• Topdog

    BVC avråder från resa till Spanien/Grekland. Vad tycker ni?

    BVC är URLÖJIGA när dom kommer med ett sånt argument. Tycker BCV tanten att alla som bor i södra Sverige ska åka iväg nu med sina nyfödda för att vi har 30 grader varmt här hemma? Eller är det bara i andra länder som svenska bebisar inte klara 30 gradig värme? Värmen, vilket otroligt korkat argument, speciellt när det är lika varmt här som där. Kom hem från Grekland i går. 29 grader när vi lämnade Grekland, 29 grader när vi kom hem till Sverige.

  • Topdog

    Oj, skickade för tidigt. BVC argument är skitlöjligt, däremot så skulle jag persnligen inte åka utomlands med en så liten bebis, av helt skäl.

  • Topdog

    Det som gör att jag inte skulle vilja åka utomlands med ett så litet barn, är framför smittrisken och den annorlunda bakteriefloran. Smittrisken finns visserligen i Sverige också, men det är en väldig skillnad att befinna sig med ett spädbarn på ett sjukhus där man behärskar språket. Min erfarenhet av grekisk sjukvård är inte den bästa och att befinna sig där med en bebis som inte mår bra, är i min föreställningsvärd en mardröm.

    Värmeargumentet tycker jag fortfarande är superlöjligt, oavsett om det kommer fråm en bvctant eller en läkare. Nummer 1 så föds det spädbarn både i Grekland, Spanien och Turkiet och deras föräldrar behöver inte emigrera till vsalare länder för att deras bebisar ska överleva. Nummer 2 så är temperaturen den samma i Sverige och Grekland just nu.

Svar på tråden BVC avråder från resa till Spanien/Grekland. Vad tycker ni?