Inlägg från: sxesux |Visa alla inlägg
  • sxesux

    Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

    Hej,

    fantastisk tråd!

    Kan börja med att säga att jag har en fru som är gravid, med vårt första barn. Det är fortfarande helt färskt, hon är i typ sjätte veckan så jag misstänker att jag har mer att se fram emot på humörfronten

    Vi har båda två längtat efter barn, så jag har fortfarande svårt att tygla min glädje, vill gärna att hon ska må bra och vara lycklig över det som väntar, tyvärr så verkar hennes hormoner vilja något motsatt. Hon tar varje tillfälle att vara spydig eller elak, bäst hittills var nog när hon inte ville ha en förpackning med badskum och lite annat (tänkte det kunde vara skönt med ett lyxigt bad när man känner sig vissen ), den ville hon inte ha eftersom att hon då "skulle vara tvungen att känna tacksammhet". 

    I grund och botten är det svårt att sätta fingret på EXAKT vad det är som gör mig så frustrerad, jag vill verkligen vara med, hjälpa till, och göra livet så bra som möjligt för min fru, men på något sätt så spelar det ingen roll hur man beter sig, det blir "fel" iallafall. När jag sitter för mig själv och kokar inombords så överväger jag om det är rätt att kanske bara åka bort en helg, vara ifrån varandra en stund och ge både mig själv och henne lite andrum, men jag är livrädd för att något ska hända, antingen med henne eller med det som växer i hennes mage (eller både och), och skulle aldrig kunna förlåta mig själv om jag inte var i närheten. 

    Någon som har ett bra tips på hur man kan/ska/borde försöka förhålla sig? Är det ok att som man dra sig undan och helt enkelt låta henne vara i sin egna värld, eller är det elakt?

    MVH

    AJ 

Svar på tråden Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!