Forum Regnbågsfamilj - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Tips inför Pride?

  Ons 7 jul 2010 15:04 Läst 1524 gånger Totalt 2 svar
  Ons 7 jul 2010 15:04

  Hej!
  Vi är gravida i vecka 15 och ska åka ner på Pride för första gången som blivande föräldrar och inte som partysugna festivalbrudar ;) 

  Vi är nyfikna på om ni andra som planerar, väntar eller redan är regnbågsfamiljer har några tips på föreläsningar, träffar eller liknande? Alltid kul att träffa andra i samma sits och gå på föreläsningar som riktar sig till "vår" familjesituation.

  Har kikat lite i Prideprogrammet och på fredag eftermiddag verkar det vara några punkter som riktar sig till regnbågsfamiljer ("Föreningen Regnbågsbarn", "Regnbågsjuridik" och "Familjeformer") men har ni tips på fler aktiviteter, och gärna träffar för regbågsfamiljer eller gravida så vore det kul att ta del av!

 • Sön 11 jul 2010 20:34 #1

  Hej!

  Jag hoppas att det plneras in flera regnbågsträffar i år, vi var på de flesta förra priden. I år ärv gravida igen och på torsdagen verkar dt bli en träff utanför med vår regnbågsgrupp via MVC. JAg återkommr när det bestämts en ti o plats!

 • Romelu­s
  Visa endast
  Sön 25 jul 2010 12:03 #2

  Om ni ska in på Pride park får ni komma till Ziggys barnkläder. Vi kommer att ha tält där inne och sälja barnkläder och lite andra roliga saker.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll