Inlägg från: Clobberella |Visa alla inlägg
  • Clobberella

    Ta bort vänner från facebook

    De jag plockar bort är personer jag inte pratat med på flera år, och det är väl en acceptabel ursäkt om man råkar springa på dem.

    När jag tackar nej till en kompisförfrågan är det för att jag inte tycker att jag känner personen. Jag ignorerar bara och skulle de fråga så får jag väl säga att jag bara har de jag faktiskt umgås med som kompisar där. Jag ser det inte som något större problem om personen tar illa upp, det är ju ändå en person som jag inte har något intresse av att ha någon närmare relation till.

    Jag blev bortplockad från en kompis lista, fattade aldrig varför, men blev väl inte direkt sur förrän ett år senare när hon försökte ta upp kontakten igen och låtsas som om inget hänt. Då var det hennes tur att bli ignorerad.

  • Clobberella
    Denebola skrev 2010-05-16 14:57:38 följande:
    Även om det är personer du vet skulle bli sårade av att du plockade bort dem? Jag håller med dig om att det var ganska konstigt och pinsamt gjort av din kompis att göra så.
    Fast om vi har en så ytlig relation att jag aldrig pratar med dem eller träffat dem, varken de eller jag har hört av sig på flera år... vad är det att bli sårad över?
Svar på tråden Ta bort vänner från facebook