• God cares

    Brukar du köpa Eldorado-varor?

    Nyfiken på om andra brukar köpa varor från Eldorado (billigt varumärke som säljs på bl a Willys och Hemköp)?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Brukar du köpa Eldorado-varor?
  • Miraklet09

    NOPP FÖRBASKAT äckliga i smaken
    jag klarar inte av varornas smak.
    eldorados, willys osv..
    folk säger de e samma grejer men nopp dont belive it


    Isabelle
  • S vali s

    Jag avstår mer än gärna dessa produkter, de som säger att det inte är ngn skillnad kan fortsätta handla dom men jag väljer hellre andra märken 


    Den late får brått när det blir kväll
  • Queenie70

    Inte mat, men saker som tvättmedel och tandkräm och handtvål och sånt självklart. Inte ett dugg sämre än nåt annat.

  • DenNamnbitne

    Köper gärna lågprismärken, det är inte något fel med det. Vi handlar mest på Coop så då blir det ju Coops eget märke samt X-tra som är de billigaste. Jag svarade att jag inte köper Eldorados produkter och det beror på att de inte finns på Coop. Ibland handlar vi på Willys och då är det så klart att chansen finns!

  • La Lola

    Ja, det händer ibland.


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • God cares

    Jag säger som Johan Glans: Jag litar inte på företag som tillverkar både bearnaisesås och schampo ;) Näe, det gör ju andra företag som Coop också, så det kriteriet går jag inte efter. Däremot försöker jag köpa så mycket "rena"/tillsatsfria varor + ekologiskt som möjligt och där har Eldorado oftast så mycket att komma med, men de har några saker som faktiskt kan vara bättre än dyrare som Findus och andra!

  • glasbubblan

    Skulle aldrig falla mig in. När jag handlar mat (vilket är väldigt sällan, eftersom min man ansvarar för den biten) så köper jag bara sånt jag tycker ser gott och fräscht ut och som jag tycker andas kvalitet. Kollar aldrig prislappar när jag handlar mat eftersom jag ändå gör det så sällan. Eldorados grejer säger inte precis "se mig, köp mig!"

  • yeenie
    glasbubblan skrev 2010-05-09 07:57:44 följande:
    Skulle aldrig falla mig in. När jag handlar mat (vilket är väldigt sällan, eftersom min man ansvarar för den biten) så köper jag bara sånt jag tycker ser gott och fräscht ut och som jag tycker andas kvalitet. Kollar aldrig prislappar när jag handlar mat eftersom jag ändå gör det så sällan. Eldorados grejer säger inte precis "se mig, köp mig!"
    Du menar alltså att du är villig att betala mer för att förpackningen är påkostad och därmed mer tilltalande rent utseendemässigt?

    Jag måste säga att jag faller för det rätt ofta också, och i de flesta fallen är det värt de extra kronorna. Eldorado är skit och jag håller också med Johan Glans ;) Det var ju något mer han nämnde om Eldorados varor, någonting om att de tillverkar varor som inte riktigt får kallas det som det egentligen är, typ juice får heta multivitamindryck osv pga det låga frukthalten.
  • Mary Jo

    Röstade inte för jag tycker inte nåt alternativ stämmer.

    ja,ibland! Det var ett repotage i Aftonbladet för ett tag sen av hon som är matskribent och hon hade gått egenom Eldorados varor och pratat med företag o det visade sig att Eldorado använde samma innehåll men ibland kan det vara lite mindre av vissa saker. tex kryddor osv.. Sen var deras senap samma som Felix men varför det stod Eldorado på den var att ibland blir senapen bra men tex lite för grynig eller konstig i färgen och då uppfyller den inte kraven även fast den är bra så då blir det Eldorado senap. Och deras tvättmedel fick bäst i test av råd och rön. Så vissa saker handlar jag av Eldorado,men inte så mycket. ( Här uppe finns bara Eldorado på Willy´s och Ica är finare butik)

Svar på tråden Brukar du köpa Eldorado-varor?