• Santon

    Tänder på stora tunga hängbröst

    Jag funderar på att förminska min 80F då det är jobbigt och tungt för ryggen. Dessutom är det svårt att hitta kläder ibland som sitter bra, tex blusar eller klänningar med knappar. Blir bara fula glipor...inte snyggt!
    Fast jag vill inte heller ha jättesmå, då det skulle kännas altför konstigt och främande för mig som är van vid stora bröst. En C eller liten D kanske?

  • Santon
    Anonym skrev 2011-01-05 15:56:02 följande:
    Vet inte om du är överviktig, men om du är det så gå ner i vikt så minskar volymen kan ju vara skönt att få bort lite vikt på boobsen . Och om du är överviktig kommer ändå läkarna säga till dig att gå ner om du ska göra en förminskning.

    Själv har jag gått från en 80H-70G genom att gå ner 25 kg, det är en mycket stor skillnad för ryggen.
    Har kanske 5 kg övervikt, klassas det som övervikt egentligen?
    Spelar ingen roll om jag går ner dessa. Jag har alltid haft samma kupstorlek oavsett om jag vägt 49 kg eller 71 kg. Är 169 cm lång.
  • Santon
    Anonym skrev 2011-01-05 16:06:34 följande:
    Ok. Själv är jag 164 cm och väger 64kg och jag ser mig som överviktig.
    Du kanske har fel storlek på bh:n? Du verkar inte så stor enligt dina mått, så du kan säkert gå ner i omfånget vilket leder till mycket bättre stöd för bysten, tycker du ska leta upp en riktigt bra bh-butik om du inte redan har gjort det Verkar så dumt att du vill göra en förminskning, operation är ju inte riskfritt och dessutom ser brösten så fula ut efter en förminskning. Lycka till!
    Nej, har rätt strl på bh:n, en av mina bästa väninnor äger en underklädesbutik. Har stenkoll på mina mått.
    Köper aldrig (och har aldrig gjort) billiga bh:s i "vanliga" affärer. Dels har de oftast inte min strl och sedan så är kvaliteén inte den bästa. Kan inte heller ha smala axelband, som det ju ofta är i "vanliga" affärer,
Svar på tråden Tänder på stora tunga hängbröst