• Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 18:02
    88729 visningar
    1115 svar
    1115
    88729

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    jag Hjärta er!!!

  • Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 18:28
    #7

    vad gör jag för fel när jag inte kan klistra in fikalistan efter att kopierat den, blir tokig!
    Jag kan ialf mån tis och kanske onsdag beroende på när mannen åker till kompisens landställe, för han vill ju hänga lite m W innan han sticker.

  • Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 22:23
    #26
    JooCee, du e grym!!! Förstår verkligen om du behöver va hemma och bara pula och mysa, vi tar inte illa upp, vi bara saknar dig men vi vet var du är och hoppas att din nyataktik ska göra era dagar bättre.
    Va jobbigt med hans hörsel, hoppas att rör ska göra susen, för det måste va väldigt jobbigt för honom.
    Håller med Miah oxå ang utredning
    KramarHjärta

    Tack för att ni la till mig på listan, vill verkligen att vi ska kunna fika ute och att värmen ska attakera oss med storm trots degmage, tjocka-armarkomplex mm så älskar jag värmen och sola och bada.
    Jag trodde mina komplex skulle minska när jag fick barn och annat att fokusera på men icke, träningskort blir nåt att prioritera ekonomiskt kännner jag.
    Jag har verkligen dippat igen och vet inte om det är cerazetterna eller bara att verkligeheten kommit i kapp mig igen efter graviditet och förlossning.
    Har ju världens finaste son och en underbar man som älskar mig och underbara vänner och er och ändå låter jag världsliga saker trycka ner mig. BLÄÄÄÄÄ!!!
    ja ja, tack för att ni finns och era fina ord gör mig alltid glad och att hänga med er och få dela bra och dåligt gör mig glad.
  • Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 22:37
    #29
    lindis skrev 2010-06-17 22:30:54 följande:

    Ååh får jag vara med här?:)
    det vore skönt att få prata av sig med rara tjejer i samma båt, jag har en dotter som föddes 11 mars. hon är såklart  världens goaste :) men stundals kan det ju bli lite ensamt om dagarna.. och framför allt  vill jag slippa trista ut mina vänner som inte har barn med allt bajsprat haha


    klart du får! och följ med och fika om du kan/orkar/vill.
  • Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 22:38
    #30
    lindis skrev 2010-06-17 22:30:54 följande:

    Ååh får jag vara med här?:)
    det vore skönt att få prata av sig med rara tjejer i samma båt, jag har en dotter som föddes 11 mars. hon är såklart  världens goaste :) men stundals kan det ju bli lite ensamt om dagarna.. och framför allt  vill jag slippa trista ut mina vänner som inte har barn med allt bajsprat haha


    Måste tillägga att 11/3 är ett riktigt bra datum, min födelsedag, hihi
  • Helena­Olivia
    Äldre 17 Jun 23:21
    #38
    Mollywood skrev 2010-06-17 22:49:47 följande:
    Åh, men Helena! Du som är världens snyggaste ju :) Jag gillar din stil så himla mkt. Du verkar vara en så levnadsglad tjej så låter snarare som att det är cerazette eller vad det nu heter, snarare än verkligheten som kommit ikapp :-/
    va gullig du är! TACK! det värmer, kram
  • Helena­Olivia
    Äldre 18 Jun 12:09
    #47

    Vinter, mysigt att åka "hem" men kommer såklart sakna dig på fika nästa vecka.

    babysim vill jag gå på till hösten, vi är några som vill gå tillsammans och försöka hitta en bra till ett bra pris.

    Jag bor i gröndal och alla bor från hagsätra och fruängen i säder till bromma och märsta i norr, så väldigt spritt.

    Ida, TACK! Jag måste ta tag i och ringa mvc och berätta hur jag mår, inge kul med gråtatacker och depp när man har en Winston.
    och TACK Linda

  • Helena­Olivia
    Äldre 18 Jun 14:12
    #50
    Vintervacker skrev 2010-06-18 12:42:34 följande:
    Ja babysim vore kanske roligt, jag har inte tänkt på det och kan inte så mycket om det. Jag gillar ju verkligen att bada, och Loa med förstås. I vilken ålder ska de gå?
    vad jag hört är det efter 3månader mn kan börja men kanske får de ännu mer ut av det när de är ytterligare någon månad då de inte lika lätt blir trötta fort så de orkar ha roligt.
  • Helena­Olivia
    Äldre 19 Jun 09:38
    #56
    Vinter jag kom på vad det var jag skulle fråga dig om! Det va om färgning av handdukar, var köper du färgen?  gör du det din maskin hemma?  Måste man rengöra maskinen efter så inte allt i framtiden blir färgat?
    Har aldrig provat men efter att vi prata om att färga ikea-trasorna/handdukarna i olikafärger för att kunna skilja dem årt så blev jag sugen
  • Helena­Olivia
    Äldre 19 Jun 09:43
    #58
    MiahMaria skrev 2010-06-19 09:40:54 följande:
    Det är en stor dag mina vänner. Inte bara för att det är kronprinsessbröllop (huruvida jag är royalist eller inte låter jag vara osagt) men jag kommer i mina vanliga jeans nu. 3 månader efter nedkomst väger jag fortfarande några kilo för mycket men jag har utan ångest och fingrar i halsen lyckats med att få på mig mina gamla jeans trots att jag är alldeles förmycket förtjust i smågodis och kakor!
    jippii!!!!!! Grattis och bra jobbat! Så skönt att fingrarna inte varit med utan du gjort det ändå och jag tycker 3månader e korttid.
    KramHjärta
    Behöver ditt kontonummer
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!