• Achillea

    "Bästa Mamman 2010"

    rebecka fick min röst

  • Achillea

    Men snälla, om man ogillar tävlingen så pass så finns det ju en tråd om detta. Kan inte denna tråd få handla om dessa mammor istället, kan inte vara så kul för dom att läsa här om hur töntigt detta är osv.

  • Achillea
    Bei Bei skrev 2010-05-14 09:28:04 följande:
    Man får väl räkna med kritik om man är med i en öppen tävling? Dessutom var inte kritiken till dem, personligen utan till FL som utformat och är ansvariga för tävlingen. Nu har jag inte letat trådar ang detta ämne, så jag visste inte om att det fanns en nagativ tråd om detta. What ever. Visste för övrigt inte att man inte fick skriva negativt om tävlingen i denna tråd. Tål ni inte kritik?
    Vaddå tål ni inte kritik, du kan skriva tål du inte kritik
    Man kan väl ge kritik, bara maila supporten eller skapa egen tråd, den här tävlingen var ju sagt som en rolig grej och nej alla kanske inte håller med, men jag förstår inte varför man ska dra upp detta i denna tråd och det blir ot.
  • Achillea
    Hayati skrev 2010-05-24 16:46:13 följande:
    Alltså vad menas med "fäst" , texten under nickname. Moderator och dyl. fattar jag men vad är "fäst"?
    Bettyder att tråden ligger fäst i forumlistan, alltså andra trådar kan ju ena stunden ligga längst upp och sedan ramla neråt beroende på hur aktiv tråden är. Men fäster man tråden ligger den kvar längst upp hela tiden
  • Achillea
    Hayati skrev 2010-05-24 22:02:52 följande:
    Jaha, okej Men varför står det inte så på alla trådstartar?
    Det är barar redaktionen som kan fästa trådar, så de fäster väl enbart de trådar som är aktuella just då som information rörande sajten eller tävlingar. Detta är en funktion vi övriga medlemmar inte har.
Svar på tråden "Bästa Mamman 2010"