• Äldre 30 Jun 12:48
    14099 visningar
    17 svar
    17
    14099

    Billiga förlovningsringar, onlineshop?

    magnusik skrev 2010-06-28 23:15:48 följande:
    Ja men är du själv så "dum" så att du inte inser att det faktiskt finns människor som som köper din tv till halva inköpspriset av en anledning? Jag själv har full förståelse för att en ring inte får kosta för mycket då alla inte är födda med guldsked i blöjan eller vunnit på lotto! I dagens samhälle som du skriver, med ökande klass klyftor och ett ökande andel "fattiga" i samhället så kanske inte alla har råd att köpa den ringen som speglar ens känslor och kärlek! Hur många ensamstående föräldrar finns det inte i samhället som har ett antal barn och blir nykära efter en upplivande kväll på den lokala pizzan och vill gifta sig. Jag själv skulle gärna köpa en ring för vad en njure eller två kostar på svarta-marknaden men kan inte det av ekonomiska anledningar. Men jag lever inte heller i hoppet av någon utopi och inser att om jag väntar på att kunna köpa den ringen som jag skulle vilja så kommer jag att gifta mig utan både lever och njurar och därför inte ha så stor glädje av ringen eller giftermålet!

    Så ursäkta mig och alla andra som hellre spenderar min tid och kraft på min kära än på tiden att införskaffa en svindyr ring! Jag vill inte att min kära skall bli påmind om mig av en ring, jag vill väcka henne på morgonen med en kyss och tala om för henne att jag älskar henne och för det behövs ingen dyr ring! 
    Fint sagt
  • Äldre 30 Jun 13:15
    #10
    Maggis skrev 2010-06-30 12:52:35 följande:
    Är det ringens pris som representerar kärleken?
    Tycker ja verkligen inte .. huu sitter själv med ångest vet inte vad ja ska välja för ringar , han kanske blir ledsen för att han inte är med o väljer .. samtidigt vill jag överrasska honom med förlovningen och då vill man ju ha ringar med *aahh*
Svar på tråden Billiga förlovningsringar, onlineshop?