• SilverEmma

    Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..

    Jag hade också blivit lack...men varför sa du till honom dagen innan att han inte behövde köpa något? Vissa är ju alltid ute i sista minuten, jag också ibland.


    Fanny -09 & Elliot -10...våra älskade flickor!
  • SilverEmma
    Anonym (Besviken) skrev 2010-07-12 13:02:48 följande:
    För att jag tyckte att hade han inte köpt nått till dess så behövde han inte köpa dagen innan heller för den delen. Han är inte den typen som är ute i sista minuten
    Hade min sambo sagt till mig att jag inte behövde köpa något så hade jag antagligen inte gjort det heller...om jag inte hittat något speciellt som jag faktiskt ville att han skulle ha. Om han brukar köpa saker i god tid så var det väl något speciellt i år som gjorde att han blev sen med det...säger du själv då dagen innan att han inte behöver köpa något så...tja...då hade jag inte förväntat mig något heller.
    Fanny -09 & Elliot -10...våra älskade flickor!
  • SilverEmma
    Anonym (Besviken) skrev 2010-07-12 13:15:47 följande:
    Tycker ni att jag ska att jag ska fråga honom om han tänker gottgöra mig?
    Jag hade sagt något i stil med "Jag vet att jag sa att du inte behövde köpa något, men jag blev ändå besviken. Kan vi inte gå ut & fira lite bara du och jag över en middag eller nåt?" Eller något liknande...
    Fanny -09 & Elliot -10...våra älskade flickor!
  • SilverEmma

    Jag förstår dig till viss del. Min förra sambo struntade i vår första förlovningsdag. Vi var den kvällen ute & åt med hans föräldrar, dom bjöd, och han tyckte väl att det räckte som "uppvaktning". När det inte ens var han som betalade. Jag berättade för honom att jag var besviken då jag själv hade planerat en ganska billig, men perfekt present till honom, vilket han fick redan på morgonen.

    Dagen efter hade han köpt en stor bukett rosor till mig och ett "grattis älskling på vår dag"-kort. Men jag ville inte ha det. Han köpte det enbart för att jag blev besviken och inte för att han ville fira vår dag, som redan hade passerat.

    Du sa rakt ut till honom att han inte behövde köpa något. Jag förstår att du blev besviken att han inte förstod vad du menade egentligen, men jag hade inte förväntat mig någon kompensation.


    Fanny -09 & Elliot -10...våra älskade flickor!
  • SilverEmma
    Anonym skrev 2010-07-12 14:50:10 följande:
    låter orättvist att han ska ha nåt men att inte du fick nåt...
    Men någonstans måste man ju släppa barnsligheten "det var du som började". Jag ger gärna min sambo små presenter då & då bara för att jag tycker det är kul...utan att förvänta mig något tillbaka.
    Fanny -09 & Elliot -10...våra älskade flickor!
Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..