• Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3
  • MammaMila

    Tack Mirjax... ja  det är så skönt att det är över snart


    Silas har verkligen kommit långt med maten Castor kanske började lite sent också... han fick inte en enda smakis före 6mån... så det kanske tar lite tid...
    Men nu måste han iaf vara super-redo... han har 2 tänder i underkäken sedan han var 5mån och nu har 4 i överkäken börjat titta fram
    Har era småttingar tänder än... och hur många?
  • Jag och Bönan

    Haha inga tänder här inte.. Om jag förstod min mamma rätt så var jag rätt sen med mina också dv 19månader.. så vi kanske får vänta med tänder men här äter vi ordentligt nu ialf. 


    För oss har det mest blivit färdigmat till V men snart ska det börja lagas lite mer. 
  • millis2

    Silas kan numera titulera sig som tvåtandsägare. Den andra i underkäken kom upp i helgen så den syns bara pyttelite än så länge. Så nu borstar vi tänder varje morgon och varje kväll här hemma :)


    Silas 091014 - mirjas.blogspot.com
  • Emlak

    Inga tänder på G här alls, och verkar inte som att de e på G heller...

    I helgen har vi städat och fixat och donat och vi har köpt blommor, ljus och kuddar och tjusiga frukter för fotografen kommer och fotar lägenheten imorgon, ska bli skönt när de är över så man vågar ha slarvigt och i oording igen


  • millis2
    lillakotten skrev 2010-05-10 19:34:44 följande:
    men trådarna dör väl inte längre eller? :)
    gör dom inte?! :) Ojdå, aja, då vet jag till nästa gång.

    Silas gillar också när man borstar hans tänder, han skrattar och vill slicka på tandkrämen hela tiden! Antar det är ganska skönt när man kliar på tänderna också! :)
    Silas 091014 - mirjas.blogspot.com
  • Sandyjoe

    29 oktober: skönt att ni kan se slutet på det hela nu! kan bara gissa hur jobbigt det måste ha varit för er...

    Felix har fått sin första tand för ett par veckor sedan och det ser ut som om en liten granne är på g. Han äter två grötmål och ett purémål(där jag nog köper mest men lagar litet själv också) och provdricker välling. Han blir ju 8 mån nästa vecka lillplutten.

    Vi stressar mest med att få allt klart inför resan till korsika på söndag, och undar om vi kommer i väg överhuvudtaget med vulkanaska som dyker upp titt som tätt. svårt att gissa hur varmt det kommer att vara, man vill ju inte heller att de ska frysa. kommer nog ha med alldeles för mycket kläder som vanligt!

Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3