• Anonym (kurti­san)
    Äldre 12 Aug 14:08
    91033 visningar
    570 svar
    570
    91033

    Jag måste sälja min kropp

    När jag var yngre höll jag på en del med eskort, alltid vid sidan av dvs inte som min största inkomstkälla. För det mesta träffade jag trevliga män och hade bra sex men det hände ju också att "klienterna" var jobbiga. Jag blev aldrig våldtagen eller misshandlad. Det största problemet är att det kan vara farligt. Ett enkelt jobb är det knappast. Och det hade ju varit jävligt illa om någon jag känner hade kommit på det. Jag har fortfarande bara berättat det för en person.
    Hade jag varit singel idag hade jag fortsatt, jag saknar det!

  • Anonym (kurti­san)
    Äldre 12 Aug 15:13
    Anonym (inget offer) skrev 2012-08-12 14:26:52 följande:
    Det finns tragiska historier, det finns trafficking, det finns utnyttjade kvinnor. Men, det är sjukt som det är i dag i Sverige, att omyndigförklara ALLA kvinnor som säljer sex, se alla som offer som inte vet sitt eget bästa, sexköpslagen är ett skämt.

    Min älskarinna som är en gift tvåbarnsmor, utåt sett en typisk "ordentlig" gift kvinna boende i ett av de mer exklusiva områdena i Sthlm och med ett högt uppsatt chefsjobb har också sålt sex. Hon har gjort det ett par gånger helt enkelt därför att det är en fantasi som gjort henne extremt kåt, att bli "köpt" på det viset.

    Motarbeta avarterna, trafficking etc. men lämna resten av alla myndiga kvinnor och män ifred. Har svårt att se varför det skulle vara ett sämre alternativ som TS gjorde, sälja sex och få in de pengar hon behövde än att ta vilket skitjobb som helst för betydligt mindre pengar. Det är bara omgivningens syn på henne och på att sälja sex som är stigmatiserande
    Håller med. Och varför skulle man ha dåligt samvete för att man säljer? Varför skulle det vara bättre att vara en sk sugar baby och ta emot dyra presenter från en sugar daddy? Verkar som att det finns många som gör det (se till exempel "han valde frun"-tråden), och det är mer accepterat i vår kultur. Jag ser inte ner på de som är sugar babies men kan tycka att prostitution är mer rakt och ärligt.
  • Anonym (kurti­san)
    Äldre 13 Aug 22:37
    Ovidius skrev 2012-08-13 12:41:56 följande:

    Vad är det du saknar pengarna eller männen?  Eller båda?
    Jag skulle ljuga om jag inte sa att det är bra med "lite" extrapengar. Sexet var bra många gånger så det kan man sakna. De flesta av männen saknar jag inte. Jag kan sakna spänningen, och att få klä upp mig. Lyxhotellen. Men det är skönt att slippa vara rädd.
Svar på tråden Jag måste sälja min kropp