• Äldre 26 May 12:17
    6608 visningar
    17 svar
    17
    6608

    Min hund blev attackerad!!

    När du är ute med din hund så låtsas som det aldrig har hänt då ni möter hundar. Annars finns det en risk att han blir "rädd" för främmande hundar och utvecklar ett beteende som inte är önskvärt. En hund lever som tur är i nuet och oroar du dig inte när ni är ute så kommer inte han heller att göra det, trots händelsen.
    SÅ har jag gjort med vår äldsta tik då hon blivit attackerad och hon har inget emot främmande hundar som vi möter idag. Ser dom knappt..

  • Äldre 26 May 14:38
    #12
    gottegrisen1978 skrev 2010-05-26 14:34:28 följande:
    Min hund verkar lugn och sansad och jag märker inte att han är annorlunda på ngt sätt. Han ligger och sover här hemma nu, verkar väldigt avslappnad. Ska gå en tur imorgon igen och det är väl då vi får se hur han reagerar när han möter andra hanar...
    Om du försöker ignorera andra hundar så kommer säkert din hund inte att bry sig. Är han lugn och sansad nu så har han antagligen inte tagit illa vid sig. Gå er promenad "se inte" andra hundar så kommer det säkert att fungera bra. Tänk på att din oro kan påverka din hund negativt. Men om den är lugn efter denna attack så lär det inte vara några problem.
Svar på tråden Min hund blev attackerad!!