• Anonym (???)

    Jag börjar bli kär i en tonåring!!!

    Vet inte hur det blev så här men jag vet inte vad jag ska ta mig åt.

    Det började oskyldigt. Jag är en tjej på 23 år och jobbar på Ica i en relativt liten kommun (drygt 30.000 invånare). Jag lever ihop med min sambo och vårt gemensamma barn. Jag hade precis börjat jobba på ICA och varje dag kom det in ett killgäng på 4 st. Jag tippade på att dem var runt 18 och en av dessa killar tittade ofta och länge på mig. Mer för varje dag som gick så flirtade han mer och mer med mig och jag gillade det. Jag gillade uppmärksamheten, den uppmärksamhet jag inte fick av sambon längre. Jag och sambon har haft det väldigt dåligt hemma de senaste året och pratat om att separera men har hållit ihop för trygghetens skull. Aja, tillbaka till problemet. Killen började fråga om vi skulle träffas osv. Han visste att jag hade sambo och barn men struntade i det, han visade tydligt att han ville ha MIG oavsett vad. Jag njöt av uppmärksamhet och flirtade tillbaka, dock uppmuntrade jag aldrig något i respekt av min sambo. Men efter ett tag kom inte han in på ICA längre. Det gick nog 1 vecka eller så och jag saknade honom och uppmärksamheten han gav mig.

    När jag satt och fikade på ett fik några dagar senare, själv då jag behövde den tiden, så kom han in. Han satte sig bredvid mig och vi pratade om allt och ingenting och efter det långa samtalet var jag så himla glad, längesedan jag kände mig sådan. När jag kom hem och loggade in på min facebook hade han addat mig där. Där till min förvåning ser jag att han bara är 15 år och det gör ont inom mig.

    Han fortsätter att skriva till mig och ag till honom. Jag kan vara mig själv med honom och vi prata om allt. Hela tiden fick jag påminna mig om att han är 15 år, trots att han beter sig mycket äldre och ser äldre ut.

    Hemma blir det sämre, jag och sambon glider längre ifrån varandra. Jag är inte kär längre.

    Jag träffar den andra killen igen och han berättar hur mycket han tycker om mig och jag börjar förstå att jag gillar honom med men han är ju så UNG! Hade han varit 5 år äldre hade jag inte tvekat. Han får mig att skratta, känna mig vacker och betydelsefull. Han är vältränad, vacker, intelligent och förstående. Allt jag velat ha men några år för ung. Jag vet inget längre. Jag har barn, jag har sambo. Men jag börjar falla för en 15 åring. Det får inte hända. Hjälp mig. Jag vet att det är fel men jag är beroende av honom. Ska jag klippa alla band med en gång innan det är försent om det inte redan är det? Hjälp mig med hur jag ska göra. Snälla!

  • Svar på tråden Jag börjar bli kär i en tonåring!!!
  • Anonym (???)
    Anonym skrev 2010-08-17 18:30:58 följande:

    Vet inte vad jag ska skriva. Jag lider verkligen med dig :S


    Jag vet inte vad jag ska göra snart. Trodde aldrig detta skulle hända mig! Känns så overkligt.
Svar på tråden Jag börjar bli kär i en tonåring!!!