• Äldre 30 Jan 14:09
    147137 visningar
    119 svar
    119
    147137

    Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

    Hej! Hjälp!! Jag är i samma situation men min tjej har absolut ingen självinsikt! Nu senast fick hon ett utbrott för jag hade råkat låsa dörren när jag duschade när hon ville komma åt sin tandborste. Jag låste upp direkt så klart! (Jag hade låst för att vi redan har 2+ 2 barn och jag ville försöka få ta en liten snabb dusch i fred för en gångs skull). Hon skrek så att barnen kom och undrade oroligt vad som stod på.

    Utbrotten skulle jag väl kunna hantera om det stannade vid det, men trots att jag låste upp och inte svarade emot eller nånting, så fortsatte hon med ett mer generellt utbrott riktat mot mig och även min familj. Sen skrek hon åt sin äldste son så att de blev osams också. Sen kallar hon mig en obehaglig människa som förtrycker och skrämmer henne vilket är helt sjukt! Jag bemöter inte ens en tiondel av hennes dagliga utbrott när jag t ex råkat lägga nån kökspryl på fel ställe (jag har bra koll i köket för jag lagar den mesta av maten!).

    Det var absolut inte så här innan hon blev gravid, men sen var det som en rullgardin for ner över henne och allt är skit nu. Hon ska bryta upp hela vår fina bonusfamilj som vi kämpat så hårt för och lämna mig nu. Allt på grund av gravidhormoner! Det verkar finnas många kvinnor därute som inser att hormonerna spelar spratt ibland men ni verkar inse detta och "kompensera" för det på olika sätt. Bra gjort av er iaf!

Svar på tråden Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!