• Äldre 1 May 18:31
    12224 visningar
    233 svar
    233
    12224

    Samma FP till alla!

    Mälaröbo skrev 2010-05-01 18:15:43 följande:
    Eftersom man skapar sig ett liv utifrån de inkomster man har så ser jag det som självklart att FP:n ska vara inkomstbaserad.De enda som skulle vinna på ett sånt här förslag är de som inte har jobb/dåligt betalda jobb och de borde kanske få upp sin arbetsinkomst iaf innan de skaffar barn, eller?Tänk så många barn som skulle födas enbart för pengarnas skull!! HU!
    Precis min tanke.
  • Äldre 2 May 16:10
    #79
    SaraMaria skrev 2010-05-02 13:18:28 följande:
    TS: Du har så jävla rätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!förvänta dig ingen förståelse från idiotliberalerna här. men alla smarta människor därute har din sympati.
    Tror snarare att TS har alla låginkomsttagares sympati...

    Är det någon som fortfarande tror att FP är en slags "lön" till dem som är hemma med sina barn??? Ni är så fel ute. FöräldraFÖRSÄKRINGEN bygger på att de som arbetar ska få ut pengar på denna försäkring trots att de måste vara hemma ett tag från arbetet pga barnafödande. Det är således en inkomstförsäkring och ingen "lön" för att ta hand om sina egna barn. Helt idiotiskt att tro nåt sånt.
  • Äldre 2 May 16:20
    #81
    LillaFlingan skrev 2010-05-02 16:13:07 följande:
    ts, det var bland det dummaste jag har hört! och vet flera som får lägsta fp som tycker samma sak...det är väl inte alla andras problem att de som inte jobbat innan de får barn får lägsta fp????typiskt soss-tänk.. alla ska ha LIKA.. men så fungerar det inte..Håller med villhabebis!!!!
    Tack.
    Jag håller för övrigt med Katrin Zytomierska som i sin blogg igår sågade sossarnas eviga 1 maj-demonstration där de alltid ska kräva mer pengar till de arbetslösa, sjukskrivna och pensionärerna. Hon skrev: "När ska de lära sig att man får bädda sin egen säng?!"

     Man kan inte hoppa av gymnasiet, sätta sig på ICA i 10 år, skaffa 3 barn och sen gnälla över att man har det så fattigt. Ledsen men jag vill inte betala för era dåliga val.
Svar på tråden Samma FP till alla!