• Anonym (TS)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Ja herregud idag hände det som bara inte fick hända. Jag tar det från början.

    Jag tröck i mig nästan en hel grillad kyckling med lite sallad till middag och packade in ungarna i vagnen för att bege mig till en lekpark 3km härifrån direkt efteråt.

    När jag kommit en bit på vägen kände jag hur det riktigt bubblade till i magen, men tänkte att det är nog ingen fara så jag fortsätter gå.
    Helt plötsligt så small det riktigt till och jag kände att nu är det panik, snart skiter jag på mig.
    Lite längre fram står det några stora granar på en liten äng bredvid gångvägen och bostadsområdet som låg bredvid.
    Så jag skyndar mig in med vagnen mellan granarna och drar ner byxorna och sätter mig ner.
    3åringen frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska bara kissar lite, till hennes stora förtjusning.

    Sen lättar jag på trycker, och det riktigt sprutar ut. Det både låter och luktar. Jag kikar bort mot husen och gångvägen så att ingen ska se mig.
    Det var med bultande hjärta jag satt där!
    Sen tar jag servetterna ur skötväskan (tack och lov hade jag med mig den)
    och torkar mig.
    Någonting jag inte räknat med var att mitt arsle var mycket närmare marken än vad jag trodde, så när jag har torkat klart och ska ta bort handen råkar jag doppa hela handen i härligheten.

    Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Hela handen var täckt av en gul/brun sörja.
    Så jag börjar torka av det värsta med servetterna och sköljde av lite med varmvatten som jag hade i termosen (tack och lov äter bebisen ersättning)

    Men jag var fortfarande helt gulfärgad om handen och det luktade apa.
    Svär över mig själv och min motvilja mot våtservetter.
    Precis då ser jag hur det kommer folk gående mot mig på andra sidan ängen.

    Och där står jag. Fullt med små bruna servetter omkring mig, en stor bajshög och en hand full med skit.

    Så jag tar vagnen och skyndar mig därifrån. Panik hade jag eftersom jag var långt hemifrån. Vad fan gör jag nu?!

    Så får jag syn på ett äldre par som står och lassar in utemöbler så jag skyndar dit och säger
    "Jag har världens konstigaste fråga, jag har bytt blöja på bebisen och råkade få lite bajs på handen. Jag är långt hemifrån, skulle jag kanske få låna eran toalett och tvätta händerna?
    De får jag så jag skyndar tacksamt in och tvättar händerna riktigt ordentligt.

    Skyndar sen ut igen eftersom barnen är kvar ute i vagnen med mannen som bor i huset.

    När jag kommer fram så säger jag glatt till 3åringen "sådär nu är mamma fin om händerna igen"

    Då kläcker ungen ut sig "mm mamma bajsade i skogen"

    jag trodde jag skulle dö!! Jag blir helt eldröd i ansiktet och säger lite fint "nämen mamma bytte ju blöja på bebisen"
    Samtidigt som jag tackar för lånet, tar vagnen och skyndar mig därifrån.

    GAH vilken jäkla dag jag har haft!
    Nått är säkert iallafall och det är att jag ska inhandla våtservetter!

    Är det någon mer som har nån skitolycka att dela med sig av?

  • Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat
  • Lajkie

    Mmm jag har en rolig grej att dela med mej av ;)
    Hade varit på pizzerian. Skulle hem. Har ca 20 min hem. Får ont i magen efter ca 5 min i bilen. Kände på mig att detta klarar jag inte, svänger in efter närmsta skogsväg och sätter mig i skogen och skoter. Big time.
    Äldsta flickan trodde jag var galen
    Men hade jag inte satt mig i skogen och skitit så hade det kommit i byxorna. Det lovar jag.

