoria. Jag och syrran var i Turkiet för ett par år sedan, och vi drabbades båda två av rejäl turistmage. Sket dagarna i ända. Ändå åkte vi på en massa utflykter, för vi ville ju inte sitta på ett hotellrum hela semestern. Vi var tvungna att uppsöka offentlig toalett ett otal gånger i samband med dessa utflykter. Ungefär varannan toalett funkade inte just då vi var där. Det fanns liksom inget vatten då man skulle spola. Så det var bara att smyga iväg och hoppas att ingen såg den stinkande förödelsen. Vid de flesta av dessa tillfällen, så fanns det bara en toalett, så  en av oss var tvungen att sätta sig och inandas och skita ovanpå den andras stinkande skit. Fy f*n vad det såg ut efteråt!Idag skrattar vi åt det, men det var ju synd om den stackare som skulle städa där sedan.
    hihi
    Det där mked turistmage, råkade jag och maken oxå ut för när vi var i tunisien och det var samma problem med toaletterna där, de funkade oftast inte.
    På en del utflykter fanns inte ens vatten kopplat till toaletterna, utan det stod en stackars kille med en hink vatten, som han tömde i toan efter ca: var 3:e person :-/ urk. Min kille kände hur det bubblade till i magen, när vi stannat bussen mitt i öknen, för att titta på en stor saltsjö, bussen hade fått punka, så vi blev ståendes där ett tag, senare skulle vi till ett ställe där man kunde bada. Jag hade mens och binda på mig då, men jag ville byta till tampong så att jag kunde bada.
    Maken funderade på att försöka hålla sig, men jag hade sett en "saltkulle" längre bort så jag uppmuntade honom att gå bort och skita bakom kullen, så kunde jag oxå passa på att sätta tampong. Sagt och gjort, gjorde vi det, vi lyckades utan att bli upptäckta, men det sved att sätta i tampongen, då vi varit och pillat på allt salt först Sen går vi nöjda och lättade tebax till bussen, men eftersom folk börjar bli uttråkade av väntan bestämmer de sig för att gå lite på upptäcksfärd....... till kullen! De hade ju sett oss gå ditåt innan, gissa om vi skämdes när vi tänkte på skithögen som låg där, speciellt pinsamt för mig eftersom där låg en mensbinda oxå, då skulle de ju ta för givet att de var jag som skitit där (jag som egentligen var oskyldig )
  • NilleMilleTjejen
    Anonym (T) skrev 2010-04-19 23:10:48 följande:
    Underbart med barn TS! Jag har en favorithistoria. Min kompis hade varit ute på krogen med ett gäng och var ganska dragen när de tog nattbusen hem. Väl på bussen kände han sig lite gasig och la av en diskret smygrökare. Problemet var bara att det råkade bli en rejäl s.k. blötfis. Han låtsades som ingenting men kompisarna började klaga på att det stank i bussen och föreslog att de skulle byta plats. Fast det stank ju märkligt nog överallt.Det blev en olidligt lång färd men till slut kom han fram till sin hållplats och rusade av bussen. Han skyndade sig hem men hejdade sig i trapphuset. Han bodde fortfarande hemma och ville inte avslöja att han hade gjort i brallan. Full som han var kom han på den briljanta idén att slänga både byxor och kallingar i sopnedkastet. (Man är ju ofta inte helt rationell i det läget.)När han står där med de nerbajade kläderna i handen, naken från midjan och ner med kletigt arsle öppnas plötsligt grannens dörr. Ut kommer grannfrun på väg till jobbet...
    hahaha
Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat