Inlägg från: Valente |Visa alla inlägg
  • Valente

    Tror ni att det finns själsfränder?

    Eftersom jag tror på reinkaration, så tror jag att det finns betydelsefulla människor från vårat förflutna som vi möter igen, och de mötena blir väldigt speciella. Har haft märkliga upplevelser några gånger, med människor jag stött på, men aldrig pratat med, men det har räckt med ett ögonkast för att hela världen ska börja gunga. Inte på något förälskat sätt, utan på ett djupare plan, att jag känner den där människan, att vi har ett förflutet. Konstig och skum känsla.


    Sen har jag funnit en tvillingsjäl, men hon är en nära vän. Vi är ett och samma, tänker i samma mönster, talar samma språk, förstår varandra även i det tysta o mörka. Men det betyder inte att hon har hängt med mig i tidigare liv, bara att vi på något sätt blivit stöpta i samma form.


    Det romantiska tvillingsjälsnacket, vete tusan. Förälskelser har ju en förmåga att sätta rosa ludd på tillvaron och få oss att tycka att man är likare än likast, tills den dagen man vaknar för olikheterna och börjar undra vad tusan man såg i den människan.

Svar på tråden Tror ni att det finns själsfränder?