    Jag hade iallafall våtservetter med mej. Tacka gudarna för det=)


    Mamma till världens bästa trio! ♥ Sandra 061124 ♥ Nelly 081009 ♥ William 100330 ♥
  • Anonym (katrinplommon)

    Jag var i Paris på semester med en kompis. Jag var väldigt hård i magen och köpte därför en burk med katrinplommonpuré. Vi var ute och festade rejält på kvällen. När vi kommer hem till hotellet på morgonkvisten  är vi rejält packade och var vi lite fyllehungriga.  Jag kommer på att jag har en burk katrinplommonpuré som jag hade planerat att ta en sked av. Jag öppnade burken och klämde i mig HELA! Jag dråsar i säng och sover som en klubbad säl till lunchtid dagen efter. Jag vaknar och känner att det är nåt som är konstigt. Jag lyfter på täcket och blir genast klarvaken! Det är diarré i hela sängen. Hela jag är indränkt! Jag höll på att få dåndimpen! Det var vår sista dag och jag sköljde av sängkläderna och la dem i en hög i badrummet. Sen drog vi illa kvickt! Skrattande

    ALDRIG mer katrinplommonpuré! I alla fall inte en hel burk! Haha!

    Det är nåt skumt med min mage och Paris! Jag var där året innan och har en bajshistoria från den resan också.! Dock inte lika extrem. Vi skulle åka hem och satt i taxin på väg till flygplatsen. Jag skulle lägga av en diskret fis och sket på mig! Haha! Bara att kliva ur taxin och knyta koftan runt midjan. Sen in på toan med hela resväskan och rota runt efter nya kläder! Skrattande 

  • Anonym (skoterbruden)

    För några år sedan var vi ute på fjällen. Hade tagit skoter och satt och solade och grillade korv. Det var bara det att korven fick fart på min mage så jag sa till de andra att jag skulle ta en liten promenad. Inga buskar eller nåt att gömma sig bakom på kalfjället så jag började gå bortåt och hoppas på tur. Kände för varje steg hur paniken började komma och svetten rann. Nä det gick bara inte. Jag hade på mig skoteroverall och drog ner den och sket med pubik lite sådär på håll. Jaja tänkte jag, nöden har ingen lag. Hade fått med mig en servett och torkade bort det värsta. Drog på mig overallen igen och gick tillbaka till kompisarna som naturligtvis hade väldigt roligt åt mig. Det värsta var dock att det stank skit överallt. Fattade ingenting, jag hade ju torkat mig. När jag kommer hem och tar av mig overallen trillar en bajsklump ut på golvet. Då har jag skitit i huvan!!!

  • Anonym (hahahaha)

    Åhh jag dör, detta är den roligaste tråden jag någonsin läst!

    En av mina bajshistorier är från när jag som 18-åring tillbringade en sommar hos min kille och hans familj. Jag bajsade aldrig hemma hos andra (särskilt inte min kille) men eftersom jag skulle vara där hela sommaren var jag till slut tvungen. Jag passade på medan hela familjen var ute och jobbade i trädgården, då satt jag på toan säkert en halvtimme och la VÄRLDENS största korvar eftersom jag hållt mig 5-6 dagar. Det var hur skönt som helst att äntligen få vara ifred och bajsa. Tills jag skulle spola.

    Givetvis blev det stopp i toan av mina megakorvar (och papper) så istället för att spolas ner fylldes toan upp till kanten med vatten och korvarna flöt ovanpå. Jag försökte med toaborsten att få bort stoppet men det gick inte. Jag väntade på att vattnet skulle sjunka undan så jag skulle kunna försöka spola igen men inget hände. Jag var helt kallsvettig och ville DÖ av skam och förnedring!

    Jag kallade upp min kille till hans rum och förklarade gråtande vad som hänt (jag ville DÖÖÖÖÖÖÖ), och han sa att han var tvungen att be sin pappa om hjälp för han klarade inte att lösa såna stopp. Jag fick min kille att svära på att säga till sin pappa att det var han som varit på toan. Jag tror ju självklart att pappan förstod att det var jag men han sa aldrig nånting efter att han fixat stoppet.

    Jag fick alltså min kille till att låtsas som att det var han som orsakat stoppet, bara för att jag inte klarade av vetskapen att hans pappa skulle fäktas med mina skogshuggar-korvar och tänka nåt i stil med "Det var värst vad flickan kan!".....

