• Äldre 11 Jul 13:21
    24237 visningar
    320 svar
    320
    24237

    Bebis på väg 2011

    Hej!

    Väntar första barnet efter två (1,5) IVF påHuddinge. Var på VUL i fredags och efter det känns det som om alla symtom slog till samtidigt: illamående, humörsvängningar och hård mage. Blä! 
    Är i vecka 7+4 idag.


    BF LISTAN 2011

    5/1   Jondin
    22/2 Tussebus
    10/3 Innas
    24/3 Midnightmoon
     

  • Äldre 8 Jan 19:16
    #58

    En uppdatering av er som har/ har haft bf? Hur går det?

  • Äldre 9 Jan 21:37
    #60

    Jag mår bra när jag inte har förverkar och sammandragningar, något som har kommit allt oftare på sista tiden :(
    Ska på mitt andra TUL på tisdag. Tror att Myran har ökat i vikt nu. Känns som om hon vuxit iaf... 

  • Äldre 10 Jan 16:11
    #62
    Grodans mamma skrev 2011-01-10 04:38:22 följande:
    varför får du göra ett till TUL? är bebisen liten/stor?
    Hon var lite liten, Skorpan. Låg på -16%, lite drygt 1600 kg sist och därför kollar de upp det igen inom två veckor. Sen blir det bm på onsdag. Där ligger SF måttet iaf bra, på mittenlinjen.
  • Äldre 12 Jan 16:35
    #64
    Grodans mamma skrev 2011-01-10 17:56:27 följande:
    hoppas hon har växt till sig lite nu då! :) lycka till!
    Jorå, bm blev jätteglada när de såg hur fint hon hade vuxit! Nu är hon bara -5% och det är ju en viss skillnad. Så ungefär 2,2 skulle hon väga idag. Blodtrycket mitt är fortfarande "superlågt" enligt bm men samtidigt jättebra...  För mig är det sådär lagom kul, alla som passerade mig på gatan idag  tittade jättemycket där jag stannade varannan meter och böjde huvudet ner mot gatan för att inte svimma när jag fick blodtrycksfall i kombination med jobbiga sammandragningar. Ser ju inte gravid ut bakifrån så de trodde säkert jag höll på att spy!
  • Äldre 13 Jan 13:28
    #69
    loranga skrev 2011-01-13 10:30:14 följande:
    Jondin- Va kul! Då är det ju på gång.

    En månad kvar. Minst. Tiden står stilla. Är rätt less på att vara gravid nu.
    Samma här! Dessa förverkar gör mig vansinnig! Men efter att februari gjort sitt intåg så kan hon få komma, eller om ca tre veckor... 
  • Äldre 17 Jan 16:59
    #82
    Jondin skrev 2011-01-16 08:11:52 följande:
    Tack Skorpan! :)

    Äntligen är Edith här! Hon föddes kl. 18.40 på BF+9. Här kommer en liten förlossningsberättelse för er som gillar sånt :)

    Jag kände inga förvärkar eller värkar på morgonen eller natten innan utan bara ett konstigt tryck mot urinblåsan så vi ringde förlossningen som ville att vi skulle komma upp och kolla så att det inte var urinvägsinfektion. Men då var jag visst öppen 4 cm!

    Just nu när jag skriver detta (på iphonen) halvsitter jag i BB-sängen med en sovande varm blöjbebis mot bröstet och världens bästa sambo som äntligen får sova en stund bredvid oss i sängen. Jag är världens lyckligaste människa.
    Stort grattis!! Sån latensfas vill jag också ha!! Vart köper man en sån? Går den att beställa på nätet, tro? Flört
  • Äldre 27 Jan 14:39
    #95

    Här går det bra. Bebis är snäll idag och låter bli mitt revben, till skillnad från igår. Stor lättnad måste jag säga!
    Mitt sf-mått planar ut och har nu lagt sig jämte mellersta/ normallinjen, mot att ha legat något över hittills. Det stämmer lite bättre mot TUL #2 som visade på -5% (vilket är att betrakta som normalt).

