• Anonym

    Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?

    Jag har precis träffat en skitgo kille, allt känns jättebra och han är fin och snäll om än lite blyg. Vi har inte haft sex fullt ut än, bara lite smek och sådär.


    Jag är van vid ganska grova kukar, men hans är verkligen jättesmal.
    Jag hoppas att det inte blir några problem, men en tidigare erfarenhet gör att jag känner mig lite orolig, då jag inte kände någonting med den andra "smala" jag varit med. Kan tillägga att jag blir plaskvåt när jag blir kåt, och det blir ju lite utav ett problem när jag är våt och han liten.


    Min nya är helt underbar med händerna, och såklart hoppas jag på att han vet vad han gör med kuken också, men min fråga är, hur är era killars kukar?


    Finns det fler smalisar som är gudar i sängen?

    Kan tillägga att jag vet att storleken inte ska ha så stor betydelse, men jag har tänt lite mer på kukar av den grövre sorten. Men jag vill verkligen att det ska funka med den här killen, så vill ha lite tips, råd och pepp.

    Tack!


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-04-06 21:34
    Nu har det gått några månader, och jag vill bara tala om att jag och min pojkvän har helt underbart sex!! Vill inte byta hans kuk mot någon annan i världen. Den är helt perfekt.
  • Svar på tråden Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?
  • bästabiffen
    Pregga skrev 2010-06-17 21:55:54 följande:
    Anonym skrev 2010-06-17 12:13:21 följande:
    men 12-13 är ju ingen minisnopp... det är ju normalt

    25cm däremot är ju knappast average.
    Då har jag haft TUR, lyckliga mig :)
    22 cm? Snarare 18 cm.

    Tjejer suger verkligen på att uppfatta storlek.
  • Anton Chigurh

    Nu har jag ju förvisso en dolme på 35+, slak, direkt efter ett dopp i en isvak, så jag skall väl inte gnälla alltför mycket, men för alla er som inte har haft samma tur i tillverkningen, ni kan ju dra till med följande :

    Jaaa, den är jävligt liten, men den luktar som en stor...... 


    Don't run, you'll only die tired - US Sniper Team.
  • Anonym

    Träffade en kille för nån vecka sen och jag tycker han har STOR (aldrig haft sex me en sån me så stor) den e 20cm omkrets vet jag inte men den är rätt grov blev chokad när vi hade sex första gången hehe! Tycker nästan 20cm e för lång då han botnar mig hela tiden och de känns obehagligt jag måste vara riktigt våt för att han ska kunna komma in

  • dumgubbe

    storleksfixerade kärringjävlar som ska ge negativa kritiker mot oss män. såna som klagar över storleken bör flå och hängas samtidigt och männen får se er kärringfittor som klagar över storleken tvina av smärta! jhag önskar det fanns en förbannelse att fittan växer igen totalt hos de som klagar/skrattar över storleken, så skulle kvinnor i omklädningsrummen skrika - kolla, kärringjäveln har inte en fitta! vilket freak.

  • Camilita

    "Problemet är inte kukens storlek utan fittans slapphet" sa min killkompis en gång då vi pratade sex haha det tyckte jag lät ganska logiskt ;)

  • de Robespierre
    Camilita skrev 2011-04-04 01:32:20 följande:
    "Problemet är inte kukens storlek utan fittans slapphet" sa min killkompis en gång då vi pratade sex haha det tyckte jag lät ganska logiskt ;)
    Det beror väl på hur man ser det. Min kompis granne öppnade alltid båda garagedörrarna när han skulle ta ut sin cykel.
  • Anonym (...)

    It`s not the size, it`s how to swing it... Fast det stämmer inte riktigt. Jag gillar grova kukar, vill känna mig fullproppad av kuken när jag har sex. Men i ett förhållande där man älskar ngn spelar det ingen roll. Om ett onenightstand har liten känner jag mig snuvad på konfekten och hade lika gärna kunnat skita i det.

  • Anonym

    Glömde skriva att min make har stor. 21 härliga centimeter och en tilltalande omkrets.

  • Anonym (analysera)

    en stor kuk är ju inte mycket att ha om den inte är snygg och stenhård, min erfarenhet är att så inte är fallet så ofta. Vad säger ni andra?

  • dee1dee1
    Anonym skrev 2011-04-04 10:47:16 följande:
    Glömde skriva att min make har stor. 21 härliga centimeter och en tilltalande omkrets.
    då är han förmodligen utan hjärna, idiot!
Svar på tråden Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?