  • Näver
    Anonym (skoterbruden) skrev 2010-10-10 23:14:07 följande:
    För några år sedan var vi ute på fjällen. Hade tagit skoter och satt och solade och grillade korv. Det var bara det att korven fick fart på min mage så jag sa till de andra att jag skulle ta en liten promenad. Inga buskar eller nåt att gömma sig bakom på kalfjället så jag började gå bortåt och hoppas på tur. Kände för varje steg hur paniken började komma och svetten rann. Nä det gick bara inte. Jag hade på mig skoteroverall och drog ner den och sket med pubik lite sådär på håll. Jaja tänkte jag, nöden har ingen lag. Hade fått med mig en servett och torkade bort det värsta. Drog på mig overallen igen och gick tillbaka till kompisarna som naturligtvis hade väldigt roligt åt mig. Det värsta var dock att det stank skit överallt. Fattade ingenting, jag hade ju torkat mig. När jag kommer hem och tar av mig overallen trillar en bajsklump ut på golvet. Då har jag skitit i huvan!!!
    HA HA HA HA, jäklar va kul....
    Jag tror jag skrattar ihjäl mej
  • Anonym (Bussresenären)

    Skönt att se att det inte bara är jag som har den talangen! Min historia är riktigt äcklig...

    Jag hade ett distansförhållande med en kille som bodde ca 60 mil bort och jag satt på en buss på väg till honom över helgen. Tydligen så klarar min mage inte riktigt av att sitta så länge på en skumpande buss som skakar om tarmarna där inne... När vi var lite mer än halvvägs så stannade bussen på ett av sina stopp och vi blir stående i ca 10 min kanske. Jag känner hur det bubblar och har sig inne i magen men jag vill verkligen inte använda busstoan. Alla som åkt buss vet hur sjukt trånga toaletterna är, man får ju klaustrofobi för mindre. 

    Men det trycker på utav bara hel**te och jag tänker att bussen står ju faktiskt stilla nu, det borde gå bättre då. För säkerhets skull så frågar jag det trevliga paret som jag pratat lite med och som sitter på andra sidan gången om mig ifall de vet om man kan använda toaletten när bussen står stilla. Jag sitter alltid så långt bak jag kan eftersom jag gillar lugn och ro, speciellt när man åker på kvällen som detta var. Så jag sitter alltså längst bak, precis på andra sidan toaväggen. 
    Jag går in på toan och precis när jag satt mig ner så hör jag hur någon drar i handtaget några gånger, och jag svarar där inifrån att det är upptaget.
    Det är ungefär allt jag hinner säga innan jag hör (och känner) hur det brakar till i bak och det liksom glider ut utan ansträngning alls, ungefär som när man klämmer ut gräddfil ur förpackningen. Sen märker jag hur det aldrig tar stopp, det bara sipprar på mer och mer... Efter ett tag så tänker jag faktiskt att jag måste nog avbryta, eller åtminstone spola lite så att det får plats mer i de där små toalettstolarna som typ bara är gjorda för kiss. Men det går inte, det är helt omöjligt för hela magen är i uppror. 
    Tillslut då så blir jag klar och ska torka mig. Såklart då så hör jag hur bussen startar igen och kör iväg med ett ryck. När jag lutar mig lite fram för att ta papper så märker jag hur jag liksom doppar rumpan i nåt blött... Konstigt men tänker inte mer på det, är mest vettskrämd att någon ska ha hört mig, och för stanken som tagit över hela utrymmet där inne. Jag sträcker mig bak för att torka mig, och doppar hela handen i skiten!! Jag trodde knappt det var sant och börjar fnissa helt hysteriskt, som jag sjukt nog brukar göra när det är en pressad situation. 

    Hursomhelst, jag står där och försöker tvätta händerna rena i den lilla ministrålen av vatten samtidigt som jag febrilt trampar på den där spol-pedalen nere på golvet som ska spola toan.
    Och ingenting händer.
    Toastolen som är kanske sådär 40 cm i diameter och max 25 cm djup är helt fylld med skit, till bredden alltså. Jag stampar och stampar på spolpedalen men det händer ingenting! Bussen kränger, jag får hålla i väggarna för att inte ramla omkull, och står där och inser att denna skit kommer att ligga kvar här. 

