• Nala

    Stora tråden om Gastric bypass (GBP)

    *vinkar*

    Hej på er, sorry om jag blev förbannad i förra tråden *skäms* Hoppas att vissa moment håller sig borta nu då

  • Nala
    Fragile Angel skrev 2010-04-29 22:36:19 följande:
    Jag förstår dig till fullo .
    Tack :)
  • Nala
    sabina1983 skrev 2010-04-29 22:36:38 följande:
    Ingen fara satt nästan sj å tugga på tangentbordet
    Haha :)
  • Nala
    Malleballebuse skrev 2010-04-29 22:44:21 följande:
    Det var det väl värt
    Japp, helt klart :)
  • Nala

    Nej nu är det dags att gå och lägga sig och lugna nerverna lite :)

    Natti natti tjejer

  • Nala
    Anna 73a skrev 2010-04-30 09:26:32 följande:
    Hejsan..Måste bara får skrika ut lite här!!!Jag va på Sofhiahemmet igår och jag fick op tid den 15 Juni..Så himla lycklig!!!Ska gå ner 5 kilo innan men det spelar ingen roll hur jag gör det.
    Grattis!
  • Nala
    skärgårdsbo skrev 2010-04-30 08:06:56 följande:
    Hej!Jösses vilken kväll det var i tråden igår. Hoppas det var en engångsföretelese.Jag har också tänkt mycket på det där med att min våg hemma inte visar samma som vågen på Sophiahemmet. Till mig sa det 8-10 kg så om jag siktar på 10 borde jag ju klara 8 på deras våg. Har hört om de som inte har fått genomgå operationen om de inte klarar viktkraven så jag är livrädd för att bli stoppad när jag kommer dit om deras våg inte säger samma som min. Jag tycker det är lite jobbigt att gå på pulver även om man vet att det bara är för en begränsad period. Jag har gått på Modifast vilket smakar helt ok men jag köpte Nutrilett igår och trodde jag skulle kräkas! Får helt klart gå tillbaka till Modifast om jag ska fixa detta.Så kul med ny lokal!! Och i Haga dessutom! Så kul!Jag har nog missat det här med Gbg-fika, har ni träffats många gånger? Det vore ju förstås superkul att hänga på!Lycka till med viktnedgången!KramUlrica
    Jag är som sagt opererad på Sofiahemmet och behövde gå ner 3-4 kg. Ingen jag vet som har blivit opererad där har blivit vägd när man kommer dit och skall opereras, det är alltså ingen som kollar om du har gått ner allt, de stoppar ingen heller:) Det kommer att gå jättebra!
  • Nala

    Halloj tjejer

    Jag har lagt upp ett par nya kort, jag är trött och osminkad men det är iaf -41 kg :)

    Vikten kryper nedåt fruktansvärt sakta nu, det står i stort sett still och har gjort ett tag. Vet inte om det är en platå eller om jag måste göra något för att få fart på det igen.

    Kram på er!

  • Nala
    lyckligjanuari skrev 2010-05-04 13:55:19 följande:
    Åh wow vilken förändring. Precis lite sådan inspiration jag behövde känner mig lite nervös nervös inför min operation om sex dagar men när man vilket resultat andra fått känns det bra
    Tack, vad roligt att höra. Jag frossade i före och efterkort innan min operation och det känns så kul att kunna vara den som inspirerar.

    Lycka till!!
Svar på tråden Stora tråden om Gastric bypass (GBP)