Inlägg från: kanske kanske inte |Visa alla inlägg
  • kanske kanske inte

    Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

    Har 4 barn, 3 pojkar och en tjej. Med pojkarna var graviditeterna helt ok, men när jag väntade en flicka mådde jag dåligt HELA graviditeten. Jag sov, mådde illa, klagade och sov lite till.. En mardröm helt enkelt.. Så nog är det skillnad på graviditeter. När man är mitt i det hela, med alla hormoner och allt så är det som att man inte kan se saker klart, man blir irriterad, sur, gärna anser man sig vara väldigt klarsynt mm. Men när hormonerna lägger sig, vaknar man upp och förhoppningsvis kan skratta åt ens tankar..

    Jag vet att jag inte är det roligaste när hormonerna härjar och min man får stå ut med ganska mycket ibland, samma under mensen, men det är inte ok. Jag brukar be om ursäkt för mitt beteende, ofta utifall, och på senare år brukar min man skratta då han tycker inte att jag varit märkbart grinigare eller otrevlig.. Kanske jag blivit bättre på att behärska mig..? Man kan ju hoppas.. :)

    Du måste ta tjuren vid hornen och prata om det. Hon kanske blir sur och allt det där, men det fastnar alltid någonstans och förhoppningsvis blir det bättre när hon vet hur hon får dig att må.. Tror inte hon vill vara så här..

    Känns kasst att säga det här, men lika Brå du vet hur det är - det blir inte bättre när barnet föds, det kan ta upp till ett år efter graviditeten innan hormonerna stabiliserats igen..

    kämpa på! Det blir bättre o det är värt det! Ibland får ni män passa på o vara "hemliga" hjältar, lite som Spiderman :)

Svar på tråden Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!