• Redaktionen

    "Bästa Mamman 2010"

    Nu har det då blivit dags, för er här på Sveriges största familjesajt att utse "Årets bästa mamma 2010"

    Genom att klicka på länken nedan kan ni läsa mer om finalisterna och sedan lägga er röst här i omröstningstråden http://www.familjeliv.se/Start/1.820178

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden "Bästa Mamman 2010"
  • Bei Bei

    Ännu en grej ni på FL kokat ihop utan att riktigt tänkt till.
    Visst, tanken är fin, men det håller inte riktigt hela vägen fram. När ska ni lära er?

    Skittöntig tävling! Titeln säger ju allt. Hur ska vi kunna rösta som inte vet hur dana de är som föräldrar i verkligheten?

    Jag skippar skiten!


    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Achillea

    Men snälla, om man ogillar tävlingen så pass så finns det ju en tråd om detta. Kan inte denna tråd få handla om dessa mammor istället, kan inte vara så kul för dom att läsa här om hur töntigt detta är osv.

  • Bei Bei
    Achillea skrev 2010-05-14 09:09:57 följande:
    Men snälla, om man ogillar tävlingen så pass så finns det ju en tråd om detta. Kan inte denna tråd få handla om dessa mammor istället, kan inte vara så kul för dom att läsa här om hur töntigt detta är osv.
    Man får väl räkna med kritik om man är med i en öppen tävling? Dessutom var inte kritiken till dem, personligen utan till FL som utformat och är ansvariga för tävlingen.
    Nu har jag inte letat trådar ang detta ämne, så jag visste inte om att det fanns en nagativ tråd om detta. What ever. Visste för övrigt inte att man inte fick skriva negativt om tävlingen i denna tråd. Tål ni inte kritik?
    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • Achillea
    Bei Bei skrev 2010-05-14 09:28:04 följande:
    Man får väl räkna med kritik om man är med i en öppen tävling? Dessutom var inte kritiken till dem, personligen utan till FL som utformat och är ansvariga för tävlingen. Nu har jag inte letat trådar ang detta ämne, så jag visste inte om att det fanns en nagativ tråd om detta. What ever. Visste för övrigt inte att man inte fick skriva negativt om tävlingen i denna tråd. Tål ni inte kritik?
    Vaddå tål ni inte kritik, du kan skriva tål du inte kritik
    Man kan väl ge kritik, bara maila supporten eller skapa egen tråd, den här tävlingen var ju sagt som en rolig grej och nej alla kanske inte håller med, men jag förstår inte varför man ska dra upp detta i denna tråd och det blir ot.
  • 82an

    Jag har ingen aning hur de är som mammor. Det är ju bara "buhu historier"! Jag tror att det är svårt att vara sitt bästa som mamma när man har det svårt och jag tror att det finns andra som är bättre som antagligen inte har separationer och suecid i bagaget. Det är lite amerikansk "sensationstv" över detta


  • Bei Bei
    Achillea skrev 2010-05-14 09:47:24 följande:
    Vaddå tål ni inte kritik, du kan skriva tål du inte kritik Man kan väl ge kritik, bara maila supporten eller skapa egen tråd, den här tävlingen var ju sagt som en rolig grej och nej alla kanske inte håller med, men jag förstår inte varför man ska dra upp detta i denna tråd och det blir ot.
    Vadå ot? Bara för man inte tyckte det var årets briljantaste tävling så är det ot om man skriver sina synpunkter i en öppen tävlingstråd? Varför skriva om det i en annan tråd när det är ämnet som behandlas här?
    Så alla som inte hyllar TS är OT?
    ♥ Ronja ♥ Hannes ♥
  • parvati
    Jag bryr mig inte vad ni tycker skrev 2010-05-13 22:57:35 följande:
    Ändra till den mest kämpande mamman. Passar mycket bättre.
    Ja det går ju inte att tävla i att vara bäst som mamma.
  • Bubbis10

    Kenzie

    du får min röst, med motiveringen att du kämpar på trots din stora förlust å sorg.
    Vad det gäller tävlingen i sig så tycker jag det är bra att uppmuntra dom som haft det jobbigt å fortfarande har.
    Sen kan jag hålla med övriga att bara för att man är ensamstående med dålig ekonomi så blir man inte en bättre föräldrer.
    jag är ensamstående nu med min dotter på 11 år samt min lille prins i magen, å jag har fått kämpa, å jag har haft min sorg.Men jag e en sjujäkla bra mamma!

    så jag tycker dessa tjejer förtjänar lite support å god vilja.
    Varför inte?!

  • Mummy

    Jag ville nominera min mormor till bästa mamman, men insåg snabbt att det nog inte kommer gå fram här ändå.
    Tävlingen här visar nog en hel dle om hur mångas åsikter är. Man hör ofta om hur vilken "bra mamma Anna är, hon har det så kämpigt med pengar". Att hon valt att skaffa barn utan utbildningen eller jobb spelar ingen roll. Hör aldrig nån som säger "vilken bra mamma Stina är. Hon sparar 4.000 till sina barn varje månad och de går i Gucci-kläder". Hur kan man avgöra vem av de två som är bäst som förälder?
    Som någon skrev så kan inte tävlingen baseras på hur de är som föräldrar, de är utvalda pga deras livssituationer.

  • LyckligtSlut

    Röstade på Slåtti eftersom de verkar ha det roligast och lättsammast med massa djur åtminstone och har väl tillräckligt med kraft för sig själv och sina egna barn när hon även har tid för ett utomstående sjukt barn.

    De andra har kämpar sig igenom extremt tunga saker som sjukdom och dödsfall och hoppas verkligen att de får utomstående hjälp, annars är det skandal, särskilt för Persson med sjukt barn just nu, även om hon kanske klarar sig bra själv.

    Som många andra påpekat har vi inte en aning om hur dessa är som mammor, men de verkar ha kämpat hårt. Tycker också namnet är fel och det känns taskigt att rösta när tävlingen heter så.

    Men visst kan jag kritisera namnvalet i en annan tråd. Jag tror att alla säkert är utomordentligt bra mammor. Det är tråkigt att ta illa vid sig när folk kritiserar namnvalet t ex, det visar ju på hur vi röstar hur vi tänker kring det.

     

Svar på tråden "Bästa Mamman 2010"