• MissLex

    Första barnet BF januari 2011

    Jag hänger gärna på här.
    Plussade också den 5 maj första gången men dock väldigt svagt. Sen dess har testerna blivit lite starkare men inte sådär stark som jag vill att dom ska va{#lang_emotions_tongue_out}
    I morgon ska jag prova med ett digitalt. Är dock rädd att det ska stå "inte gravid" eftersom jag började få rejält ont i magen igår{#lang_emotions_frown} Var en stark smärta i ca 30 sekunder och sen kunde det vara borta några timmar och sen komma tillbaka..

  • MissLex

    Ja, men tycker att testerna borde vara jättestarka nu då jag är på dag 38 sen senaste mens.
    Jag har i princip haft molvärk enda sen ägglossningen och det får väl anses som ett symptom så jag tycker det känns skönt:P

    Jag har varit hård i magen i ca 2 veckor så jag hoppas det beror på det. Har ätit massa plommon och annat äckel som ska vara bra mot hård mage så igår var faktiskt enda dagen som var bra på dessa 2 veckor. Det har mest varit när jag gjort en hastig rörelse eller sträckt mig som smärtan kommit.
    Gasig i magen nått så enormt. Min sambo flinar bara och jämför mig med en gammal farbror vi känner som brukar fisa i tid och otid;P

  • MissLex

    Päron har jag också kört med då det ska vara bra mot hård mage:)

    Det där med cravings skulle inte fungera så bra för mig eftersom jag bor på ett litet ställe och affärerna har dåliga öppettider.

    När har du bf?

  • MissLex

    Enligt FL´s uträkningar har jag också den 8 januari:) Jag tror dock det kan bli senare då jag börjar misstänka att jag hade senare ägglossning än vad jag först trodde. Kan ju va därför som det första testet visade negativt.

  • MissLex

    leyamadeleine: Vilken härlig historia. Stort grattis till plusset!:)

    Hondendärknasiga: Jag tror jag hade ägglossning kring den 16-17. Det kändes som äl i 4 dagar och normalt känner jag det i ca 2 timmar så egentligen har jag ingen koll den är månaden:P Bara att vänta och se..med spänning:)

    När är det egentligen dags att kontaka barnmorskan?

  • MissLex

    Åh, va spännande!{#lang_emotions_smile}

    Står det gravid på mitt test i morgon ska jag ringa antingen i morgon eller på torsdag:)

  • MissLex
    Hondendärknasiga skrev 2010-05-11 18:02:06 följande:
    Samtidigt som man är glad och lycklig, är vi jätteledsna här hemma idag. Ett mkt svårt beslut har tagits, våra katter måste bort. Vi har beslutat att vi inte vill ha katter och barn. Eftersom vi inte hittar någonstans att göra av katterna, och jag känner stress av dom och beslutet (att de får åka till katthimlen) så är det extra jobbigt. Har storlipat så fort nån av katterna har närmat sig. Men men...that's life.Jag ska aldrig mer skaffa djur! Ett rent helvete har det varit idag!
    Förstår precis hur det känns. Är i nästan samma situation. Vi hittade en katt utanför ett samhälle i höstat som någon lämnat till sitt öde. Vi kunde bara inte lämna den att dö då det var svinkallt ute så han har bott i våran lägenhet sen dess. Nu är det så att jag dels inte vill ha katt+barn då jag inte helt litar på han. Han kan få lite konstiga ryck ibland. Sen är det så att både min sambo och jag jobbar borta på veckorna så han kommer bli själv.
    På söndag åker vi båda bort en vecka så innan dess måste han bort. Sambon tycker dock det är värre än jag. Han säger att katten redan blivit sviken en gång och nu ska vi svika han igen..{#lang_emotions_frown}

    Blev ett långt inlägg men.. måste tillägga att jag fick gravid på testet nyss och är såååå hinmla lycklig{#lang_emotions_smile}
    klockan 11.00 ska jag ringa barnmorskan:)
  • MissLex

    Jag tror jag har fått missfall för nu var det blod på pappret när jag torkade mig:(

  • MissLex

    Det var nog ett bra tag sen jag skulle haft mens tror jag.. Har inte haft så regelbunden mens. Är på minst dag 37 sen senaste mens iaf..

  • MissLex

    Har ringt och ringt men det går inte få tag på någon. Vart till slut kopplad till en hälsocentral på annan ort men där var det bara telefonsvarare.{#lang_emotions_frown}

  • MissLex

    Fick tag på barnmorskan nyss men vart väl inte direkt klokare eller gladare. Kunde vara ett missfall på gång men det kunde också vara en slemhinneblödning.

    Tack för ditt stöd!

  • MissLex
    ChristineH skrev 2010-05-12 14:50:51 följande:
    Efter att ha räknat lite så har vi BF den 6 januari (första barnet). Jag hade också en blödning (vecka 5 dag 2) och ska tillbaka till min gynekolog nästa vecka för att se om bebisen är kvar, jag är så nervös för att den är borta =( Jag tog ett nytt test i går och det var positivt (vet att det kan visa positivt ett tag efter missfall pga. hormonerna finns kvar i kroppen) men antalet veckor hade ökat och det borde det väl inte om inte bebisen är kvar?!
    Hur var din blödning? Färg, flera dagar?
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011