Inlägg från: Sophia84 |Visa alla inlägg
  • Sophia84

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Haha e likeeelikeeee . bra styrt Miah.

  • Sophia84
    Måndag: Miah, Helena, Karin, eva-lena
    Tisdag: Miah, Helena, Karin, Ida, Lotta, eva-lena, Sophia
    Onsdag: Miah, (helena), karin, Ida, Lotta,eva-lena, Sophia
    Torsdag: Ida, Sophia

    Tur att jag funnit er vänner. Ni förgyller mina dagar =)

    Stor kram
  • Sophia84

    Lindis- Välkommen!!! =)

    JoCee- Jag förstår att det känns tungt. Men skönt at du hittat ett knep att undvika bråk/tjaffs med lillkillen. Jag tror att det är till en början det kommer kännas tufft att förbereda honom inför allt av den enkla anledningen att du inte är van och kommer i huvudet behöva påminna dig om detta hela tiden, men ge det lite tid så tror jag som ngn tidigare i tråden skrev att det kommer att komma per automatik.

    Du är en så JÄÄÄÄ*****LAAA bra morsa som kallat till utredning. Det är inte alltid lätt att se/inse att något kan vara annorlunda. Det behöver det ju i Z fall inte vara, men då kan det vara skönt att ha uteslutit det och inse att det bara är superduper mega trors som troligtvis går över och svartsjuka.

    Jag vet att det kanske känns jobbigt att ta sig ut, men jag tror nog att när du väl har gjort det så kommer det kännas bättre. Och ta med dig Z. Han var ju inte så jäklig när vi va i edsbergsparken sötnosen. Och vi kan ju hjälpas åt med stimulerande lekar etc för det behöver ALLA 5åringar hehe.

    Vi saknar dig massor på fikorna. Men som sagt ta din tid och känn efter. Är det fööör jobbigt är det klart att du skall vara hemma och ta det lugnt.

    Massa Kramar till dig Fina.

  • Sophia84

    Skönt att alla ska färga sina så jag slipper haha. Mina e de vita då =P

    Miah-Fan vaaaaaad du e bra. Är inte avis alls IIIIIIIIIINTE =)

    Kram

  • Sophia84

    Helena-Jga har också kastat Cerazette, vart på så himla dåligt humör. Lättirriterad så inn i norden. Men nu känns det bättre. Har inte använt de på tre dar nu. Jag har annars aldrig haft problem med några p-piller förut men,men.
    Vill ju att du ska må bra så kasta skiten. Det gör du rätt i =)

    Ja jag tycker där i liljeholmen är bra. Vi kanske kan promenixa lite längre bort på trekanten mot gröndal där de har badplats om det var det du var ute efter JoCee. Dock vet jag inte om man kan bada där, det kanske man ska kolla upp. Vet att de fr typ 100 år sedan fick varning omm några alger, men vet ej hur det är idag. Fast å andra sidan vet jag inte om det är bad du är ute efter när du skrev att du ville vara vid vatten.

    Linda-Jag är allergisk mot vissa nötter. Men du behöver definitivt inte tänka på mig. Om du hade tänkt att baka med nötter så gör det =)

    Ses på tisdag.. Sååå kul. Och toppen om vädret är fint.

  • Sophia84

    Ska bli superduper härligt att träffa er idag. Har saknat er sååå. Jag kan komma att bli ngt sen, inte säkert, men om lillkillen vill sova lite extra ska jag också passa på och göra det =)

    Ses sen.
    Kramar

  • Sophia84
    HelenaOlivia skrev 2010-06-22 21:36:14 följande:
    Imorgon ska jag få gå själv till gallerian och prova kläder och shoppa nåt åt mig själv, ska bli sååå nice med egentidSkrattande
    Var bara tvungen att tillägga det, hihi

    Ja och så pratades det på Fejjan om att vi lattemammor måste ta en rose/öl-kväll i sommar utan de småSkål
    Lyxigt!!! Det ska jag me få göra på lördag... Lääängtar såååååååå hehe
  • Sophia84
    Fika/Picknick lista för nästa vecka

    Måndag: 
    Helena, Linda + Melvin, Miah, Ida + Sigrid, eva-lena, Sophia

    Tisdag:
    Linda + Melvin,

    Onsdag:
    Linda + Melvin, Ida

    Torsdag:
    Ida

    Fredag: I
    da,
  • Sophia84

    Kör vi 11 på vanliga stället vid trekanten eller? Kan hända att jag släntar in en halvtimme senare som förra gången lite beroendes på när vi vaknar =) ses imorn tjejer. har saknat er (L)

  • Sophia84
    Ami G skrev 2010-06-27 21:08:35 följande:
    Får jag också skriva här fastän att jag inte ingår i lattemaffian? finns ngn rit som man kan genomgå för att få tillhöra klanen? kanske ett latteprov - dricka 100st väldigt fort eller nåt sånt, medans man byter 40 bajsblöjor? :D

    jag vill iaf flagga för att vi kanske också kommer! jag har aldrig varit i liljeholmen så det börjar väl bli på tiden... dock: jag har varit förkyld sen i torsdags, är nu på sluttampen med snor men har inte feber el dyl så det är oerhört tveksamt om jag smittar. vill bara att ni ska veta så om ni känner att det är bäst att jag följer m senare i veckan så hojta till! annars dyker vi ev upp imorgon (beror som vanligt på det allmänna tillståndet m sömn osv, ja ni vet ju...) 
    hahahaa vad jag skrattade åt ditt inlägg om rit. hahhaa.
    Självklart får du vara med och skriva här, hoppas hoppas du kan komma imorgon, jag har ju inte haft chansen att träffa dig ännu. Förhoppningsvis ses vi imorgon då =)
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!