• Jondin
    Äldre 7 Jul 15:04
    1763 visningar
    2 svar
    2
    1763

    Tips inför Pride?

    Hej!
    Vi är gravida i vecka 15 och ska åka ner på Pride för första gången som blivande föräldrar och inte som partysugna festivalbrudar ;) 

    Vi är nyfikna på om ni andra som planerar, väntar eller redan är regnbågsfamiljer har några tips på föreläsningar, träffar eller liknande? Alltid kul att träffa andra i samma sits och gå på föreläsningar som riktar sig till "vår" familjesituation.

    Har kikat lite i Prideprogrammet och på fredag eftermiddag verkar det vara några punkter som riktar sig till regnbågsfamiljer ("Föreningen Regnbågsbarn", "Regnbågsjuridik" och "Familjeformer") men har ni tips på fler aktiviteter, och gärna träffar för regbågsfamiljer eller gravida så vore det kul att ta del av!

  • Svar på tråden Tips inför Pride?
  • Mirix
    Äldre 11 Jul 20:34
    #1

    Hej!

    Jag hoppas att det plneras in flera regnbågsträffar i år, vi var på de flesta förra priden. I år ärv gravida igen och på torsdagen verkar dt bli en träff utanför med vår regnbågsgrupp via MVC. JAg återkommr när det bestämts en ti o plats!

  • Romelu­s
    Äldre 25 Jul 12:03
    #2

    Om ni ska in på Pride park får ni komma till Ziggys barnkläder. Vi kommer att ha tält där inne och sälja barnkläder och lite andra roliga saker.

Svar på tråden Tips inför Pride?