• Jojsie

    Vad göra åt jobbiga myggbett?

    Pumpis skrev 2010-08-26 10:23:11 följande:
    Hej på er
    TS- Min dotter ser precis ut som din runt ögat.. hela ögat är helt igenmurat, det är andra gången i sommar som vi får den här otrevliga överraskning på morgonen. Det är så synd om dem , det skär i hjärtat på en.
    Första gången så var vi till VC och där sa den läkaren att vi bara skulle avvakta. Svullnaden gick inte ner förrän efter 3 dagar, jättejobbigt för skruttan ( hon är 3 år) . Imorse kom hon upp och såg likadan ut som fösta gången, den här gången kom vi till en annan läkare som skrev ut Tavegyl . Så jag hoppas det ger sej snabbt denna gång!
    Det är dock ett litet helsike att få i henne tavegylen, hon kräks upp och vägrar öppna munnen. Efter 30 minuters bråkande så funkade det.. Men fasar redan för kvällsdosen., nån som har tips på hur man kan få i dem Tavegylen?
    längesen denna tråd var igång, men min dotter är just nu helt igenmurad av myggbett på ögat. fick lånat aerius av en kompis som vi tog igår  men hon har sååå ont och det kliar ju förfärligt. varit uppe sen halv fem imorse:( hon e också hysterisk med mediciner, varit sen hon var bebis. vägrade ta alvedonen i saft igår, och jag ville  verkl få i henne medicin, så till slut gick det i lite coca cola (vad gör man inte ;) ). när hon får kåvepening (vilket smakar pecka) så ger vi det i lite chokladpuddig. chokladen tar visst bort mkt av den dåliga smaken...
    lycka till i fortsätningen!
Svar på tråden Vad göra åt jobbiga myggbett?