• Äldre 4 Jun 12:47
    1092504 visningar
    1520 svar
    1520
    1092504

    Roliga förlossningshistorier?

    Eftersom jag råkade föda inne på toan när jag skulle kissa så va jag tvungen att ta mig in till sängen när sonen hade kommit.. Där gick förlossningspersonalen med min son i famnen och jag gick som en kopplad hund med navelsträngen hängandes mellan mina ben.. =p Måste sett lite komiskt ut.. Haha!

  • Äldre 4 Jun 12:51
    #5
    Amy1983 skrev 2010-06-04 12:49:28 följande:
    Puffar denna tråden. har också förlossning på G. om drygt en månad och blir mer och mer nervös o skräckslagen. Kan behöva livas upp med lite roliga berättelser
    Jag startade en tråd härom dagen "Vart födde du? Inga skräckexempel!".. Jag tänkte på er stackare som bara läser om hemska långdragna förlossningar.. Kika dit om du vill.. :D
  • Äldre 4 Jun 12:54
    #7
    ALLIEVERDO skrev 2010-06-04 12:52:12 följande:
    hihi. vilka historier.:) Att bebisen lyckades komma den stunden du gick på toaletten. Får man gå iväg på toa när det verkar vara så nära?

    Vad e gasaktiga maträtter då? hihi. ingen aning. Ja barnmorskorna skäms man kanske inte för, eftersolm de e med om det så ofta, men sambon känner man att man kanske skäms mer för i olika tillfällen under förlossningen..vad vet jag..

    hihi. ska bli så kul att se hur min sambo tar nyheten att värkrna startat eller vattnet gått..han e så nervös redan nu..räcker jag säger det e ca 90 dagar kvar och han får panik..hihi :)
    Ja jag försökte att kissa i ett bäcken.. Va helt öppen men hade inga krystvärkar utan fick det när jag satt på toan.. Han kom i en enda krystvärk så dom tog emot honom inne på toan när jag ställde mig upp och krystade..
  • Äldre 4 Jun 13:30
    #14

    Haha! På tal om lustgasen, när jag låg och höll den krampaktigt så spelas låten "what if god was one of us" (Som han sjunger på båren  i Vanilla Sky, om någon har sett den filmen?) och jag säger till min sambo: Det är hack i skivan. Han svarar: Men det är ju radio.. =p

Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?