Inlägg från: Hondendärknasiga |Visa alla inlägg
  • Hondendärknasiga

    Magoperation

    Har en väninna som gjorde en G B P i höstas. Hon mår toppen idag! Kan ju inte äta lika mkt som förr, men gör det nästan ändå ;) det rätta tänket har inte riktigt satt sig i hjärnan än, vilket resulterar i att hon får dumping rätt ofta. Men ner i vikt har hon gått, bannemej...det enda hon skulle gjort samtidigt, var att träna på gym, så hon bygger muskler efter kroppen också. Nu hänger allt..lite synd. Men e hon lycklig så e jag lycklig:)

  • Hondendärknasiga

    Måste bara säga vad jag tycker:
    Att inte kunna gå ner i vikt, visst det är kämpigt, det är svårt och det är inte kul.
    Men lite får man väl kämpa! Det är bara att ge sig katten på det, så går det. Gör om ditt liv, gör om din kost och det viktigaste...RÖR PÅ DIG!
    En kropp mår bra av detta.
    En operation är att göra det väldigt lätt för sig..dessutom sätter man sin kropp på spel...man vet aldrig hur det kan gå.

  • Hondendärknasiga
    Anonym skrev 2010-08-09 13:15:36 följande:
    Jag är också jättetjock men orsaken till att jag är det är ju INTE för att jag gjort för få operationer.... så då är inte det heller lösningen. Jag blir så trött på att höra om mirakelkurer hit och dit. Jag blev tjock av att jag rört mig alldeles för lite samt ätit helt fel. Så enkelt är det. Ska jag gå ner i vikt får jag äta rätt och röra på mig.
    *applåder*
Svar på tråden Magoperation