• Anonym (eh?!)
    Äldre 10 May 11:53
    28029 visningar
    106 svar
    106
    28029

    Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?

    Men herregud, håller med svar nr.1!
    skärpning. du kan inte bestämma hur mkt du ska gå upp eller inte. tänk på barnet i magen!

  • Anonym (eh?!)
    Äldre 10 May 12:47
    #12
    Anonym skrev 2010-05-10 12:40:35 följande:
    Mina dagar ser ut så här:Frukost: En kopp grönt teMellanmål: En fruktLunch: 2 hårda mackor med bregott och gurka, en kopp te, en fruktMellanmål: 1 morot och ett glas fruktsoppaMiddag: Det som familjen äterKväll: En kopp grönt tePå helgerna kan det se helt annrlunda ut, då jag äter det som familjen äter vid alla måltider. Går en timme om dagen med hunden. Antingen vanlig prenad eller stavgång.Ska eventuellt börja köra 30 min träning framför teven varje dag, med en sån där tränings-dvd.Tror ni det är för mycket mat jag äter, eller för lite motion?
    För lite mat! följ rekomendationerna för gravida så går det nog bra med detta sätt kommer du bli dålig!

    Förvånas att så många tror att bara för man öter går man upp i vikt när man är gravid. Får ni inga kostråd av MVC?
  • Anonym (eh?!)
    Äldre 11 May 12:07
    #72

    Men snälla vännen! detta räcker inte! du kommer ångra dig bittert om du får missfall eller föder för tidigt för detta är vad du utsätter ditt blivande barn för. du behöver en psykolog ooch en dietist helt klart!

  • Anonym (eh?!)
    Äldre 11 May 12:24
    #75
    Anonym skrev 2010-05-11 12:16:39 följande:
    När min dotter är med så äter jag det som serveras. Vi äter godis/chips tillsammans på lördagkvällarna. Så jag är väldigt noga med att äta när min dotter är med.Men jag äter ju en bra lunch, bra middag, och frukt som mellanmål. Vad mer ska man göra? Det enda är att jag inte äter frukost - men det är jag nog inte ensam om. Kan jag få missfall/sjukt barn enbart för att jag inte ätr frukost 4 dagar i veckan?Kan jag få missfall/sjukt barn för att jag inte äter mjukt bröd i veckorna?Kan jag få missfall/sjukt barn för att jag inte äter godis i veckorn? (Fredag=helg)Kan jag få missfall/sjukt barn för att jag går stavgång varje dag?
    Det är ingen som sagt att du ska äta godis och chips under veckorna eller att du inte ska gå stavgång och ingen har sagt något om mjukt bröd. det vi alla påpekar är att du inte äter rätt! Du måste inse att man kan få missfall/sjukt barn, för tidigt född om du inte sköter maten.
    Du måste äta en ordentlig frukost inte bara the och en liten macka. fram med gröt eller fil och en tekopp till det! mellanmål behöver inte vara mackor och oboy utan frukt, yoghurt, fruktsoppor. men en ordenlig lunch är bra precis som en lagad middag är och ett bra kvällsmål. lagad mat helt enkelt med rätt näringsbud i.

    Du verkar absolut inte förstå det vi menar och det är SKRÄMMANDE! du måste söka hjälp!
Svar på tråden Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?