• Anonym (trött­er)
    Äldre 12 Nov 17:01
    70852 visningar
    60 svar
    60
    70852

    Lamotrigin

    jag går också på lamotrigin och har precis höjt dosen till 50mg. men satan i gatan så trött och yr jag är . har legat och skakat av ångest i nästan en vecka. får hoppas det vänder snart..

    glad dock för er skull som märker effekt så snart!  

  • Anonym (trött­er)
    Äldre 12 Nov 17:16
    #47
    Anonym (me) skrev 2013-11-12 17:05:03 följande:
    Men oj vad tråkigt. Det är den enda medicin som gett mig noll biverkningar och jättebra effekt på depressionen så för mig är den ett mirakelmedel. Hoppas det blir bättre för dig också snart!

    tack. jag hoppas också det vänder.
  • Anonym (trött­er)
    Äldre 13 Nov 14:41
    #57
    Anonym (Tvåbarnsmamma) skrev 2013-11-12 18:52:38 följande:



    Men usch det lät jobbigt! Hoppas verkligen det lugnar sig och blir bra för dig också!

    Måste fråga, hur länge har ni vetat att ni är bipolära? Och hur förstod ni att nåt var "fel" med er? (Visste inte hur jag skulle formulera :)).

    Jag sökte hjälp främst för att jag var så stressad, irriterad, nedstämd, kände hopplöshet med allt, kunde inte slappna av en sekund, städade 40 gånger om dagen mm. Har även social fobi som blivit lite bättre efter jag gjorde en kbt behandling online.
    Sen mår jag bra helt plötsligt. Och sen får jag mina dagar igen då jag krattar löv, renoverar, målar om, samtidigt som jag planerar hela mitt liv i detaljer.. Räknar ut onödiga saker, har hur mycket anteckningar som helst om inkomster och utgifter, shoppinglistor, att göra listor mm.
    Det kan svänga från dag till dag och blir väldigt jobbigt.. Trodde aldrig att det fanns nåt som kunde hjälpa mig! Så är väldigt glad nu :)
    Jag har mått dåligt sen jag var liten, men inte kunnat sätta ord på ångesten o depressionerna. sen har jag haft mycket självmordstankar. har inte haft så många hypomaniska perioder så därför har jag lixom inte fattat det här. men för 2½ år sedan funderade jag på om jag inte var bipolär eftersom jag läste här i en tråd att man kan få motsatt effekt av antidepressiva, fast jag tyckte inte pendlingen stämde in då. men då var jag så less på psykiatrin så jag struntade i det. den var först nu jag när jag skulle utredas för Asperger syndrom som läkarn började fråga om mitt mående o då tyckte han att jag var ett solklart fall.
Svar på tråden Lamotrigin