    Nästa vecka går vi in i v.37 enligt bm sätt att räkna (dvs v.38 enligt det andra sättet, får aldrig riktigt grepp om vad som e vad och varför det finns två olika sätt). Så då är det fritt fram tycker jag.

    Imorgon kommer min frus kompis som e fotograf hem till oss o ska plåta oss och maggen Ska bli kul! 

    Sammandragningar har jag ff men svimingsattackerna är inte lika frekvente längre, vilket e skönt. Undertrycket låg på 80 igår, jämfört med 60 som det har legat på innan, så...jag antar att det e ok. 

  • Äldre 30 Jan 23:13

    Kanske går i Pride i år med barnvagn om allt går vägen. Bidde inget förra året vilket var lite synd. Vi får se hur det blir i år. Väntar ev besök från USA av släktingar så då blir det på deras villkor ;)

  • Äldre 22 Feb 16:35

    Har bf idag och är urless. Ursäkta tjatet ni som läsewr i de andra trådarna. Jag vill bara att hon ska titta ut nuuuuuuu!!! Ont! Villl ha barn idag!! Suck!!

  • Äldre 22 Feb 17:31

    Tack! Glad Behöver allt stöd jag kan få nu känner jag. Det är sjukt seegt Rynkar på näsan

  • Äldre 23 Feb 07:03

    Oj Jondin! Hoppas verkligen jag slipper gå över så mycket. Har en dejt med bm på fredag. Hoppas hon kan göra en hinnsvepning e dyl. Har grymt ont i bäckenet numera. Kanske ett bra tecken? :) vore väldigt bra om lillan ville komma innan fredag så familjen fick träffa henne! Har ju tom svågrarna från Norge här denna vecka. På fredag åker svägerskan m fam på sportlov o alla vill hemskt gärna träffa nytilllskottet ;)

  • Äldre 25 Feb 19:46

    Varit på obstetriken idag för vattnet gick. Det började kl 5 imorse men när vi kom in så hade jag inte särskilt kraftiga samandragningar så jag ska ringa på söndag om igångsättning om inte värkrbetet har satt igång innan dess. Nu har vi köpt rosa champagne att skåla i då min storasyster hävdar att dt kan sätta igång det hela ;) Skål

    Hoppas det händer nåt nu då!!!

  • Äldre 25 Feb 21:03

    Jag förstår dig Ella.. Inte kul alls att vänta och vänta. Nu tycks vattnet äntligen ha slutat sippra så då kanske vi får sova torrt inatt då ;) Det var lite pinsamt att gå runt i Mörby idag med blöta byxor. Tackolov för en lång jacka ;) Gick in på vc för o låna deras toa, hon som satt i kassan var jättesur och tyckte vi skulle gå på de allmäna toaletterna... Suck..

    Nu hoppas vi att det kommer igång för dig med Ella och övriga med bf snart Själv hoppas jag på intensivare värkar. De försvann helt när jag sov idag men kom igång när jag började röra på mig. Sen tappade frun en cola-flaska i golvet så då var det till att börja skura ;) Måste ha varit meningen hahaha 

  • Äldre 26 Feb 21:02

    Hoppas på igångsättning imorgon. Räknar med det. Ska ringa in vid åtta så får vi se vad de säger... är det normalt att gå på toa så fort man druckit nåt?? Så har d varit för mig hela dan idag. Inte vanligt. Tackolov att d bara sipprar idag o inte rinner såsom igår! Är faktiskt less på riktigt nu för idag är d kämpigt!!

  • Äldre 19 Mar 07:43

    Jag surfar från mobilen här på astrid lindgren. Ni får gärna lägga till Tyra Lynne i listan. Född 28/2 11. Grattis Ella! E du redan hemma? Hoppas allt gick bra och Lo ser jättesöt ut!!

Svar på tråden Bebis på väg 2011