    Kallsvettig stänger jag toalocket, öppnar dörren - och där står denna människa kvar och väntar på att det ska bli ledigt. Herregud, detta är fan inte sant... Jag får inte ur mig nånting, utan tittar ner i golvet, hysteriskt fnissande och glider ner på min plats. Killen som som ska in efter mig ger ifrån sig nåt konstigt läte men går in iallafall, antagligen hade han inget val för han höll väl på att kissa på sig eller nåt.
    Så hör man där inifrån ett "Oh fy faan!!", smäll i toalocket och en dörr som öppnas fortare än blixten. Hahaha, han kommer ut, blänger på mig, och med honom så kommer denna stank som inte är från denna värld... Jag ser hur folk framför mig rycker till och fnyser ut luft ur näsborrarna. 

    ja herregud, denna bussresa var den sjukaste jag varit med om! Jag fick sitta där resten av resan och se fyra, fem pers efter honom göra precis samma grej - öppna dörren, rygga tillbaka, gå in, utropa nån svordom för att sen rusa ut, innan jag hörde busschauffören ropa ut i högtalaren att han fått besked om att toaletten är ur funktion. Det snälla paret bredvid mig såg inte så snälla ut längre om vi säger så...
    När bussen sen stannade på sluthållplatsen där jag skulle av så satt jag kvar sist av alla, våga fan kliva ut i ljuset utanför! 
    Jag har aldrig skitit så mycket i hela mitt liv, varken före eller efter. Såklart att man ska göra det då på världens minsta och trängsta toalett! 

  • Anonym (fontän)

    Min histora är riktigt äcklig:

    Jag och en kompis hade ätit tacos och låg senare på kvällen och kollade på film. Jag började må lite illa och må konstigt efter nån timme. Känner hur magen bubblar och jag måste verkligen hålla tillbaka spya efter spya.

    Jag går till sist till toaletten och skiter värsta diarren. När jag tror att jag är klar så börjar jag må jätte illa och vill verkligen spy men problemet var att det rinner fortfarande ur rumpan. haha.
    Jag kämpar för att hålla emot bajset och tänkte snabbt vända mig om så jag kan spy. MEN...

    Jag hinner inte vända mig om utan spyr som en fontän över hela väggen, vasken, bidèn, handdukar och golv. Till sist i toaletten. Å samtidigt som jag sitter där på knä och spyr så känner jag hur det börjar rinna där bak. Det går inte hålla tillbaka. Så där sitter jag på knä å skiter på mig, samtidigt som jag spyr på min kompis föräldrars toalett.

    Lite senare på kvällen blir min kompis oxå dålig. Vi var säker på att det var tacosen. Men dagen efter mår vi bättre, gå och köper bullar på ett bageri precis som dagen innan.

    Vad händer, jo på kvällen blir vi båda dåliga igen. 3dje dagen läser vi i tidningen att många blivit matförgiftade av bröd och bullar på just det bageriet vi ätit på 2 dagar i rad.

    Men sen dess har jag inte kunnat äta tacos... det var 3 år sen! Trots att det inte var det som gjorde mig dålig, men att spy upp tacos en hel kväll. uääk

  • Anonym (Garvar ihjäl mig)

    Haha erat fel att jag väcker hela familjen!!! Förstår att d inte är lika kul att uppleva det men Guuud vad jag skrattar

  • Anonym (varmt om baken)

    *ASG* jag skrattar så jag tjuter här, tårarna rinner!!!

    har ingen egen historia, men minns en kväll då jag och tjejkompisarna var ute och svirade..

    Vi blev -som man kan bli av för hög ölkomsumtion -pissnödiga och smet så bakom ett plank för att huka i buskarna.. en av tjejerna drar ner, sätter sig och lättar på trycket, drar upp byxor och ger sedan ut ett illvrål...

    ..visar sig att hon petat ner röven i ett rejält knippe brännässlor.. ont!!

    visserligen en piss-historia men *S*

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat