• lacis
    Äldre 30 Jul 16:06
    2688 visningar
    7 svar
    7
    2688

    jag moste vänta med graviditiet i 2 år

    Jag och min man önskar barn. Jag har giftstruma och därför är tvungen att ta medicin (Thcapzol) som påverkar fustret negativt och därförär är det  förbjudet för mig att vara gravid i två år. (till jag ska slutta med Thcapzol)
    Har någon samma situation?
    Jag längtar efter barn.

  • Svar på tråden jag moste vänta med graviditiet i 2 år
  • lacis
    Äldre 2 Aug 00:42
    #2

    Ja, det andra mojlighet är att göra operationen och ta bort en stor del av sköldkörtel och det vill jag inte, då bättre vänta. Ta medicin varge morgon och kväll är också jobbigt. Jag visste inte att det kan vara svår  ibland att kom ihåg att göra det. Jaj tar medicin redan 6 månader, det betyder att det är 1,5 år framför mig.

  • lacis
    Äldre 3 Aug 16:08
    #4

    Vad bra är träffa någon som har  i samma sitoation som jag.
    Innan operationen man måste använda medicinen också. Min läkare säger att det är 60% möjlighet att vara frisk efter ett och halv år.
    Jag bor i Göterborg och går till Solgrenska sjukhuset.  Varje gång jag kommer jag får en annan läkare och det tycker jag är inte bra. Det fungerar så sistemet på sjukhuset. Jag tänker och hoppas att det blir bra med mig, därför vill inte ha operationen.

    Hur är det med din humör ? Är du också fruktansvärt otålamodig och närvås? Jag kan vara väldigt arg för små saker och gråta iblan för ingenting. Det är jobbigt för min pojkvän.

    Jag tänker att jag är sjuk därför att jag har fått svåra upplevelser i det sista året, därför att jag har ingen släkt som har giftstruma. Vad tänker du, vad kan vara din ursak till sjukdom?

    P.S. Ursäktta mig för mina gramatiska fel. Jag har varit i Sverige inte så lång tid och fortfarande lär mig språket.

Svar på tråden jag moste vänta med graviditiet i 2 år